Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Gangren said: PC'de hiç oynayamıyorum yalnız, 6850 var, grafikler falan güzel de, oynatmıyor flickering ve texture pop yüzünden aynı sıkıntıları ben de yaşadım ilk başta kurunca. ati 5000 ve 6000 serileri için rage hotfix driver'ı çıktı,yeni catalyst'in pek farkını göremedim ama yanısıra bahsettiğim hotfixi de indirince düzeldi bende texture muhabbeti. burdan indir bi de vsync sıkıntısı yaşarsan (ki muhtemelen flickering dediğinin kaynağı o. malum,oyuna detaylı grafik ayarını geç, vsync ayarı bile koymamış herifler..) catalyst driverından vsync'i açınca o sorun da düzeldi benim pcde. şaka maka pcde keyboard keybindings ayarı bile yok asdas
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Çok sinir bozucu hakkaten,adamların çıkardığı oyuna bak.Console port resmen. Artık şaşırmamak lazım heralde..blizzard ve valve dışında trende dönüştü. Mantıklı davranıp oyun çıkmadan preorder falan yapmamak lazım gaza gelip. Oyun çıkıcak,forumları okuyucaksın,reveiewlara bakıcaksın sonra para vericeksen vericeksen. Umarım Battlefield 3'te bi süprizle karşılaşmayız,hayal kırıklığı olur benim için. Betada cok ciddi buglar var çünkü ;X
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bende oyun stuttering dedikleri, 5 saniyede bir olan, 2 saniyelek donmalar yapıyor. id patchlemeden oynamam.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o driver patchi bile bir işe yaramıyor ki , sadece saniyelik donmaları kaldırıyor textureler yine geç yükleniyor , bazen yüklenmiyor vs. vs. herhangi bir açıklama gelmedi mi adamlardan yahu?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Oyunun pc tester'ı 1 kişimiş. BF3 beta çıktıkdan sonra çalışmayı bırakmış.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 spankyah said: Çok sinir bozucu hakkaten,adamların çıkardığı oyuna bak.Console port resmen. Artık şaşırmamak lazım heralde..blizzard ve valve dışında trende dönüştü. iyi de valve çoktan kaydı konsollara blizzard ise maksimum 2 seneye konsolcu olur. Kesinlikle pre-order vermemek lazım buna diablo 3 , mw3 , bf3 ,doom 4 vb.. dahil
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konsol gerçeğini kabullenmeye başlasanız daha iyi olur :p
bck Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yazmışım kaç ay önce bck said: bu oyunu konsola çıkarmaktaki mantık nedir arkadaş yahu.aklınıza sıçım id software...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 blizzard konsolcu olmasa bile blizzcon virtual ticket için 30 euro çeken bir firma oldu artık. kotik baba ile birleşmesiyle açgözlülüğü pekişti zaten, pc community için firma budur denebilecek bir şey kalmadı artık valve dahil. bi cd project red var polonyalılar beleşe 2.0 patchleri yapıyorlar diğer firmaların dlc diye 15 20 dolar alacağı şeyi, ama onlarda da bi witcher var başka bir şey yok işte.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Blizzcon virtual ticket'ı geçtiğimiz senelerde de satıyordu ki, WoW petleriyle beraber? Şimdi göze batması komik olmuş.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 activisionla birleşmesi 2 3 yıl oldu işte zaten ben de 2 3 yıldır blizzard'dan nefret ediyorum, yeni batan bir şey yok yıllardır böyleler zaten. hayvanoğluhayvanlar doymak bilmiyor.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi oyun konsolda oynaniyor cunku. obama ne dedi, the world is changing and we must change with it.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya bırak allahını seversen ps3te demosu olan bütün blockbuster fpsleri oynadım fps bilgisayarda oynanır
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Kar amacı giden hangi firma "doyar" abi? Ayrıca seveni için, virtual ticket ile gelen stream gayet kaliteli. Interview falan yapıyorlar, konseri veriyorlar :p
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yapmayın etmeyin, fps nasıl oynansın konsolda. Hadi oblivion vs gibi kolpa şeyler bir nebze oynanıyor konsolda. ama harbi, ciddi fps yapma yapmaaaaaaaaaaaa
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi video stream yahu, ve 30 euro şaka gibi. alıştı artık insanlar onun için herhalde anormal gelmiyor.
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bayağa pro stream oluyor ama fiyatı pahalı tamam böyle 10 15 dolar olsunda çüş yani o fiyat ama adamlarda haklı, blizzconu satışa koydular, ben daha eve dönemeden okuldan bitmişti. Şaka gibi. Bu kadar talep olursa bişeye cılkını çıkarana kadar sömürecek tabii ki de kotick sama
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lord_gorthaur said: Oyunun pc tester'ı 1 kişimiş. BF3 beta çıktıkdan sonra çalışmayı bırakmış. lol
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Penthesilea said: abi oyun konsolda oynaniyor cunku. obama ne dedi, the world is changing and we must change with it. kesinlikle mario & my little pony dirty adventures oyunu en güzel konsollarda oynanır. +1 ilmle katılacağım önermedir.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Gangren said: Hangi catalyst var? cTalyst yok imac bootcamp driveri direk ve su soylediklerinizin hicbiri olmuyor sadece bir kere agir kombatta 180 derece dondum hizlica ve cok anlik bir texture loading seysini gordum okadar oda 1 kere oldu
seigen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Of quakecon'u baştan sona izleyip, Carmack hakkında adam manyak CG engine developer gibi görüşlere kapılmıştım. Oyunu gördükten sonra balon gibi patladı resmen. http://www.youtube.com/watch?v=wwFLy36R7Yk Bu nedir ya, bu mu son nesil id tech 5 engine...
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok abi anlamiyorum o agac bende gayet duzgun rage 2 falan mi oynuyorum yanlislikla?
Öne çıkan mesajlar