Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 RAGE AMD users will want check out the latest Catalyst preview driver http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121apreviewdriver.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ne bilim FPS'de yeni boyut diyebileceğim bir ton özelliği var oyunun fakat teknik olarak o kadar sorunlu ki arkasında id Software ve Carmack reyiz imzası olmasaydı şu kadar bile satmazdı. Hayır sizin beta testerlarınız ne iş yapar hacı? Niye para veriyorsunuz bu adamlara o zaman? Carmack ağlıyor gerçi, bizim pclerde sorun yoktu bla bla diye, Ulan PS3 sürümünü oynadım onda da kaplamalar sorunlu, hadi onun sony'nin getirdiği ön yükleme sınırı bahanesi de var gerçi, PC sürümü gerçekten fail, hiçbir sınırı veya şartı şurtu yokken bu kadar hatalı çıkması ... Bethasda'da da aynı bok var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 carmack pc'ye laf olsun diye çıkartmıştı. beta test bile yapmamıştır ki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Steam'de 15 dolara düşmüş. Alsam mı almasam mı çok fena kontrpiyerde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 10 dolara aldim, bos bi ara install edip bakicam. bi nebze duzelmistir belki asdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yükledim benim kiytirik sistemde bile oyun düzgün çalişiyorsa baya halletmişler demek ki. evet radeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ben de yeni aldım, bayağa güzel oyun hiç teknik sıkıntıda yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 id ilk kez (hafif) değişik bi oyun yapmış, helal tim. carmageddon styla multisi de eğlenceliymiş ama geç kaldık adam kalmamış tabii oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 indirime girsin de alayım bari. ama bunu indirmesi var bir de. 20gb mı neydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bunun 2 kişilik coop storyi bitirmek istiom, oynamak isteyen varsa gelsin. pubda hem coop hem de yarışları 0 yazıyla sıfır kişi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 2 ay önce ay sonu diye her şeyi indirmiştim. akk bıdısı yüzünden. bunu da indirmişim ama henüz açmadım bile. co-op için belil bi süre oynamış olmak gerekir mi yoksa klasik fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 coop adam bulamadığından daha açamadım valla ama spyi oyna önce istiyosan fena oyun değil. şöyle bi şey yazmışlar bi de amireth;33460694 said: Hi, quick question about the COOP. 1.When playing COOP, is it same campaign as in single player? 2.Does the connection and game play in COOP work well for this game? Cheers! navossoc;33546806 said: 1. No, the coop is just some parts of the main story. Don't have any kind of continuity. For each map you go back to the lobby. 2. If you ping are ok, works very well. No problems with that. I played the coop with my friend and finished it, less than 4 hours. I'm playing the campaign now, much better, now it's make sense! If you wanna play the game, try the SP first and then start the coop. Don't do the same mistake :P []'s[/QUOTE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spompas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben oynarım co-op indiriyorum aldım acmadım bile bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 2 saat oynadım iyi gibi. bitiririm bu hafta. biraz borderlands e benziyor ama eline su dökemez tabi. arada baya kalite farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 id fps'si ya bu, biraz open world yapmaya kasmışlar (ilk kez) ama open worldü bile linear öyle bi open world sdf. bence sadece wasteland olayı dışında pek bi alakaları yok. bi de bunun ilk borderlands'den bile önce yapımına başlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 özellikle wasteland ve grafik tarzı çok benzer. aynı anda farklı kişilerden görev alma, görevlerin benzerliği, araçlar fln gibi irili ufaklı baya şey var. ama dediğin gibi çıkış tarihleri arasında 1 sene yok zaten. şansa denk gelmiş. çizgisellik olayı ise çok ayrı zaten. her taraf görünmez duvar. adam gibi engel bile yapmamışlar. 10 cm engelden atlayamıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bi yerde yukardan sallanan halat vardı ya o engel niyetine asdfdsf. id'nin openworld bu kadar işte anca. npc yüzleri ama sanırım bi oyunda gördüğüm en iyi yüz grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bitti oyun fena değildi, sonu biraz hafifti ama. dlc campaign, mainden biraz daha güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2-3 saat oynayıp bıraktım ya. zaten yıllardır oynadığım en çizgisel oyundu. üstüne zorla yok yarışa katıl yok şunu yap fln demesi bunalttı. dishonored'i bitirip üstüne hitman'i yarıladım biraz kendime geldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 buggy'i sevmezseniz zaten oyun leş gelir. baya dull bir ending vardı bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 8 9 10 11 12 13 Sonraki 13.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben oynarım co-op indiriyorum aldım acmadım bile bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 2 saat oynadım iyi gibi. bitiririm bu hafta. biraz borderlands e benziyor ama eline su dökemez tabi. arada baya kalite farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 id fps'si ya bu, biraz open world yapmaya kasmışlar (ilk kez) ama open worldü bile linear öyle bi open world sdf. bence sadece wasteland olayı dışında pek bi alakaları yok. bi de bunun ilk borderlands'den bile önce yapımına başlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 özellikle wasteland ve grafik tarzı çok benzer. aynı anda farklı kişilerden görev alma, görevlerin benzerliği, araçlar fln gibi irili ufaklı baya şey var. ama dediğin gibi çıkış tarihleri arasında 1 sene yok zaten. şansa denk gelmiş. çizgisellik olayı ise çok ayrı zaten. her taraf görünmez duvar. adam gibi engel bile yapmamışlar. 10 cm engelden atlayamıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bi yerde yukardan sallanan halat vardı ya o engel niyetine asdfdsf. id'nin openworld bu kadar işte anca. npc yüzleri ama sanırım bi oyunda gördüğüm en iyi yüz grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bitti oyun fena değildi, sonu biraz hafifti ama. dlc campaign, mainden biraz daha güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2-3 saat oynayıp bıraktım ya. zaten yıllardır oynadığım en çizgisel oyundu. üstüne zorla yok yarışa katıl yok şunu yap fln demesi bunalttı. dishonored'i bitirip üstüne hitman'i yarıladım biraz kendime geldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 buggy'i sevmezseniz zaten oyun leş gelir. baya dull bir ending vardı bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar