odiflame Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ps3 e alacağım ama sorunlar var deniliyor.onu soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Borderlands-RELOADED is on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 400seed olmuş bile oh-em-ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 vuh akşama anca şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kanuni said: sonunda biri su araci bi oyna koymus lan o kadar resmi geziyo ki nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oOoOOOOoOooOo oynanabilirlik .. check sesler ... check muzikler ... check sunum .. check grafikler .. check fps diablo olmus :) amanin insallah kisa degildir. begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 20k leechle 20k/sec cok mu dogal acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu arada reloaded yattara, kasmayin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nasi yattara ben cektim oradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oha çıkmış ya lan nie sölemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kanuni said: nasi yattara ben cektim oradan ? "Razor1911den gelen aciklama:" said: Proper Notes ~~~~~~~~~~~~ The usual suspects suprised us again. They not only released a self made iso, which is totaly out of place for this game and wasts 1GB more space, but this time they also rushed their (realy ugly looking) crack and removed the delay import directory entry, which some of you allready noticed, loads the PhysX subsystem. We are realy frightened what happend with our honored friends in Reloaded ... .. and by the way the game exe isnt the same as your try media one. Next time better proof your words... Reloaded: LordPe Deluxe by yoda statement: --------------------------- ERROR --------------------------- This DataDirectory isnt registered in the PE header --------------------------- OK --------------------------- Razor1911: ->Delay Import Directory 1. DelayImportDescriptor: grAttrs: 0x00000001 (dlattrRva) DLLName (R)VA: 0x019840B0 (PhysXLoader.dll) Hmod (R)VA: 0x01BD4998 IAT (R)VA: 0x01AF4554 INT (R)VA: 0x01A87554 BoundIAT (R)VA: 0x01A875EC UnloadIAT (R)VA: 0x01A87608 TimeDateStamp: 0x00000000 (GMT: Thu Jan 01 00:00:00 1970) Ordinal/Hint API name ------------ --------------------------------------- 0x0000 NxReleasePhysicsSDK 0x0000 NxGetPhysicsSDKAllocator 0x0000 NxCreatePhysicsSDK 0x0000 NxGetCookingLib 0x0000 NxGetPhysicsSDK 0x0000 NxGetUtilLib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 anlamadim pek de biri once surmus bilmemneresinde bilmem sorun varmis falanda ben oynuyorum oyunu sorunsuz. oyunda talent sistemi var , oyunda artifact sistemi var tek bir slota dunyadan dusen artifactlardan birini koyabiliyoruz. levelliyoruz xp aliyoruz silahlar vs mevcut. genel anlamda FPS rpg oynuyor gibiyim, questler falan bir suru.. moblarin agro rangeleri vs cok genis. uzaktan salliyorsun surusu ustune geliyor mantikli yapmislar yuvadan evden cikip daliyorlar sana. brick oynuyorum berserk olunca arkadas deli gibi bogurup nagralar kahkahalar atiyor eglenceli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 co-op olayı nasıl? istediğiniz yerde save atıp sonra tek devam edilebiliniyor mu. elemanın karakter noluyor o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nukelanmi$ heralde, son indirenler save edilmiyo ses gelmiyo felan diye salyalar saciyolar yorumlarda. riziko yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bu sırada oyunda DRM yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 razor taşlamış yine (: olay diğer sunumun steam den self iso yapılması. razor kaynağı ise retail yani direk dvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 enee proper razor gelmiş iyiki kasıpta indirmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 cok eglenceliymis hakkatten umarim sizlerin zevkinede uyar. orjinalini alirim herhalde bunun. tabii netten oynayacak eleman bulursak :D diablo with guns and FPS .. zevkli ha birde sanki hellgate in olmus hali. 100 kat daha iyi hali ve becerilmisi. belki grafik tarzi bazilarini rahatsiz edebilir ama cok guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hakkaten sorun varsa çekmeyelim yavf sorunsuzunu bilen varsa ö.m plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 reloaded sürümü sorunsuz çalıştı level 9 oldum. dedim şunun multisini deneyim ne olacak ? gamespy id istedi hemen orada create ettim. ana lobby e girdim. oyunlar vardı birçok yine sorunsuz birileriyle takıldım bi 5 dakka. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bende 2 saattir çekiyodum sildim reloeded ın kini propr razor u çekiyorum şimdi trial miş diyeri diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oynanabiliyomu bunlar online yaparız ozmn ya co-op beraber zevkli olur bende çekiyorum Shar...actor bile releoded veriyodu sabah oda razor a geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ilk ss leri görünce süper lan demiştim oyunu oynayanlar bi kaç oyun içi görüntü eklesinler bakalım neymiş aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar