Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silah satıyorlar?

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

yahu colta ruhsatmı olur be???

bendede radyo kontrollü füze ve rampası var ruhsatlı isteyen varsa satıyım...???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında m16 ya av ryshatı verilmesi ile ilgili bir olay vardu. Belki av ryhsatı vermiş olabilirler. Tabi kafa karıştırıcı bir oaly bu silah la ava çıkmak.
"abi bir burst çektim 3 tane kuş vurdum" :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Uzi değil o Stayer..
ne fark var derseniz,
Uzi normalde yasak. Ama Stayer, Mac10 gibi silahlar polisler tarafından kullanılabiliyor, aynen MP5 gibi..
ama neden Uzi yasak, bilemiycem..

M16 değil o ya, daha çok M4A1'e benziyor, ama benzemiyor da olabilir ben yanlış benzetmiş olabilirim..

Military Use Only - Minigunlar satılıyor mu? Belki onların da ruhsatını kapmışlardır?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 Haziran 2004 13:31 tarihinde demiş ki:
abi ben televizyonda görmüştüm doğuda düğünde ağanın oğlu evleniyo diye Karşı dağı füzeliyolar! ahaha çok komik böyle zurna davul arada bi karşı dağa füze atıyolar... heahhahaahahe

Paauauahahha
Lörke Lörke Lörke ....[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

yakında bunnar atom bombasıda satar netekım malzemelerı satılıyo yakında komple satılık nuclear mıssıle 5 mılyon dolar lafları gorursek sasrımıyalım :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...