Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan gene fakir netini konuşturdunuz haaa.

Korktum şimdi dün kötü olucak diye, oyun yüklenmiş ben yokken, girdim oyuna direk 60-70 ping. Hiç yükselme alçalma olmadı, biraz single kasıp öyle multi atıcam, BF2 oynamıştım en son, değişmiş bayağı oynanış.

TTNet ADSL 8Mbit bu arada .
Mesaj tarihi:
pb ayarlarını nerden görüyoruz ya. ben acı çekiyorum resmen çünkü 250 ping alıyorum fix. deliricem. static ip verdim kendime olmadı, firewall falan her şeyi kapadım olmadı, modeme reset attım 3-5 kere olmadı. hep yüksek ping.
Mesaj tarihi:
pb_sleep 500 yapın konsoldan, 128k adsl ile cod oynarken işe yarıyordu asdfgh

bi de pb'yi manual sonuna kadar update edin programıyla, http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

yine lag varsa anticheatsiz bi server bulup ona girin bakın nasıl durumlar.
Mesaj tarihi:
bende oyunda pek aktif değilim ama, pingim ortalama 150. Bazı serverlarda 110 felan oluyor. Ama lag dediğim pek olmadı. Sadece oyuna girdikten sonraki ilk ölüşümün animasyonu 2 kez oluyor (lag varmış gibi) sonra düzeliyor.

Bu arada hardcore serverları tavsiye ederim. Normal sunucularda sürünürdüm önceden, hardcore modda takılmaya başladıktan sonra eğlenmeye başladım.
FF yüzünden spam yapamıyorlar, kamerayı çevirirken Q spam yapanlardan kurtuluyorsun. Adam göremiyor ama spot ile işaretliyordu ne güzel :P

Birde PB nedir ya? eskiden speed hack engelleyemezdi bu program.
Mesaj tarihi:
bf2142 oynuyorum bir süredir bu bc2 fazla değişikmiş ya oynayayım dedim de tam bir noob olunca bf2142'ye dönüp estirmeye devam ettim :D insanın canı sıkılıyor haritaları öğrenene doğru düzgün oynayışa alışana kadar :(
Mesaj tarihi:
uzun bi süredir battlefield play4free oynuyordum. battlefield 3 çıkana kadar beni idare eder diye umuyordum fakat dayanamadım. gittim demin flight simulator x'den sonra hayatımın 2. orjinal oyunu olucak bc2'yi steamden 30$'a aldım. evet mutluyum. ve hayır bunca senedir cebimde akrep yoktu. yoksa hak edene veririm ben parayı.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tasteinwoman said:

uzun bi süredir battlefield play4free oynuyordum. battlefield 3 çıkana kadar beni idare eder diye umuyordum fakat dayanamadım. gittim demin flight simulator x'den sonra hayatımın 2. orjinal oyunu olucak bc2'yi steamden 30$'a aldım. evet mutluyum. ve hayır bunca senedir cebimde akrep yoktu. yoksa hak edene veririm ben parayı.

ya oyun piyasasına yeni girmişsin ya da cebinde akrep var.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

ya core 2 due e6750 3.0 ghz işlemci hd6850 ekran kartı 4gb 800mhz ddr2 ram var oyun takılıyor. performansı arttırmam mümkün mü

aynen abi

çözünürlük falan düşür biraz

pingden dolayı kick yiyorum bide
  • Yeni Oluştur...