aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 milli takim > klup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi sanki ilk defa oluyor böyle bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 escape said: e bizim bunda çıkarımız nedir? adama o kadar para vermişiz almışız belki bize lazım olacak bir maçta olmayacak. ee bunun hesabını kim verecek? tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi hiç boşuna trollemeyin. gayet mantıklı bence o kadar para verildi ona. zaten sabri kazmasıda yok. kaleci ayrı bi kazma ve sağ açıktan adam gibi gidecek oyuncu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 l2football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Milli takımları direk kapatalım abi o zaman ne güzel olur her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 milli takım da oynadıgı için kulup tazminat alıyor diye biliyorum ben ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sakatlanırsa falan alıyorlar onu. onun dışında oyuncu gitmek istemezse kulüpte kalabiliyor. yani en azından dünya kupası gibi organizasyonlarda tazminat olayı yok, ama böyle lig ile çakışan organizasyonlarda oyuncu lig maçlarını kaçırdığı için başka bir kural var mıdır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 chelsea nin yarısı gitti kupaya.bizden bi keita gitse ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rıdvan galatasaraydan haldun üstünel ve adnan sezginle konuştum dedi ntv de şimdi 3 tane yabancı çok iyi kariyerli oyuncuyla görüşmüşler sonuçlanmasını bekliyorlar ama kesin avrupadan bir transfer yapacaklar dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 RUUD RUUD RUUD diye bağırmak istiyorum.gidipte saha yı almazlar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ruud beklerken çok iyi bi adam gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Pavlyuchenkoyu kiralamaktan bahsediyolardı da umarım olmaz. Oyuncu kiralanmasını hiç istemiyorum. Kaliteli adam kiralarız sezon sonu döner, içimizde kalır acısı. Kewell gidince 2 sene oynamasına rağmen canım yanacak be gelip yarım sezon oynayıp gitse bi iyi futbolcu çok üzülürüm valla. Bonservisiyle alalım kimi alacaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bağlanmaktan mı korkuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 baros'suz o kadar attığımıza göre. baros gelse de show yapsak. özledik reis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Evet =( Sadece Baros'suz değil üstüne bi de Nonda'ya rağmen 5 gol attık. Rakip zayıf da olsa büyük başarı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Pavlyuchenko gelirse harika olur ya.ruud dan daha çok sevinirim.adını cp yaptım bu arada bir türlü yazamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 alın size photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ABV! Heyecanlandım bi an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 cado said: Pavlyuchenko gelirse harika olur ya.ruud dan daha çok sevinirim.adını cp yaptım bu arada bir türlü yazamıyorum :D Abi bonservisiyle gelse kral olur da yarım sezonluk gelecekse hiç gelmesin yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 unK said: rıdvan galatasaraydan haldun üstünel ve adnan sezginle konuştum dedi ntv de şimdi 3 tane yabancı çok iyi kariyerli oyuncuyla görüşmüşler sonuçlanmasını bekliyorlar ama kesin avrupadan bir transfer yapacaklar dedi.. kim olduğunu söylemedi tabi..? ya bu arada lig ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi nistelrooy un neresini seviyorsunuz ya.İğrenç bir adam.Bence galatasaraya uyacak bir oyuncu da değil.O fenere uyar.Galatasaray için baros gibi bir oyuncu lazım kaleye sırtını verip pas verecek değil.Nistelrooy koşamaz ki.Bok gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lolwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Akhlaur said: Abi nistelrooy un neresini seviyorsunuz ya.İğrenç bir adam.Bence galatasaraya uyacak bir oyuncu da değil.O fenere uyar.Galatasaray için baros gibi bir oyuncu lazım kaleye sırtını verip pas verecek değil.Nistelrooy koşamaz ki.Bok gibi adam.pes 2010 çıktı sen hala pes 2009'da kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar