Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dunyamizin kaniyan yarasi olan negro sorununa el atti ulu turkcu atsizin takipcileri h ttp://www.atsizcilar.com/forum/zenciler-ve-zararlari-t108163.html bunun yaninda toplumuzun bir baska kaniyan yarasi olan turbanli emolarada el atmislar h ttp://www.atsizcilar.com/forum/turbanin-disina-tasan-emoluk-t107957.html cok eglenceliler ya EHUEHEUEEEe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 zenciler ve zararları aha ahah ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 atsızın oğluna mektubunda zenciler de var mıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya geyik yapıya yada adam cidden aşırı ırkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cevap veriyorum, b şıkkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ahahaha adam şahsi olarak sevmiyor zencileri ekstradan.Kırovari hareketler yapan zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Zenci resimlerinden birinde combo var, zenci emo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.atsizcilar.com/forum/yerel-secim-sonuclari-2-yil-sonraki-genel-secime-nasil-yansir-t106719.html Tengri Dagli Adanalı cono(çingene) ülkücü ve çaşıt bir piç olduğu tespit edilmiştir Emre Mert Yüzümüze yalakalık yapıp arkamızdan küfredecek ve teyzesinin kızına karşı olan hislerini Msn'de millete anlatacak kadar ikiyüzlü, sapık, şerefsiz, aşağılık ve Türkçülerin imajını zedeleyen bir piçtir. Türk Oğlu Türk! Aptal olduğu için atılmıştır Tunga Aptal olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/d/d6/Emo_negro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 batı arabeski hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 "Yağmur Oğlum! Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla carpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun! Nihal Atsız ordakilerde bunun gibi iste kaynak wiki den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 said: Gaspçı çeteler kurarak zengin olan ve çelik jantlı mercedeslerde gezen bu kişiler, gittikleri her ülkede devletten fakirlik maaşı da almayı ihmal etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bunlar işi gücü olan çoluk çocuğu olan insanlar lakin içklerinde bu kadar nefreti taşıyorlar yorulur insan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya nerde yaşıyor lan bu adamlar kafalarına göre ana avrat gidiyor herifler , neyinize güveniyorsunuz lan , bilen yok mu şu moderatörlerin ikametgahlarını bi gün basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 reddiye said: http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/d/d6/Emo_negro.jpg HAHAHAHAH bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 said: Acun'un geneline bakıldığında da, en büyük tehlike ve zararlar, siyah tenli ve uzun kırmızı kaslı, halk arasında bilinen adıyla zencilerden gelmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yok cidden şaka olmalı bu, gerçek olamaz. said: Aşağıdaki resimlerde, zencilerin doğal ortamlarındaki hallerini görebilirsiniz. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Skroce said: "Yağmur Oğlum! Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla carpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun! Nihal Atsız ordakilerde bunun gibi iste kaynak wiki den insan kalmadı lan, jamaikalılarla mı takılacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya NET eminim ben çoğu troll ordakilerin 1-2 taneside psikolojik sorunlu gerçek ırkçı :D ama her sayfada mı kopartır ya bi site harika bişi bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Çerkezler, Abazalar, Lazlar, Lezgiler su adamların hepsi türk degil mi? yuh lan komple karadenizi trakyayı filan temizlemek gerek o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Geriye bi İskandinavlar, Moğollar, Eskimolar, Kızılderililer ve Aborjinler kalıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Privhunter said: said: Gaspçı çeteler kurarak zengin olan ve çelik jantlı mercedeslerde gezen bu kişiler, gittikleri her ülkede devletten fakirlik maaşı da almayı ihmal etmezler. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 said: Acun'un geneline bakıldığında da, en büyük tehlike ve zararlar, siyah tenli ve uzun kırmızı kaslı, halk arasında bilinen adıyla zencilerden gelmektedir wat wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yazık ya niye bu kadar zencilere kinlenmişler acaba? ben tahmin edebiliyorum ama neyse.. "e bunlar jantlı arabayla gezio" tamam da konu o değil.. "zenciler sporda çok başarılı" ya tamam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 olm rahat bırakın atsızcıları lan. dayağı yiceksiniz valla sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar