Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ehahdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ahah crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ruud-van-Nistelrooy-set-to-snub-Premier-League-interest-from-Liverpool-Tottenham-and-Stoke-to-join-Turkish-giants-Galatasaray-article289705.htmlhttp://www.skysports.com/story/0,19528,11827_5866610,00.html http://www.futbolistan.net/nistelrooy-galatasaray-transferi.htm Bu da bonus olsun ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 manchester'a nistelrooydan sonra daha iyi forvet gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 O video ne öyle ya. Critlemiş valla kendisine bok gibi diyenleri. Ayrıca bunları gençken de olsa yapmış bir adamın GS'ye gelmesi gururlandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 vieranın nistelrooyla ile ilgili dediklerini bulsun biri ben araştırdım bulamadım. zamanında nistelrooyla aynı takımda oynamamak için vazgeçmişti transferinden ama aralarındaki diyaloğu hatırlamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 goal.com'daki yazı doğruysa eğer, 12 milyon pounda geliyor 2.5 yıllığına. 30 milyon TL yani. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Gelmeeee! asdaf O parayı çıkabiliyorsak sercanı alır bursayı zengin ederiz daha mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Zaten Neeskens maçtan sonra kendisinin de Rijkaard'ın da Ruud'la görüşmediğini söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 videodan sonra dünyadaki en akıllı forvet olduğuna kanaat getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nileppezdel said: Zaten Neeskens maçtan sonra kendisinin de Rijkaard'ın da Ruud'la görüşmediğini söylemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yaa ruud gelcektii hani nie öle demiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 görüşmemiş, gelmicek dememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi 12m £ kim kaybetmiş biz bulmuşuz.. olmaz o hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi 12m pounda ruud alırsa gs, real son yılların en buyuk volisini vurmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 2 ye 3 e gelirse çok gülerim cidden. 12 ye gelirse üzülürüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 antu.com'da yerden yere vurulan van nistelrooy, neeskens'in açıklamasından sonra zaten gs ye gelmezdi o kadar büyük topçu ne işi var tarzında yorumlara döndü.. antu.com gerçekten psikolojik olarak inceleme isteyen bi site, ne kafalar yaşandığı neler kullanıldığı falan incelenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Neyse.Adam 34 yaşında diyip çekileyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi neden bu kadar eleştiriosunuzki antu.com u. her konuda bi antu.com geçio. anladık hepsi leş, fanatiklikten onlerini goremiolarda, artık bi espris kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Akhlaur said: Carlos unda ölüsü yeterdi ama yetmedi. Yazdıklarının geri kalanına katılıyorum,nistelrooy'un ölü yatırım olacağına vs ama bir gs taraftarı olarak ben Carlos'un zico'lu fenerbahçeye çok şey kattığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Valla banane parasından ya elimde ManU forması var Ruud'un bide GS formasını alırım süper olur yani ne diyim başka :D Kewell gelirken demiştim oynamasına gerek yok ben formasını alsam kafi diye Ruud için de derim yani aynı şeyi sevdiğim futbolcular bunlar gelsinler canımı yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 carlos geldiği sene takı takır topunu oynuodu. sora aragonesli senede ztn top oynayan bi adamımız yoktu. bu senede ole aşırı kotu oynamıodu ama kendisi gitmek istedi gitti. carlos a olu yatırım demek komik kaçıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Carlos daha çok eğitmen gibi ya da nasıl diyeyim sahada bir destek, takımı toparlayan güç gibiydi, öyle yetti tabi de fiziksel olarak demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Eheh burada da vardı tekniği çalım atmak zanneden Ruud'a tekniği yok diyenler :) Oluyor arada öyle. Elano transferinde görülmüştü zaten antu o yüzden yoruma gerek yok. Bu tür fanatik sitelerde takım gözetmeksizin oluyor böyle şeyler. Konuya dönersek. Dendiği gibi 8-10 hatta 12 milyon pounda falan gelecekse gelmesin bir zahmet. O kadar para vermek saçma olur, ki zaten o kadar parayı veremez GS kolay kolay. 5-6 milyon euroya gelecekse hiç durmasın gelsin ama. Düşünmek hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Öyle bir bonservis bedeli ödeniceğini sanmıyorum büyük ihtimalle 3 yıllık falan sözleşme yapılırsa öyle büyük bir para isteyecektir RVN. E düşününce adam haklı neden 3-5 kuruşa Türkiye'ye gelsin ki. Tabi bütün bu cümleler böyle bi transfer söz konusu ise geçerli. Açıkçası ben son dönemde Galatasaray transfer politikasıyla RVN'yi pek bağdaştıramadım o yüzden bi hedef şaşırtma falan olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar