fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu aralar iyi gibi galiba telekom kaynakli bazi sorunlar oluyor sanirsam. Order fena eziyor yanliz :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dest zerg guildleri aion'a mı gitti ne oldu anlamadım doğrusu ben de, ilginç.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Dest ÇOK salak abi bu serverda, kafayı yedirtiyorlar.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Transfer den baya önce oyunu silmiştim, dün yeniden kurdum, şimdide patch bitmek üzere :P. Bakalım umarım bu serverda biraz olsun eğlenebilirim. k8p de dest tarafında bir kaç sınıf oynandığı için fena eziliyorduk, umarım burada böyle değildir :) (yani ezilmeye birşey dediğim yokta. Sınıf eksikliğinden, bazı yerlerde hiç birşey yapamıyorduk. varsa yoksa bizim taraf melee idi)
ukyo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sam said: dest zerg guildleri aion'a mı gitti ne oldu anlamadım doğrusu ben de, ilginç.organize zergler zerg guildlerini yediler :D norn destte tek kural wardı, en ondekini izle. eger en ondeki wc'ye girerse herkes wc'ye girip "where to?" diye sorardı. zerg hic bir $eydir, strateji her $ey :)
Nesfi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 uzun bi aradan sonra yine döndüm : vent adresini alabilirmiyim harircim .
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ukyo said: Sam said: dest zerg guildleri aion'a mı gitti ne oldu anlamadım doğrusu ben de, ilginç.organize zergler zerg guildlerini yediler :D norn destte tek kural wardı, en ondekini izle. eger en ondeki wc'ye girerse herkes wc'ye girip "where to?" diye sorardı. zerg hic bir $eydir, strateji her $ey :) katılmıyorum, son derece organize idi destro guildleri. server birlesmesi ile deli lag oldugu bir kac gun sadece destro - order esitti, sonra bir anda bosaldi butun server. pek normal degil bence. belki 30 bwnin 10-15 tank + 10 healer arkada olacak sekilde laylaylom skill spamleyip, 3-4 warbandi dagitmasi belki sinir bozmus olabilir bilemiyoruz tabi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sayıca üstün oldukları halde aylarca rift & demo spam'leyen grupları bir haftada eriten k8p order'a buradan teşekkürlerimi sunuyorum. (:P)
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Gangren said: Dest ÇOK salak abi bu serverda, kafayı yedirtiyorlar. Oha Onur sen hala Warhammer'a devam mı:)
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Evet bugunku formulumuz : Mara(t) = aktif marauder sayisinin zamana gore fonksiyonu Magus(t) = aktif magus sayisinin zamana gore fonksiyonu olmak üzere, lim............ Mara(t)+Magus(t) = 3 t->gunumuz O 3 taneden birisi benim. Ben de savagery specim, yani demo yok, buradan gunumuzde(hatta 1 ay öncesine kadar) birim zamanda yapilan rift ve demo spam sayisina varabiliriz.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 marlon valla dün akşam bir rp'yi mutlu mesud ettikten sonra royal crest düşürüyormuşsun diye adın çıktı, fazla öne çıkma derim bir süre. (:P)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahaha, drop sistemi çok sinir bozucu ya, her öldüğümde aman crest mi düşürdük acaba diye düşünüp geriliyor insan.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Rdoann said: Gangren said: Dest ÇOK salak abi bu serverda, kafayı yedirtiyorlar. Oha Onur sen hala Warhammer'a devam mı:) Bi pre-paid alıp deniim dedim, 2 hafta dayanabildim :p AION'dayım.
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Gangren said: Rdoann said: Gangren said: Dest ÇOK salak abi bu serverda, kafayı yedirtiyorlar. Oha Onur sen hala Warhammer'a devam mı:) Bi pre-paid alıp deniim dedim, 2 hafta dayanabildim :p AION'dayım. Ben dee ben dee:)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 herder için zipzip sekerek başarılı isimmiş, buradan mı bilmiyorum ama benim adıma kutlayın. (:P)
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 rahatsızım bu surekli sehir kusatması olayindan, bir hevesle gireyim diyorum lagten veya serverin asiri yuklenmesinden ap / soul essence dolmuyor, skiller (özellikle cast time'lı olanlar)yapilamiyor, pq bitiyor 15-20 dakika resetlenmiyor, olmuyor da olmuyor. Ha butun bunlar olurken chat olayi lagsiz çalisiyor, benim ati summon ederken 2-3 laf ediyoruz guildle o ayri. t2-t3'teki karakterlere geceyim diyorum, orada da bir aksiyon yok paso kirmizi kaleler, senaryolar da eskiye göre azaldi sanki, gerçi dun yine 7-8 tane yaptim senaryo ama eskiden birinden cikip oburune girerdik diye hatirliyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok yanlış yaptılar fort kaldırmakla, en azından şehir senaryolarını t4'lere açmaları ya da normal senaryoları kapatmamaları lazım. devamlı 48vs48, devamlı adell'in zıpçıktılarından kaçmak, iki saat despawn olmalarını beklemek filan sıkıyor. çok büyük hata yaptılar en son yamada.
trathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 destroyu döve döve adam ettik biraz galiba full organize 5 wb geziyo adamlar :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bariz bir üstünlük göstermiş gibi konuşmuyor musunuz bi de... =P onca dövdünüz madem niye sabah akşam ICye gelemediniz k8pdeki gibi, tek yaptığınız bomb gruplarıyla senaryoları domine etmek oldu. bir de siege sırasında altdorf kapısını tabii. =P server siz gelmeden önce de gayet dengedeydi, sabah IC siege, akşam Altdorf siege olurdu hatta. şimdi de aynı noktaya geldik kanımca, hatta destro daha üstün gibi. ama bence k8pden sonra üstünlük sağlamanız lazımdı, sonuçta sabah akşam king kesilen serverdan, stage 2yla yeni tanışmış servera geldiniz.
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla mergeden önce destro bayagi bir eziyordu sanki, surekli bir fortress kuşatması, sürekli bir zone lock. sahsen black cragdaki yollari hic bilmiyormusum ben birlesince onu gordum. birlestikten sonra biraz order lehine döndü gibi ama dun aksam yine basari ile girildi altdorfa (sonrasi noldu bilmiyorum). gecenin olayi reikwaldin eataine'den 3 saniye farkla önce locklanmasi ve bu durumda eataine'in renown vermeden kapanmasi ve benim kesin eataine locklanir önce deyip eataine gitmem sonucu reiklandda 2 kale ve 1 bo renown bonusunu kacirmamdi :) aglamak istiyorum sayin seyirciler. region chatte adamlar artik isi iddaa'ya dokmuslerdi eatain'e 50g diyen adamlar vardi, sus pus oldular tabi :D
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu arada şu yeni action point ayari bayagi bir zorlastiracak oyunu, bitebiliyormus megersem bu ap'ler cok skill yapinca :) white lionlara yine uzuldum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zaten hep böyleydi, neden o kadar game-breaking bir bug'ın aylkarca durmasına izin verdilerse. ölümsüz healer ve bomber'lar zıplaya zıplaya gezemeyecek olması gerektiği gibi.
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 AP olayının düzelmesi iyi oldu.Gerci bu iş AP emen dest classlarına acayip iyi gelecek gibi tahmin ediodum ,dün bi kac duel yabtık eataine de pek de ole olmamış.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Yani şuan ap nin dolmaması normalmi? Biz bug zannediyorduk :P
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ap'nin ability kullanırken regen olmaması normal, ilk aylarda hep öyleydi. kullanmayınca regen başlıyor.
Öne çıkan mesajlar