fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sardius said: dün gece pek öyle degildi:) baya destro gelmiş transferle. tabi orderda. lagden adım atılmıyodu yine. lag olunca çıktım azgalda archmageimi 2 lvl kastım :) orada da mi düzsem rank 40ları acaba :)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=316963 poster inanılmaz iyi
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ahah çok iyi event olmuş, helal olsun. :)
sardius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dün gece iyiydi ama lag yok gibiydi. güzel savaslar oldu. ic ye kasıyodu order noldu acaba?:)
Harir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 IC oldu da stage 2 olmadı.Bizim wb olmadığı için bi instance da yenildik:D.Sacrx kahve alın bi daha denicez demişti sonrasını bilmiyorum.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dün seninle aynı instancedaydık sanırım,wha da bir ton kavga etmişler o instanceın üzerine euhe.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bunlarda ne çeşit bi manyak anlamadım. ben saat 11 de cıktım daha zonelar kitlenmemişti. allah bilir ic ye kacta gittiler. bide 2. kez denmeye mi çalıştılar? lol diyorum. ayak uydurmak cok zor:/
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sardi yine ağlar yine ağlar....Yeter be adam eskıden kesemıoruz dövüosunuz die ağlardın sen şimdide ic ye geeç saatte gidiosunuz die ağliosun :)-D
sardius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu alem senin gibi bi yalancı görmemiştir:) ben hiç aglamadım kesemiyoruz diye:P
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bu arada arkadaşlar ben sorc la oynamayı bıraktım ... sadece wb de ihityaç olursa sorc la oynuyorum ... ama main olarak dok la oynuyorum raino ... birileri merak ettiyse diye yazdım pek okadar önemli değil :)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Orderda benim gibi silver ankh farma ihtiyacı olan varsa irtibata geçelim. Healer veya DPS slot doldurabilirim.
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 K8p'de destro domine ederken yapılan bi şarkıyı adamlar tekrar koymuşlar norn forumlarında belki dinlemiyen vardır. http://www.youtube.com/watch?v=6MDaWqfn1-k
Harir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben dps gelebilirim bw ile Silver ank için.
trathias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 whde 50 tane falan var da bw veya wp ile gelebilirim ben de
trathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Satoshie said: K8p'de destro domine ederken yapılan bi şarkıyı adamlar tekrar koymuşlar norn forumlarında belki dinlemiyen vardır. bırak eğlensinler yaw onlar günde 3 kere geliyo da noluyo biz bi kere ic yapıyoruz kitliyoruz bu arada kral iyice farma bağlandı bu gün ilk defa random wb vardı krala giden lost valeye adam toplar gibi toplayıp gittiler :D ps: itiraf ediyorum ben de vardım ama baktım yapamıolar anında sattım wbyi :D
Harir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O nasıl bir warbanddi ya.Epic fail resmen.Şaka sandım bir an.
qapukulu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Harir sen de Karak Norn'da mısın? Exile'de birlikteydik, güzel günlerdi. Ben oyuna bir süreliğine geri döndüm. Ama Norn biraz garip bir servera benziyor her gün şehir falan mı koşturuyorsunuz? Ben de yan Norn'a ya da Azgal'a geçeceğim 2 tane order karakteri ile düşünüyorum.. Siz Norndaysanız oraya gelebilirim.. - Bozkurt
Harir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Biz de Norndayız ama tabi exile falan yalan:)farklı guildlerdeyiz daha doğrusu ben dışında herkez Red Guardda.Azgala geçiş var mı bilmiyorum.Ama Norn güzel iki taraf da şehire gidiyor.Order kesiyor kralı hep ama olsun güzel yinede:)
qapukulu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 SC'ler ne alemde peki? Aktif mi? Herkes RVR peşinde değildir inşallah.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 SC de var.Server şu an iyi durumda.En azından oynanılacak başka server bilmiyorum order için.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 siege olmadığı sürece her daim senaryo oluyor ya, aktif baya norn. dün sabah 5 e kadar vardı hatta.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet özellikle transferden sora destro spawnları heryerde:) ama iyi oluyor böle dün akşam %30 renown aldım rr72 de:D
Ragazzo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sardi hala rr 72 misin ayıp sana 3 aydır oynamıyorum bi degisiklik olmamıs =) Harir napıyo pis cuce hala solo takılıp duel mi yapmaya calısıyo ?
trathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sen yokken neler oldu neler sigmar crypts yapar gibi kral kesiyo order valla başka wl de yok bütün lootlar elidana gidiyo sen bunları boşver de özledik be yaw ne zmn geliyosun memlekete garip napıyo özledik kediciğini de :D
Ragazzo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hahah =) bende özledim o yüzden bi bakım foruma, harire sardiye bi takılayım dedim!!! iyilik trat baskan erasmus iste egleniyoruz bol bol ;) 11 subatta evimdeyim kısmetse! Sizin keyfler nasıl ? Wl nerflenmis diye duydum ama benim garip etkilenmez ole seylerden =) 3 aydır ac hayvan ehh bi 2 ay daha var en az! Dönünce artık bakalım kralımı yer napar artık :P
Öne çıkan mesajlar