moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 diyorum ekleyin friend liste takılalım kimse yanaşmıyor. selcuk benim soldier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Friend liste ekleyince çıkmıyordu en son isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 çıkıyor. polonyalı ve rusla takılıyorum listten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 cado said: ya bende renkler birbirine giriyor hep cok sinir bozucu.ekran kartım hd3650.son güncellemeleri felanda yaptım ama düzelmedi :(.oyundanmı kaynaklanıyor acaba? mw2 de felan hiç sorun çıkarmıyordu. bndede böyle oluyordu ekran kartı driverlarını günceleldim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Beni de Terbiyesiz olarak ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 moriQ said: sen steamden satın almadınmı ? yok ctdenim ben. release'de kullanacağım isim Xenocide olcak onu ekleyinde şu anda onu kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 friendlist sabah çalışıyodu şimdi çalışmıyor. bu arada trace dart ile işaretlenmiş tankı nası vuruyoruz. rpg ile vuruluyo yazıyo ama daha başaramadım (: kilitlenmek için extra bişeymi yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zoom yapınca tankın üzerinde gözüken turuncu kareye altında mesafeyi yazana kadar nişan alıcaksın, bidefa lockladımı gökyüzüne ateş edebiliyon gidiyo kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ekleyin Gerilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hergonan said: Xaenin said: Abi oyundayken steam açılmıyor bende. Shift tab yapıyorum, hareket falan ediyorum, normal steam açılma yan etkilerini gösteriyor alet ama steam yok ortalıkta. Sonra tekrar shift tab yapıyorum devam ediyorum oynamaya. Nedir bu? windows 7 kullaniyorsan steam.exeyi vista sp2 compatibilityde calistir Yaptım öyle de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 My DocumentsBFBC2Beta altında settings.ini var. İçindeki DxVersion=auto yerine 9 yapınca düzeldi bende. Belki beta olmasından saçmalıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Öyle yapınca oldu ama bu sefer de ekranın ortasında yanıp sönen bir çizgi inip çıkıyor sürekli bozuk televizyon gibi. Ayrıca bir oyuna bağlandığımda 2 dakikada falan girebiliyorum, ana menü zaten AŞIRI yavaş, çok sinir bozucu bir olay o. Ayrıca server listesinde çıkanlarda latencyleri göremiyorum, direk - diye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dostum monitörün bozuk balpik kablo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3XbwspexUFM az bi durun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=3XbwspexUFM az bi durun ya bi dakka lan. bu adam sniper'ın dürbünündeki blur, flash vs. efektlerini nasıl kaldırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Key isteyen ? http://www.gametrailers.com/users/triviaking/gamepad/?xrs=synd_twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 moriQ said: Key isteyen ? http://www.gametrailers.com/users/triviaking/gamepad/?xrs=synd_twitter q1'in cevabı http://www.gametrailers.com/video/gc-09-battlefield-bad/54356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ailenizin engineeri :) bütün oyun show yaptım ama hiç puan tutulmadı neden? tüm değerler 0'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sonunda girebildim oynadım, oyun baya baya güzel de puan tutulmuo mu, yeni mi başladı bu iş, o kadar didin çabala puanlar hala sıfır oyunu da hiç oynamamışım gibi duruyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 belki oynadığınız sunular ranked değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben o sniper videosunu anlamiyorum ya. YA feci lag var bende ve hedefleri vuramiyorum ya da baska bir sikinti var. Resmen sabit duran baska sniper'i vuramiyorum ya. Saydirsam da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sniperla headshot olayına çılgın alıştım, büyük rahatlık. mw2 gibi değil azmo sniper, koşan adamın azıcık önüne, duran adamın çok hafif üstüne atacaksın. Bunda mesafeler uzun olduğu için kurşun yere doğru gidiyor bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 artiste bak lol level silinmicek olsa dalıcam boş vakitlerde ama işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lvl silinmeyecek zaten. oyuzden lvl cap koydular ama betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar