Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 3.5/5.5 diye okumuştum. 8'er mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Jo'nun 8 olabilir, Cska büyük kazık atmıştı City'e.Ama Tottenham Dos Santos'u kelepire almıştı 8 milyon çektiyse bonservis bedeli ayıp etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 8er cokmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Her adama 8 ödediğimiz için basın sallamış olabilir bunlara da 8 verirler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 parası neyse veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ardanın sırf sağ korner çizgisinin oralardaki çalımlarını video yapıp versek 10 m eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 escape said: Lancelion said: sonsuza kadar gsde mi kalsın ? Kalsın abi ne olcak. Kendi takımı, orda yetişmiş orda tercübe kazanmış. Tabi bu adam kendinide düşüncek ama ne biliyim ben duygularımla hareket ediyorum yine. Onu bilemem. kalsinda ikinci hasan sas olsun basimiza, varsa guzel teklif direk yollayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BulletRide said: Roma ekonomik açıdan zayıf bir klüp; ama Totti'ye inanılmaz bir ekonomik özgürlükleri var.7.5 milyon civarı bir yıllık ücreti var ki kendisinden sonra en çok ücret alan De Rossi'nin aldığı yıllık 2 milyon euro.Hatta ekonomik dar boğaz yüzünden 7 milyon dolara indirilmesini talep etmişti ücretinin en son sağolsun. sen adamın emekliliğindeki kıdem tazminatını düşünsene.. herif memur gibi her sene kıdem zammı fln amı şahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 baktım da dos santos da veletmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 20 yaşında daha, velet tabii :) daha iyi velet olması eğitiriz daha iyi olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 andres iniesta da bebek yüzlü ama affetmiyor. :) ayrıca da arda gitsin artık yurtdışında güzel bişeyler yapsın yapabilirse tabi.Birazcık da futbolcu satalım yoksa kulüp nasıl dönecek yav.herkesi aldık gs2 çıkacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Inıesta = Koray Avcı Ayrıca Dos Santos çok sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ABI HALDUN GERÇEK HAYATLA FM OYNUYOR ASDADAFDS HADI BAŞKA YOK MU FENERLI GIEVF MORE TROLL http://galeri.haberturk.com/im/2010/01/28/401025/6359e0f57b3789a224a5e31b056b0f3f_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dos Santos Victor Wooten'e mi benziyor bana mı öyle geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 deadwoll said: Fistan said: konusucaz tabi cevap veremezsiniz cevap verdik sanırsınız fb varken gs li susar ayıp olur yani fb li yanında konusmanız saygıyla egilmeniz dinlemeniz lazım. cevap mı? basarım tokatı fb liyim ben sen gs li haddini bil tarzı. Burdan bana 167 postluk cevap hakkı doğar yalnız. Son 10 yıldaki tek başarınız galatasarayı yenmek. Biz real madridi yendiğimiz dönemlerde, tartışmalarda laf dalaşlarında falan fenerli replikleri; "gs rmyi yendi biz gsyi yendik o zaman biz en büyüğüz"den ibaretti. Hala da benzer bir mantıkla devam ediyorsunuz. C. Ronaldo üstüne Messi alsak, cship kupasını paketletsek yanında da size uefa kupası sardırsak "ama biz sizi bilmem kaç senedir kendi sahamızda yeniyoruz, Messi önce adam olsun, cumaya gitsin; biz sizi tokatladık yine" diyeceksiniz. sizde de bi avrupa aşkı :D manchesterlısı da ingilterede chelsea'ye kaybedince yıllardır biz reali yeniyoduk zamanında diyolar zaten di mi sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dsafas lan millet ekmeginin pesinde, top oynayip para kazaniyo, size noluyo boyle gaza geliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dos santos havalaninda gazetecilere rizkimin pesindeyim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o deil de fistan biraktiydi patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Masquerade said: ben haldun abiden rica edicem beraber kız istemeye gidicez. üstüne de ablasını bonservisi ile alır bence haldun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 BulletRide said: Roma ekonomik açıdan zayıf bir klüp; ama Totti'ye inanılmaz bir ekonomik özgürlükleri var.7.5 milyon civarı bir yıllık ücreti var ki kendisinden sonra en çok ücret alan De Rossi'nin aldığı yıllık 2 milyon euro.Hatta ekonomik dar boğaz yüzünden 7 milyon dolara indirilmesini talep etmişti ücretinin en son sağolsun. konuyla alakalı değil de, totti de olsa o kadar değil abi sdf. http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/Sr3SHJCTTmI/AAAAAAAAQpw/2WLUWW4JB7U/s1600/Capture_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rewendor said: Zep said: arda gitmesine gitsinde ardaya bu sezonki performansından sonra 5m� dan fazla vercek avrupa klübu yoktur heralde. ha ikinci yarı yeni gelen oyuncuların gelmesiyle takımda oluşcak rekabetle bişeyler yaparsa EL'te falan iyi paraya okutulur.onun dışında bi cacık olmaz. gerçi en kötü ihtimalle şuursuz fenere okuturuz,tatak mehmet topuza okadar para veren fener ardaya ederinin 3 katınıda verir Arda gayet iyi ki bu sezon? Deli gibi asist yapıyor her maçta parmağı var? Son 2-3 hafta bi duruldu o kadar. deli gibi assisten kastın 5 assistmi 20 maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Alessio Cerci'yi yıldız yapmıstım ben Bursaspor'da. Fm oynayasım geldi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 poopla said: deli gibi assisten kastın 5 assistmi 20 maçta kaçı ligde bilmiyorum da daha 4. haftada mı ne 12 tane asisti vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ardanın sadece ligde 10 civarı asisiti var yanlıs bilmiyorsam avrupadada bi 6-7 tane vardır sanırım e hiç atmadıysada bi 5 golü vardır simdi tam hatırlayamadım.Ama evet arda çok kötü keita ondanda kötü,elano en kötü Gsraydan adam olmaz haklısınız Edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar