unK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 beşiktaşlı duruşu ov ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 banleyin sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 applev0dka said: Amaç sosyal yardımlaşma ise,burda yapılan muhabbetler köstek olmaktan ileriye geçemez..Bu zihniyetle de pek bir yere varılamaz.. Teşekkür ettim... olayi idrak edemeyenler burayi garbage sananlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şurda kocaman ÜLKER yazması beni kasıo abi.Yakısmıyor. [img=http://img32.imageshack.us/img32/8671/305720090708072933503.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tekrar söylüyorum amaç sosyal hizmetse gitsin ordan kazanıcağı parayı bir hayır kurumuna misal Kızılay'a bağışlasın. Barca ile karşılaştırmak benzeştirmek cehaletten öte bir şey değildir. Adamlar onu milli forma sayıyor ötesi de yok... Beşiktaşın yaptığı başka ilkler de var... 1-Şampiyonlar liginde 8 yiyen ilk takım. 2-Klüp tarafından aldık diyip forma giydirdiği futbolcuyu ezeli rakibine kaptıran ilk klüp. 3-Ülkesinde ilk kurulan spor klübü olmasına rağmen en az şampiyonluk kazanan ilk ve tek klüp. 4-Şerefli 2.lik kazanan ilk ve tek klüp. 5-Pzero'ya sahip ilk tek klüp. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 applev0dka said: huun said: namağlup uefa şampiyonu>all torunlarinz da bunla övüncek artık..her konunun altına ahaha biz uefayi aldık diye cıkıp gelmeseniz daha degerli bir kupa olucak gereksiz yere sıradanlaştırmayin..ki her türk gurur duymustur o kupayla "Adanademirspor'a 10 attık, 1924'de ilk biz şampiyon olduk" gibi şeyleri saymaya gelince torunlar sorun değil, 10 senelik kupadan bahsedilince mi sorun? Önüne, koluna reklam alırken neredeydi yönetim bu arada? Üçüncü reklamı almayıp/bulamayıp/parayı beğenmeyip, "BJK'ye reklam yakışmaz" diye bahane uyduruyorlar. Siz de ya yiyorsunuz, ya işinize geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çakma barca OLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çakma barca olsak lan keşke adamlar unicef sayesinde altyapıya futbolcu kazandırıyolar o elemanlar daha hırslı daha yetenekli oluyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bide evet bizim tüpçü başkanın yalan dolanıdır yani. adanaspora 10 atmakla övünen bi takımda olmak istemem ama kalkıpta onla övünen bjk li çıkınca ortaya ben utanıyom ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Likidgaz koysaydı BJK? Demiören klube verdiği ve deftere işlettiği borcu geri alırdı böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 PZero said: beşiktaş şu dk istesin microsoftla bile sponsor olur . parasınıda renkli takımlara bağışlarabi ben de besiktasliyim tamam da bu kadarina da soz veremem sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 lol resmi açıklama geldi pzero üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 DeathFinger said: Tekrar söylüyorum amaç sosyal hizmetse gitsin ordan kazanıcağı parayı bir hayır kurumuna misal Kızılay'a bağışlasın.böyle bir mantık yok. yapılan bağış ücretsiz reklam. senin dediğin niye 3 verdi 5 verseydi demek gibi birşey. koçtan reklam alıp 6 milyon alsaydı onu bağışlasaydı diyorsun da belki kulüp o kadar bağışlamak istemiyor? ne diye boş yere marka değerini düşürsün oraya reklam alarak? kızılayın belli bir bütçesi var reklam yapıyor sağda solda. bu yapılan bağış da bu bütçenin daha az harcanmasını sağlayacaktır ki beşiktaş bu reklamı aldı diye haberlerde gazetelerde vs. konuşulması çok değerli bir reklamdır. kolay kolay yapılamayacak bir reklam. alakalı alakasız bir sürü kişi öğrendi bu olayı amaç sosyal hizmetse sonuna kadar hizmet etmiştir. eğer kastettiğin sosyal hizmet yaparken kendini hiç düşünmemek lazım etik olarak beşiktaşın bu işten bir çıkarı olmasın diyorsan üzgünüm ama yanlış çağda yaşıyorsun dip not: okan koç galatasaray forması giydi tvlere çıktı. sonra çocuğun elinden lolipop alır gibi aldı beşiktaş. olayın kulüplerle değil yönetimlerin kabiliyetleriyle alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cemad said: dip not: okan koç galatasaray forması giydi tvlere çıktı. sonra çocuğun elinden lolipop alır gibi aldı beşiktaş. Tanıdık geldi bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o da o tanıdık durumu yazıp laf sokmuştu beşiktaşın bir ilki diye. ben de ilk olmadığını belirttim. hani okusan biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Forma giyip tv ye çıkmak ile, başkanın çıkıp bu bizim futbolcumuzdur aldık diyip açıklama yapması başka. O Okan Koç'a - puan olarak yazılır dönemin başkanına koymaz. Ama sizin yönetim rezil oldu toptan. Hatta bir de dönüp ağladılar öhüü aldılar oyuncumuzu diye... Kızılay reklamı da yukarda da söylendiği gibi kimse adam gibi para vermedi biz de bari toplumsal mesaj verelim dedi. Ayrıca hayatında nerde gördün Kızılay'ın öyle büyük reklam verdigini? Reklam vermesi gereken bir kurum değil zaten. Futbolcularla etkinlik düzenlersin kızılay'a gidip kan bağışlarsın mesela çok daha fazla toplumsal mesaj vermiş olursun. Rakipler 10x alırken 3x almayı gururuna yediremedi Beşiktaş bu kadar yani. (oranlar atmasyondur bakmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 barcelona gibi yaptı demek bile çok komik barcelona dediğin takım alt yapıdan iniestalar yetiştiriyor. demirören klup para kazanmasın bana borçları artsın istiyor herhalde :) nihatın parasını ödememişler daha.o sponsorsan alacagım 10-20 ile onu öderdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 merak etme o dediklerin de yapıldı ama şekil 1-a pek haberin olmadığına göre çok daha fazla toplumsal mesaj verilmemiş demek ki. beşiktaşla kızılayın ilişkisi bu olayla başlamadı uzun zamandır yönetim olsun taraftar olsun çeşitli organizasyonlar oluyordu zaten kızılay'ın bu kadar büyük reklam kampanyası olmaması ihtiyaçları olmadığını göstermez. bu tarz kurumların reklam ihtiyacı hiç bir zaman bitmez. istediğin kadar da itiraz et kızılay'ın genel başkanı çıkıp teşekkür ettikten sonra pek birşey düşmez kimseye. verilen sponsorluk tekliflerinin beğenilmediği doğru ama bu çirkeflik yapmayı gerektirecek birşey değil. beşiktaşa bazı teklifler geldi ve bu rakamlar beğenilmedi. bu rakamlara anlaşılacağına boş kalsın dendi. sonra da madem boş kalacak beşiktaşın kasasına birşey girmeyecek bari hayrına kızılayın reklamı alınsın onlara da bir faydamız olsun dendi. kulüp böyle bir yardım yapabilecekken niye kasasından para çıkarmayı seçsin ki? ama buna bile itiraz ediliyor inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 itiraz şuna ediliyor, çok büyük iş başardık süperiz ahanda bir ilk modunda olmanıza ediliyor.. yani size düzgün para veren olsaydı da yok aga biz kızılay'ı alıyorsuz deseydiniz eyvallah da bak kendin diyorsun boş duracağına kızılay yazsın denerek yapılmış bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nasıl ki beşiktaşlıların hepsi senin kastettiğini demiyorsa, bu işe laf atanların da hepsi de senin mantığınla yaklaşmıyor yoksa dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yahu iyi güzel de bu kötü bir şey değil ki. Beşiktaş doğru olanı yapmış. Diğer takımları tutan arkadaşlarım böyle olursa dünyada forma almam dediler (dünyadanın yerine başka bişi dediler tabi anlayın siz). Endüstriyel futbolun zirveye ulaştığı, futbolun artık bir sanayi olduğu günümüzde Beşiktaş doğru olanı yapmış. Hem ihtiyacımız olmayabilir bile baktığınız zaman. Bilmiyorum fener gs fln ne kadar aldı ama, 1 m avronun üstünde olacağını sanmıyorum bu reklamdan gelirin. hadi olsun 2 m avro. geçen sene kupa, lig şampiyonluğu ve bu sene ŞL minimum geliri 25 M avro. 2M avro bunun yanında oldukça küçük bir meblağ olarak kalıyor. Onun da dışında Zapo' ya Sivok' a verdiğimiz boşa paralara bakarsak, eğer bu ticari olarak bir yanlışsa en doğru yanlışını yaptı Demirören. Yukarıda belirttiğim forma muhabbetlerine gelince de Fener ve GS nin bu sene sattığı formalardan elde ettiği gelirlerdeki düşüşlere bakın sene sonunda bir de beşiktaş ın bu dandik formalarla artan gelirlerine bakın. her türlü win-win durumu var burada. Ayrıyetten beşiktaş ın gs ya da fener kadar reklam bulamaması iddiası da komik olmuş. ŞL de minimum 6 maç oynayacak ve bu maçlarını milyarın üstünde insanın izleyeceği bir takımın bırakın türkiye yi dünya dan gs ve fener den çok daha iyi reklamlar bulabileceği aşikar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 4 yıllığına fener'e 21, gs'ye 19 milyon euro veriliyor bildiğim kadarıyla. yani yıllık 5,25 ve 4,75 ülker yüksek sponsorluk antlaşmaları yapıyor. beşiktaşın forma önünde zaten cola turka olduğu için sırt reklamına ülker yanaşmadı. diğer firmalar da daha az veriyor. yıllık 3 civarı bunlar benim bildiklerim tabi kesin konuşmayayım 1. ağızdan duyumum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ülker (her ne kadar taraftar pek sıcak bakmasa da) Beşiktaş için şimdiye kadar elinden geleni yapmış bir şirkettir..Dolmabahcedeki şampiyonluk balosunda İnönü'deki kutlamalarda cekilen bir resmi klüpten satın almış canli yayinda herkes buna tanık olmustur..Bu resmin satış bedelinin Gs'nin formasinin arkasinda verdikleri reklamin 1 yıllık gelirinden fazla oldugu göz önüne alındıgnda,gögüs reklaminin cola turka oldugu düşünüldüğünde,basket takımının Beşiktaş Cola Turka olarak anıldıgını hatırladıgımza..Basket salonunun Beşiktaş Cola Turka Arena olarak hizmet verdiğini de düşündüğümzde..Zaten Ülker grubu Gs ve Fb ye ödediği paranin kat kat fazlasini Beşiktaşa ödemiştir...Ödemeye devam etmektedir..Tek 1 noktaya kitlenmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 reklam alinamadi ise arkaya bu sekilde yazi guzel bir jest ama ben besiktasin arkaya reklam olmaz o yuzden kizilay yazdirdik namesini pek inandirici bulmuyorum. ha arka ha on anlamadim fark nedir, sonuc itibari ile para icin forma uzerine bir yere yazilan yazi... kizilayin besiktas formasinin arkasinda yazmasinin ne manasi ve kizilayin bundan ne kazanci olacak anlamis degilim. vardir elbet bir bildikleri ama sanirim sadece besiktaslilar anliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Her yıl "Bağışla asil kanını" adı altında Çarşı-KIzılay ortak kan bagışı organizasyonlari düzenleniyordu.. hedef 1903 litre kan olarak belirlenms türkiyenin çeşitli illernde gercekleştrilmiş bir organizasyondu.. Carşı-ile kızılay pek uzak kavramlar olmadi hiç..Kabul edilmesi gereken bişey varki Carşi Ultraslandan yada gencfenerlilerden daha cok yardm organizasyonu içinde bulundu.Bu yüzden manevi olarak güzel bir şey..Katılıorm ön arka fark etmez ama sonucta herseyin para olmadigni gösteren bir hareket..(yada biz cok zenginz öle 300-500 istemeyiz gerek yok diyen bi hareket :)) ama ikncisi zor gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar