cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 konuları birleştirdim, burdan devam edersiniz olası transfer haberine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ricardo costa hakkaten iyiydi gibi hatırlıyorum yalnız. doğruysa aradığımız stoperi bulduk deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok iyi bir adam ricardo costa, türkiye şartlarına göre olağanüstü bir transfer daha geldi GS'den, çok iyi gidiyor GS harika bir takım haline gelecektir Rijkaard ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 transfer kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adnan sezgin açıklama yapmış, ilgilenmiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sanmıyorum ben Ricardo Costa'nın alınacağını, Wolfsburg modası var basında giydiriyorlar türlü türlü adamları bizim takımlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ricardo Costa gerçek olamayacak kadar isabetli bir seçim, patlar yakında yalan çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ricardo costa derken önder turacı gelmesin mi galatasaray'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cavanagh said: adnan sezgin açıklama yapmış, ilgilenmiyoruz diye yapma beee:( bu arada su adnan sezgin kadar sevmedigim bi adam yok su takimda. bi ben mi boyle dusunuyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adnan niye aciklama yapiyo ya, haldun reis yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Haldun açıklama yapmaz, takar koluna getirir. o yüzden Haldun yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Açıklamadan koyacak masaya reis, bu söylenen adamların hiçbiri gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 keita <3 abi bu adama iyi baksınlarda gerisi gelir zaten. he bide ayhan'ı ortada oynatıp kontra atakları öldürtmesinler. sabri'ye de şut çektirmesinler. bide servet kornerlerde rakip ceza sahasına gelmesin. bu şekilde kadıköy'de feneri yeneriz! inanıyorum. edit: servet yazacağıma sabri yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ayhan'ın yatacak yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sinem ingiltere istiyomus arda liverpoola gidiomus aahah haber kolpa ama ardanın gitmesini istiyorum bu arada haldun yapacak güzel bi transfer.bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 escape said: keita <3 abi bu adama iyi baksınlarda gerisi gelir zaten. he bide ayhan'ı ortada oynatıp kontra atakları öldürtmesinler. sabri'ye de şut çektirmesinler. bide servet kornerlerde rakip ceza sahasına gelmesin. bu şekilde kadıköy'de feneri yeneriz! inanıyorum. edit: servet yazacağıma sabri yazmışım Feneri kadıköyde yenmek zor, fazla hayale kapılmayalım da dediklerinle uefayı alabiliriz tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi böyle diye diye oluyor zaten bunlar. nedir ya kadıköy nedir? fenerbahçe'nin hangi elle tutulur bi başarısı varki galatasarayın yanında? takım zaten kücük brezilya milli takımı. aziz parayı ordan burdan çarpıyo geliyo yabancı oyuncularda haklıyo. oh ne güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ezbere sözlerle, ne başarısı var ki vs. gibi konu dışı çarpıtmalarla nereye kadar. kadıköy nedir ki demişsin de bir nevi baba ocağı orası öyle konuşmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya abi geçin bu demogojileri. alisamiyen cehennemi diye bişi var. tescillendi hatta bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Takımımızda kadıköy kompleksi var arkadaşlar. Yenemiyoruz. Olmuyo. Dünyanın alayına diz çöktürsek yine Kadıköy'de üzülür gideriz evimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ali sami yen'de bir kaç kez maç izledim. 2. lig maçlarıydı genelde. orduspor maçları tam dolu olduğu için stad neşeliydi ama ne bileyim bizim stadımızda bir kaç maç izledikten sonra pek tatmin etmiyor. sahaya yakınlığı güzel, pozisyonu içinden izliyorsun da cehennemlik bir olayı olacağını sanmıyorum. :) geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 escape seni bir sonraki yıl kadıköydeki maça götürelim de bi öğren oradaki abilerden kadıköydeki gs maçlarını :) bak burada bile insanlar sana anlatmaya çalışıyor ama sen anlamıyorsun. burası kadıköy, burdan çıkış yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 fenerin kadıköyü bi gsye söküyor zaten. gs için özel yaptı adamlar 10 yıl önce ceza sahalarına sular döküp büyü yaptırdılar felan hhehehe. ali sami yenin atmosferi ise maldini, henry, raul gibi yıldızlar tarafından da onaylanmış dünyaca ünlü bir atmosfer o ayrı. biraz eskise de fenerin son model legosundan daha sıcak duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya 2 sene önce Chelsea'li oyuncular da bu tip açıklamalar yaptı Saraçoğlu için. Üflesen dökülecek bi stadı hala savunuyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Holy said: escape seni bir sonraki yıl kadıköydeki maça götürelim de bi öğren oradaki abilerden kadıköydeki gs maçlarını :) bak burada bile insanlar sana anlatmaya çalışıyor ama sen anlamıyorsun. burası kadıköy, burdan çıkış yok :) dayi ben geldim bu senede geldim gecen senede geldim Aslinda taraftar olarak hicbirsey yapabildiginiz yok tamam yeniyorsunuz ona bisi demiyoruz da 2 laf ediyoruz size gelip dovcem sizi diye atiliyorsunuz hemen hatta gel gel yaptik birkere fb taraftarindan biri asagiya dusuyordu yanindaki tuttu baya bi gulmustuk Biz sizin macta yenilsek bile mac ortalarinda mactan inanin sizden daha cok zevk aliyoruz cunktu sahada mucadele veren tutkumuzu,sevgimizi goruyoruz. Hele hele gol yersek yan tiribunden bir adam secip,ona laf edip,onu dellendirmek... Dunyanin en guzel seylerinden biri ama bu sadece sizin taraftar uzerinde etkili oluyor Belkide bizi bu kadar cekemeyip kiskanmasaniz yenildigimizde bu kadar onemsemezdiniz kopek ulasamadigi kemige cop dermis. Ulasamiyorsunuzki 1 kere bizi yendikten sonra Sampiyon oldugunuzdan bile cok seviniyorsunuz. Gerci normaldir sevinmeniz bir dunya devini yeniyorsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar