Mino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yumruk atan adam kazara sternum kemiğini kırsaydı feci olurdu yalnız. İyi ki "hafif" gelmiş yoksa harbi iflah olmazdı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 mani said: apiş arasına cücük hareketi daha güzel giderdi bence. hem fiziksel temas yok hem karizma resetleyen hareket. ilk anda bu gelmişti aklıma. yoksa kim niye elini oraya sokup da yanlışlıkla yumruklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 elleri dert görmesin. gelecek genel seçimlerde adaylığını koymasını bekliyorum bu şahsın. oyum kendisine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Canı yandığı gözlenen Erdoğan, bu sırada "Ah" dedi. ahah habercilik budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben seçmedim mi? severim de, döverim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yalnız o korumaları da amele seçer gibi mi seçmişler, yok böyle bi fail. Başbakana koymak bu kadar kolaymı ya? Kötü niyetli birisi olsaymış ta elinde kesici-delici bi alet taşısaymış rte gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abi seçimi futbol maçından farksız gören, tezahürat yapan bir kitle sonuçta. eline koluna da hakim olamaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kojiroh said: AHFHASFHLA SKFJAHSL KFASJŞ FKLAFJ SDŞFKLJS DŞFLŞSDKLSDŞF LKG OOAAHAHSHFASLHFJDSK HARİKA LAN BU AHALSKFJSDJFSDF HT'ye helal valla inanılmaz bi anda yakalamış haber başlığındaki resmi haahahaha evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 odiflame said: http://www.esreality.com/files/placeimages/2009/69667-Falcon_Punch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Başbakanın elini öpmeye çalışan tipler ve mağrur bir ifade ile elini öptüren bir başbakan. Ne güzel. Bu insanlar herşeye müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 CusTodeM said: Kojiroh said: AHFHASFHLA SKFJAHSL KFASJŞ FKLAFJ SDŞFKLJS DŞFLŞSDKLSDŞF LKG OOAAHAHSHFASLHFJDSK HARİKA LAN BU AHALSKFJSDJFSDF HT'ye helal valla inanılmaz bi anda yakalamış haber başlığındaki resmi haahahaha evet ya fotoğraf deil o, videodan capture etmişler. yakalayan yok yani o kareyi dfgdfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Teşekkür ederim ben cidden bilmiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adam bilgisayar mühendisi bilaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şurda bi başkan olsa da sevsek, yorumlardan çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yazıkğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 OFFF YAZIKTIR KIYAMAMSSS =((((((((( SHOK SHEKERRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 oy sözü alıp affetmiştir rte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 akabinde sağ kroşeyi de vursaymış daha iyi olurmuş ama olana bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lan bu adamda bi cenebetlik var attan düsüo,makam arabasında mahsuur kalıo,simdi de yumruk yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cenabetlik değil de beddua kalkanı aktif değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 said: Recep Baba 11.08.2009 22:40 aile reisiyim evdeyim çay içiyorum hiç bir risk taşımıyorum. ama endişeliyim. ailem için yarın nasıl olacak. o kişi başbakan tam tamına 200 milyonu temsil ediyor. bir de bizim için hayatını tehlikeye atılıyor. biraz saygıyı da mı çok görüyorsunuz. geçmiş olsun sn başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ne ara o kadar çoğaldık lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Dayı bi de %40'ı 200 milyon onun, onu da unutmamak lazım. DÜNYA ÜZERİNDE 500 MİLYON TÜRK VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Anelor said: Canı yandığı gözlenen Erdoğan, bu sırada "Ah" dedi. ahah habercilik budur tamda burayı kopyalayacaktım biri benden önce davranmış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hamdolsun teget gecti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar