shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bunlar limited editionda unlocklı olarak geliyor LE almassan actiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Alexi_Septimus said: E ne skime gidip LE'ın altına yazmışlar bunları? Çocuk mu kandırıyorlar? coda gelsene sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aldım ben preorder, oynucam betayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bfbc2beta beta key basvurusu bu gece son.. az once acıldı.. 28inde maile yollayacaklar tabi herkese deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Alexi_Septimus said: E ne skime gidip LE'ın altına yazmışlar bunları? Çocuk mu kandırıyorlar? pre order yapınca direk açık geliyorlar, normal alınca gerekli koşulu sağlayınca açılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Perşembe günü için kadrolar çıksın, ilk oyunumuzu beraber atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ordered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 beta olayi bitti mi yani, ba$vuramadik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Esh oyunu zaten almıcan mı, pre-purchase yap gir betaya işte, 49 dolar normal oyun fiyatı zaten. Left 4 Dead 2 hala 49 dolar mesela, çok bişey değişmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bu herhalde ilk gün raflara düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla beta key gelip gelmediğini 28inde öğrenices ben sazan gibi oyun çıkıo sanıp order dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Pre-purchase direk access alıyor biliyorum betaya, gelmezse olay çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yahu 1 ay daha varmış nasıl bi patladım anlatamam. kendime d.günü hediyesi yaptıydım elimde patladı lasdakaskh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Şimdi me 2 hediye edin bana diyorsun sağda solda hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet diyorum etsenize? benim kendime hediyem elimde patladı bari siz de me2 edin de oyniyim :D (zira cash shortage şu ara lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kendi kendine fail olana adam. sadf, olsun sevaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benim mikrofon almam lazım ya, en son kedi kabloyu koparmıştı. yoksa almıcaklar oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Esh said: kendi kendine fail olana adam. sadf, olsun sevaptir. olsun boşa gitmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yarın şu kart işini halledip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Chemical said: Pre-purchase direk access alıyor biliyorum betaya, gelmezse olay çıkarırım Alıyor alıyor, perşembe günü başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şimdi türkler yasaklandı diye haber geldi betadan bunu alırsak yasaklı olmayacak mıyız ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 harharharh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yetkililerle konuştum ve herkesin banlandığı bilgisi tamamen yalan. sadece kuralı bozanlar ve bağlantıda oldukları banlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 guzel oldu bu haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yoksa hangi yıldayız olm bütün ülkenin oyunlardan sitelerden banladığı bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar