Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi alırım konsola ya ugraşamam ben böyle bok püsür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi 200 pingle bile oyununa kolay kolay etki etmiyor yalnız. mesaala l4d2 de bildin zombiler işinlanırken bunda normal oynuyorsun sayılar kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dün redle baya uğraştık baya denedik ama başaramadık :/ 2 saat gameplayim var şuanda ve 1 tek adam akıllı oyun oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lan gene fakir netini konuşturdunuz haaa. Korktum şimdi dün kötü olucak diye, oyun yüklenmiş ben yokken, girdim oyuna direk 60-70 ping. Hiç yükselme alçalma olmadı, biraz single kasıp öyle multi atıcam, BF2 oynamıştım en son, değişmiş bayağı oynanış. TTNet ADSL 8Mbit bu arada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hangi serverda oynadın menudeki pingler 60-70 de oyun içi 150 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Hatırlamıyorum bakarım bir daha. Valla menüde 40-50 falandı girdim o kadar yükseldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi lagsız server pls oynanmıyor ya.ea sırf konsola calısıyor demek.ne temizdi ps3te oynarken bu ne rahatsız edici bir lagtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 menüde 60 oyunda nasıl 150 olur abi, pb falan varsa onun ayarlarına bakın upload aralığını uzatın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pb ayarlarını nerden görüyoruz ya. ben acı çekiyorum resmen çünkü 250 ping alıyorum fix. deliricem. static ip verdim kendime olmadı, firewall falan her şeyi kapadım olmadı, modeme reset attım 3-5 kere olmadı. hep yüksek ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pb ayarları nerde hakkaten 150-180 ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya bunun çözümü varsa bende oynamak istiyorum aldığımdan beri oynayamadım ama sadece ben değil herkeste yüksek ping yani 20-50 ping aralığında oynayan görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pb_sleep 500 yapın konsoldan, 128k adsl ile cod oynarken işe yarıyordu asdfgh bi de pb'yi manual sonuna kadar update edin programıyla, http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php yine lag varsa anticheatsiz bi server bulup ona girin bakın nasıl durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: pb ayarları nerde hakkaten 150-180 ayıp lan 150 normal zaten. 150'de bir problem olmuyor, gayet vuruyon. 220 ve üzerine çıkınca rezalet ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 az önce 120 pingli tertemiz bi oyun oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Maintenance falan mı var bu akşam? Unable to login diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende oyunda pek aktif değilim ama, pingim ortalama 150. Bazı serverlarda 110 felan oluyor. Ama lag dediğim pek olmadı. Sadece oyuna girdikten sonraki ilk ölüşümün animasyonu 2 kez oluyor (lag varmış gibi) sonra düzeliyor. Bu arada hardcore serverları tavsiye ederim. Normal sunucularda sürünürdüm önceden, hardcore modda takılmaya başladıktan sonra eğlenmeye başladım. FF yüzünden spam yapamıyorlar, kamerayı çevirirken Q spam yapanlardan kurtuluyorsun. Adam göremiyor ama spot ile işaretliyordu ne güzel :P Birde PB nedir ya? eskiden speed hack engelleyemezdi bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben de aldım bu oyunu daha demin ama eşek yüküyle update yapıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu nasıl update ya 15 dakikadır 4'te 1'ine gelmedi çubuğun dolu kısmı :( yazmıyo da kaç mb iniyor ediyor pfff fuuuuuuX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bf2142 oynuyorum bir süredir bu bc2 fazla değişikmiş ya oynayayım dedim de tam bir noob olunca bf2142'ye dönüp estirmeye devam ettim :D insanın canı sıkılıyor haritaları öğrenene doğru düzgün oynayışa alışana kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun bi süredir battlefield play4free oynuyordum. battlefield 3 çıkana kadar beni idare eder diye umuyordum fakat dayanamadım. gittim demin flight simulator x'den sonra hayatımın 2. orjinal oyunu olucak bc2'yi steamden 30$'a aldım. evet mutluyum. ve hayır bunca senedir cebimde akrep yoktu. yoksa hak edene veririm ben parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hayatında oynadığın tüm oyunlar arasında sadece bc2 ve flight sim mi haketti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya bu updatelerden sonra fps düştü herhalde benim ya artık akıcı oynayamıyorum oyunu, pingler de artmış zaten saç baş yoluyorum yine stresten oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya core 2 due e6750 3.0 ghz işlemci hd6850 ekran kartı 4gb 800mhz ddr2 ram var oyun takılıyor. performansı arttırmam mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tasteinwoman said: uzun bi süredir battlefield play4free oynuyordum. battlefield 3 çıkana kadar beni idare eder diye umuyordum fakat dayanamadım. gittim demin flight simulator x'den sonra hayatımın 2. orjinal oyunu olucak bc2'yi steamden 30$'a aldım. evet mutluyum. ve hayır bunca senedir cebimde akrep yoktu. yoksa hak edene veririm ben parayı. ya oyun piyasasına yeni girmişsin ya da cebinde akrep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Anelor said: ya core 2 due e6750 3.0 ghz işlemci hd6850 ekran kartı 4gb 800mhz ddr2 ram var oyun takılıyor. performansı arttırmam mümkün mü aynen abi çözünürlük falan düşür biraz pingden dolayı kick yiyorum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar