Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

antu.com'da yerden yere vurulan van nistelrooy, neeskens'in açıklamasından sonra zaten gs ye gelmezdi o kadar büyük topçu ne işi var tarzında yorumlara döndü..

antu.com gerçekten psikolojik olarak inceleme isteyen bi site, ne kafalar yaşandığı neler kullanıldığı falan incelenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla banane parasından ya elimde ManU forması var Ruud'un bide GS formasını alırım süper olur yani ne diyim başka :D Kewell gelirken demiştim oynamasına gerek yok ben formasını alsam kafi diye Ruud için de derim yani aynı şeyi sevdiğim futbolcular bunlar gelsinler canımı yesinler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh burada da vardı tekniği çalım atmak zanneden Ruud'a tekniği yok diyenler :) Oluyor arada öyle. Elano transferinde görülmüştü zaten antu o yüzden yoruma gerek yok. Bu tür fanatik sitelerde takım gözetmeksizin oluyor böyle şeyler.

Konuya dönersek. Dendiği gibi 8-10 hatta 12 milyon pounda falan gelecekse gelmesin bir zahmet. O kadar para vermek saçma olur, ki zaten o kadar parayı veremez GS kolay kolay.

5-6 milyon euroya gelecekse hiç durmasın gelsin ama. Düşünmek hata.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir bonservis bedeli ödeniceğini sanmıyorum büyük ihtimalle 3 yıllık falan sözleşme yapılırsa öyle büyük bir para isteyecektir RVN. E düşününce adam haklı neden 3-5 kuruşa Türkiye'ye gelsin ki. Tabi bütün bu cümleler böyle bi transfer söz konusu ise geçerli. Açıkçası ben son dönemde Galatasaray transfer politikasıyla RVN'yi pek bağdaştıramadım o yüzden bi hedef şaşırtma falan olabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...