Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO:Nimloth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya mallık yapmayın be.
adamlar uğraşmış güzel güzel sunucu açmış, bence iyi derecede de çalışılmış üstünde, siz de kalkmış trollüyosunuz. sonra da ağlıosunuz "sphere server yok yeeee" diye.
Mesaj tarihi:
"deja cyrano" said:

Tymaron said:

+ Onlarca kişinin karşılıklı bir şekilde Ultima Online oynayabilmesini sağlar.
+ Rahat ve basit arayüzü ile oyuncuya rahatlık ve konfor sağlar.
+ Geniş oyun persfektifi ile mükemmel bir savaş keyfi verir.
+ Onlarca yetenekten istediğinizi seçip o yetenekte ustalaşabilir, farklı farklı meslekler edinebilirsiniz.

Of abi tam da böyle bir oyun arıyordum, 1999'dan beri hiç böyle bir şey yapılmamış olması çok ilginç bence, UO diye bir oyun vardı ama o çok tırt bence, Nimloth yargılar hafız!!!11!1!1!birbironbir

Ne güzel alıntı yapmışsın umarım konuyu takip ediyorsunuzdur. Sizce açılan bir sunucu sadece ultima kitlesinemi hitap etmeli? Bizler yıllardır bu alanda kendimizi geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz aynı şekilde sunucumuzu geliştirmeye açık bir şekilde oyuncularımıza sunuyoruz. Ultima'yı henüz bilmeyen bir kaç oyuncumuz var onlarla ilgilenerek Türkiye Ultima Online kitlesini genişletmeye çalışıyoruz. Ancak sizin gibi insanlar bu kadar kişinin emeğine ve çabalarına saygı duymasını bilmediği gibi sadece boş boş eleştirilerde bulunuyor. Biraz insancıl olupta amacımız hakkında böyle gereksiz eleştiriler yapmayın, yapmayın ki bizi örnek alan insanlarda bu uğurda emek harcasın.
Mesaj tarihi:
guzel bir serverda hak vermek lazım . lakin staff bozuklugu var. forumda 4 adet istek sikayet bolumune bu staff ı inceleyin yazılıyor . daha sonra konular sılınıyor. ben tartısmalı olarak ayrıldım .

lakin server hakkında

server cok guzel pvp gayet bol . lakin dedigi gibi binek politikası yanlıs bencede . Rp yapan kısıler var oyuna ayrı bır hava katıyor

o/c savası pek yok . pk -mavi savası agırlıklı . bide benım dıkkatımı ceken sey 12 den sonra herkes macroya bırakıyor . brit ii sekılde dolasırsanız gorursunuz . be hırsız charımla bir gece 1211 cıvarında resurrection scroolu caldım .
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
biraz gec cevap mesaj yaziyorum ama hayirli olsun, umarim daha kalabalik bir sunucu ortami olusur. ultima online'in tadi bana gore kalabalik oldugu zaman cikiyor. oyuncu sayiniz artarsa elbette bende hic dusunmeden katilabilirdim nimloth dunyasina :)
Mesaj tarihi:
Tymaron said:

Ne güzel alıntı yapmışsın umarım konuyu takip ediyorsunuzdur. Sizce açılan bir sunucu sadece ultima kitlesinemi hitap etmeli? Bizler yıllardır bu alanda kendimizi geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz aynı şekilde sunucumuzu geliştirmeye açık bir şekilde oyuncularımıza sunuyoruz. Ultima'yı henüz bilmeyen bir kaç oyuncumuz var onlarla ilgilenerek Türkiye Ultima Online kitlesini genişletmeye çalışıyoruz. Ancak sizin gibi insanlar bu kadar kişinin emeğine ve çabalarına saygı duymasını bilmediği gibi sadece boş boş eleştirilerde bulunuyor. Biraz insancıl olupta amacımız hakkında böyle gereksiz eleştiriler yapmayın, yapmayın ki bizi örnek alan insanlarda bu uğurda emek harcasın.

Tymaron, kişisel bir şey degil bu.
Hatırlarsan, 2005-2007 arası bir "Roleplaying server" patlaması vardı. Yorumu sonuna kadar "Kılınçlı kantır en nihayetinde" olan kişiler bile sunucularına RP Server tagı ekliyordu. Ben bu "UO Tabanlı" işini de ona benzetiyorum işte. Şimdi UO datasını alıp başka pakete koyup beleş installerla farklı foldera kurunca insanlar yaptıkları şeyin "UO Tabanlı ama farklı bir oyun bence abi..valla." olduklarını düşünüyor. Komik bence. Öte yandan yaptıgınız işe de saygım var, hatta roleplaye ilgi varsa oynarım belki bilemiyorum, ama hatlar belli olana kadar benim için Avaholm'den farkı kalmaz pek.
Mesaj tarihi:
Evet, tahminimde gene gine hakılı çıktım.

2 hafta kadar önce oynarken, çok seviyeli ve kendini-pro zanneden ancak olsa olsa novice olan tamponları kalkıp stafflarımız begenmiyorsan çek git demişti (ki bunun sebebide brit bankaya explosion dizen bir adamın explosionlarının staff tarafından silinmesiydi ki ve buna amatör dememdi ki, bir staffın ultimad aplayerlar tarafından yapılmasına izin verilen bir şeye karışması benim gözümden amatörlüğün dik alasıdır) bende çekip gitmiştim. Giderkende en geç 1 ay içinde hallerinin playerımız var diye gene böyle ukalalık yapan Erathia serverı gibi olacagını söylemiştim az önce kontrol ettim nasıl erathia 200 lerden 30-40 lara düştüyse nimlothta ahaha çok iyiyzden 150-170 kişiyizden 40-60 kişiye düşmüşler. 1 ay sonra gene haklı çıkacagım ve aynı erathia gibi kapanacaklar.

Buda kendini çok bir halt zanneden micheal ve nerana ve en çokta az önce bahsettigim ve bunun gibi nice amatörlüğü savunmaya kalkan, türkiyede ultima beta testien katılmış 1 avuç kişideyken bana "senin ultima bilgin ne huleyn" demen Syntax a(ki o zamanlar title sı "destek üyesi" idi) kapak olsun
Mesaj tarihi:
forumda soyle bisey sordum da, burda sorsam daha iyi galiba.

said:
selamlar
çok eski bi oyun oldugundan, zamanında dandik bilgisayarlarla oynuyoduk, o zaman çözünürlüklerimiz de küçüktü tabi oyunun oldugu ekran kocamandı. simdi çözünürlüğümüz büyüdü ve oyun ekranı da buna baglı olarak kücüldü. acaba oyun ekranını buyutmenin bi yolu var mıdır, windows çözünürlüğünü değiştirmeden? yoksa windows çöz. değiştirmeye mecbur muyuz?
Mesaj tarihi:
Toggie options acıcan, acılan menüde sag tarafta süstten ikinci sıradaki göz işaretine tıklayınca "Display" seçenekleri gelicek karşına orada full screen resolution ve game play window size ile oynayarak -limitlide- olsa bi derece istedigin büyümeyi ve kaliteyi elde edebilirsin
Mesaj tarihi:
easy uo jeneratörüyle ekran boyutunu istediğin çözünürlüğe getirme şansına sahipsin for example 4325*455 yada 233*1533 gibi rakamlara. ancak tabi üzerinde çalışılması gereken ufak tefek problemler yaratıyor. onun dışında istediğin şekilde boyutlandırabilirsin.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

Evet, tahminimde gene gine hakılı çıktım.

2 hafta kadar önce oynarken, çok seviyeli ve kendini-pro zanneden ancak olsa olsa novice olan tamponları kalkıp stafflarımız begenmiyorsan çek git demişti (ki bunun sebebide brit bankaya explosion dizen bir adamın explosionlarının staff tarafından silinmesiydi ki ve buna amatör dememdi ki, bir staffın ultimad aplayerlar tarafından yapılmasına izin verilen bir şeye karışması benim gözümden amatörlüğün dik alasıdır) bende çekip gitmiştim. Giderkende en geç 1 ay içinde hallerinin playerımız var diye gene böyle ukalalık yapan Erathia serverı gibi olacagını söylemiştim az önce kontrol ettim nasıl erathia 200 lerden 30-40 lara düştüyse nimlothta ahaha çok iyiyzden 150-170 kişiyizden 40-60 kişiye düşmüşler. 1 ay sonra gene haklı çıkacagım ve aynı erathia gibi kapanacaklar.

Buda kendini çok bir halt zanneden micheal ve nerana ve en çokta az önce bahsettigim ve bunun gibi nice amatörlüğü savunmaya kalkan, türkiyede ultima beta testien katılmış 1 avuç kişideyken bana "senin ultima bilgin ne huleyn" demen Syntax a(ki o zamanlar title sı "destek üyesi" idi) kapak olsun

Hangi Nimlothdan bahsediyoruz ? Farklı sanırım.

Şuanda 135 kişi var sunucuda. Ve inanın uzun süre kapanmayı düşünmüyoruz.

iyi niyetiniz için teşekkürler (tu)
Mesaj tarihi:
Skyfire said:

oha bilmiyordum bunu süpermi$. sphere a sökmez ama bu dimi?

olayın emülatörle bir ilgisi yok. Sonuç olarak sen makinanda bulunan arabirim içerisinde kalıcı olmayan bir değişiklik yapıyorsun. sadece ekran boyutlandırmasından sonra sabit olan ekranın akışkanlığınıda aktif etmen lazım falan filan gibi ufak problemleri var. ufak bir kodla hazır hale getirilebilir ama şu yöntem denenmeli. bu sizin connector dediğiniz bir arayüz içerisine easyuo ve client gömülür daha sonra bu ekran içinde ekran açtırıyorsunuz sanırım onunla options tarzında bir menü yapılır ve ekran boyutu sınırlandırılarak kişinin seçebileceği bir kaç opsiyon sunulur falan filan feşmekan ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Staffın yaşlarını yazarsan buraya oynayabiliriz. Serverlarda çoluk çocuk eğlendirmekten bıktık. Ha onceki sayfalarda arkadaşın bahsettiği bankaya dizilen explerin silinmesi olayı gerçekse yaşlardan bahsetmene gerke bile yok zaten.
Mesaj tarihi:
Şimdi ben size burda tek tek staffların yaşını yazamam ancak ufak bi bilgilendirme yapayım.

En düşük 17 yaşında bir arkadaşımız var. En büyük de 28. Benim ve Neranın yaşları da 19-20. Yeterlidir sanırım.

Ancak kadromuzdaki kimseyi yaşlarına göre değerlendirmiyoruz. Zaten kişi staff kadrosuna alındıktan sonra belli bir süre izleniyor. Gerekli olgunluğua erişebilmiş mi diye. Explosion silinme olayı stafflar tarafından değil gz ye atılan expoların otomatik script tarafından silinmesindendir.
Mesaj tarihi:
Hadi leyn.

Nimloth'u bırakmadan evvel o olaya bizzat tanıklık ettim. Gayet güzel sildi adam, herifler expoları taa bankadan köprünün dışına kadar dizmişlerdi, sırf içerde patlamıyor diye.

Çok eğlenceli bir hareketti kanaatimce.
Mesaj tarihi:
Haa o olaydan bahsediyorsunuz. Bende şuanda expoların gz ye atılınca silinmesinden bahsediliyor sandım.

O olaya ben şahitlik etmedim. Neran ilgilendi. Olayı gerçekleştiren arkadaş şuan staff kadrosunda yok zaten.
  • Yeni Oluştur...