Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vieranın nistelrooyla ile ilgili dediklerini bulsun biri ben araştırdım bulamadım. zamanında nistelrooyla aynı takımda oynamamak için vazgeçmişti transferinden ama aralarındaki diyaloğu hatırlamıyorum .
Mesaj tarihi:
antu.com'da yerden yere vurulan van nistelrooy, neeskens'in açıklamasından sonra zaten gs ye gelmezdi o kadar büyük topçu ne işi var tarzında yorumlara döndü..

antu.com gerçekten psikolojik olarak inceleme isteyen bi site, ne kafalar yaşandığı neler kullanıldığı falan incelenmeli.
Mesaj tarihi:
abi neden bu kadar eleştiriosunuzki antu.com u. her konuda bi antu.com geçio. anladık hepsi leş, fanatiklikten onlerini goremiolarda, artık bi espris kalmadı.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Carlos unda ölüsü yeterdi ama yetmedi.

Yazdıklarının geri kalanına katılıyorum,nistelrooy'un ölü yatırım olacağına vs ama bir gs taraftarı olarak ben Carlos'un zico'lu fenerbahçeye çok şey kattığını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Valla banane parasından ya elimde ManU forması var Ruud'un bide GS formasını alırım süper olur yani ne diyim başka :D Kewell gelirken demiştim oynamasına gerek yok ben formasını alsam kafi diye Ruud için de derim yani aynı şeyi sevdiğim futbolcular bunlar gelsinler canımı yesinler :D
Mesaj tarihi:
carlos geldiği sene takı takır topunu oynuodu. sora aragonesli senede ztn top oynayan bi adamımız yoktu. bu senede ole aşırı kotu oynamıodu ama kendisi gitmek istedi gitti. carlos a olu yatırım demek komik kaçıo.
Mesaj tarihi:
Eheh burada da vardı tekniği çalım atmak zanneden Ruud'a tekniği yok diyenler :) Oluyor arada öyle. Elano transferinde görülmüştü zaten antu o yüzden yoruma gerek yok. Bu tür fanatik sitelerde takım gözetmeksizin oluyor böyle şeyler.

Konuya dönersek. Dendiği gibi 8-10 hatta 12 milyon pounda falan gelecekse gelmesin bir zahmet. O kadar para vermek saçma olur, ki zaten o kadar parayı veremez GS kolay kolay.

5-6 milyon euroya gelecekse hiç durmasın gelsin ama. Düşünmek hata.
Mesaj tarihi:
Öyle bir bonservis bedeli ödeniceğini sanmıyorum büyük ihtimalle 3 yıllık falan sözleşme yapılırsa öyle büyük bir para isteyecektir RVN. E düşününce adam haklı neden 3-5 kuruşa Türkiye'ye gelsin ki. Tabi bütün bu cümleler böyle bi transfer söz konusu ise geçerli. Açıkçası ben son dönemde Galatasaray transfer politikasıyla RVN'yi pek bağdaştıramadım o yüzden bi hedef şaşırtma falan olabilir...
  • Yeni Oluştur...