MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Delikanlı adam adı üstünde "deli" :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sipeyskeyk said: balon said: abi ayakta işeseniz nolur oturarak işeseniz nolur allasen .bu ne gerzekçe bi başlıktır . hakkatan şuna buna bahane arıyorsunuz . dostum harbi balonsun. burda kimse LAN CAMİDE AYAKTA İŞEYEMİCEZ KAHROLSUN AKP demiyor. burda olay valinin çıkıp iktidarımız ve inancımız gereği böyle yaptım demesi.komik olan o. akp'ye laf etmek için bahane aramaya gerek yok zaten elini sallasan ellisi :) bariz rahatsız oluyosunuz akp'den,dinci valilerden , bilmem nelerden .burda gelip edebiyat yapıyosun sonra.sg-1 zaten yanıyor tutuşuyor adam , artık ne yapacağını şaşırmış vaziyette . uzay kekisin sen de tam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 şöyle düzeltelim o zaman :) Erkek adam ayakta işer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oo mayyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 rahatsız olunmaması gereken bir olgu mu dinci valiler peki? melih gökçek'in balonlarından biri kaçmış buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bana göre değil . @lamer : thanks . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Rewendor said: şöyle düzeltelim o zaman :) Erkek adam ayakta işer. Neye göre kime göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 balon said: bana göre değil . @lamer : thanks . din ve devlet işlerinin birlikte yürütülmesinden rahatsız olmaman zaten bu ülkenin kuruluş ilkelerine saldırgan tutumunu veya uyuşmuş beynini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu ülkeyle sorunu olan ergenekon beyinlilerdir ki bu da yasal suçtur.saldırgan tutum da ortadır . ben bana laf atılırsa uyuşmuş beynimle de herkese yeterim kafanı yorma sen . iyi geceler , sonuç olarak trollemekten haz alsam bile paticik ortamında nefret ediyorum .var olun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Tabi lan akpye karşı olan herşey ergenekon. Akpyi eleştirenler ergenekon. Demokratik hakları gereği gösteri yapanlar, eğitim verenler, aydınlar, gazetelerde hükümeti eleştiren yazarlar herkes herşey ergenekondur. Burdakilerde internet ortamında devrim yapmaya çalışan kısmı. Akp karşıtı herkese ergenekon kafalı derseniz, onlar size ne dese az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 adam laikliğin bir numaralı düşmanı ve ergenekon falan diyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yanlış bilmiyosam oturarak işemek prostat olmayı geciktiriyo erkeklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 balon said: bu ülkeyle sorunu olan ergenekon beyinlilerdir ki bu da yasal suçtur.saldırgan tutum da ortadır . ben bana laf atılırsa uyuşmuş beynimle de herkese yeterim kafanı yorma sen . iyi geceler , sonuç olarak trollemekten haz alsam bile paticik ortamında nefret ediyorum .var olun . BEYLER ERGENEKON DEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Otedengelen said: rahatsız olunmaması gereken bir olgu mu dinci valiler peki? melih gökçek'in balonlarından biri kaçmış buraya. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 MEDYADAN izlediyseniz, insanların çişlerini hangi pozisyonda yapacaklarına vali karar verdi: Oturarak... İnsanı boşuna vali yapmazlar. Vali ne derse o... Otur otur... Kalk kalk... * Pisuarlar, çişlerini genelde ayakta yapan erkekler için düşünülmüştür. Zaten ben oturarak çişini yapan erkek hiç görmedim... Dünyanın her yerinde, özellikle uygar ülkelerde yaygın biçimde kullanılan, hijyenik, modern, medeni bir tasarımdır pisuarlar. Dinciler pisuarlara da kızarlar... İşte Ordu Valisi bu meseleye eğildi, pisuarların “itikadımıza uygun olmadığına” karar verdi ve “Pisuarları sökün” dedi... Söktüler... Çişinizi oturarak yapacaksınız... Ve o sırada düşüneceksiniz: “Ben niye bu pozisyondayım?..” * İşin doğrusu; AKP tüm valilerin böyle olmasını istiyor. Bunun için zaten geçtiğimiz günlerde üniversite giriş sistemini değiştirerek, imam olarak yetişenlerin doktor-mühendis-yargıç-kaymakam-vali olmalarını sağladı. Ve siz gazetelerde-televizyonlarda “İmam hatiplerin önü açıldı” haberlerini okudunuz... Vali, pisuar taşlarını “İtikadımıza uymaz” diye söktürüyorsa, gerisini düşünmek tabii ki size düşer: Neden Türkiye giderek Arabistan'a benziyor?.. Çağdaşlıktan neden uzaklaşıyor memleket?.. Bu ilkellikler niye?.. Niçin Türkiye'nin namuslu aydınları, aklı başında insanları, Türkiye'yi yöneten bu dincilere tepki gösteriyorlar?.. Ve Arap kültürünü Türk toplumuna giydirmek isteyenler, neden Atatürkçüleri, laik cumhuriyeti savunanları yok etmek peşindeler... Ve bu kavgalar... Bu çekişmeler... Bu çığlıklar niçin?.. * Oturarak çişinizi yaparken, bunları düşüneceksiniz... Bekir Coşkun balon da iyice dibe batmış, az daha gözümden kaçıyordu, son anda farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aga çişi ayakta yapmak ileride prostata yol açabiliyor. Gençken bol masturbasyon yapmak ise prostata iyi geliyor. Valilik genç nüfusu masturbasyona teşvik etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Çişten bile konu çıkaran gençlik olarak tarihe geçen bir topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Balon coşmuş iyice. sidikten olay çıkaran, emir veren vali boku gene bunu eleştirenlere atıyor. çok enteresan lan. Hep böyle savunma pozisyonunda. Çok merak ediyorum aynı tarikattan mı çıktınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 said: Laik bir ülkede, toplumsal yaşam dinin gerekliliklerine göre düzenlenmez. Devlet, böyle bir düzenlemenin içinde olmaz, olmamalıdır. cami dinin gerekliliklerine göre düzenlenmicek de ne düzenlenicek yahu said: Devletin görevi, herkesin kendi inancına göre yaşamasının şartlarını sağlamaktır. Herkesi aynı kurala uymaya zorlamak ancak İslamcı-faşist rejimler için geçerli olan bir durumdur. camideki işeme tarzını değiştirmek farklı inançtaki insanların sorunu nasıl olabiliyor anlamıyorum, hayır aga pisüvara işemem lazım diye bi inancı olan gitsin dışarıda yapsın bi zahmet çünkü islam dininde öngörülen budur. camide laiklik beklemeyin lütfen said: Erkeklerin tuvalet ihtiyaçlarını ayakta gidermelerinin sakıncalı bulunması da bundan kaynaklanıyor olmalı. Sıçrayıp, üst baş dáhil her yere bulaşan pisliğe karşı alınmış bir önlem. Günümüzün modern ve bakımlı pisuvarlarında böyle bir tehlike yok. Zaten sıçramadan kaynaklanan pisliği önlemek için bulunmuş pratik bir çözüm bu. Hiç kuşkusuz 1400 yıl önce böyle bir icat yapılmış olsaydı, hijyene önem verdiği için Hazreti Muhammed de kullanmakta tereddüt etmezdi. sorun sadece hijyen degil vücut saglıgı, oturarak yapmak daha saglıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Valiye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Phyxantar güzel yazmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Acaba pisuarlar bu konuda ne düşünüyor. Unutmayınız ki bu ülkede 1 milyon pisuar ve 30 bin klozet öldürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Tenekeadam said: Valiye sokmak lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ginaly said: Acaba pisuarlar bu konuda ne düşünüyor. Unutmayınız ki bu ülkede 1 milyon pisuar ve 30 bin klozet öldürüldü. bazılar ise hala herhangibir logara baçlı olmadan yaşamlarını sördürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar