Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Lancelion said:

sonsuza kadar gsde mi kalsın ?

Kalsın abi ne olcak. Kendi takımı, orda yetişmiş orda tercübe kazanmış. Tabi bu adam kendinide düşüncek ama ne biliyim ben duygularımla hareket ediyorum yine. Onu bilemem.

kalsinda ikinci hasan sas olsun basimiza, varsa guzel teklif direk yollayalim
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Roma ekonomik açıdan zayıf bir klüp; ama Totti'ye inanılmaz bir ekonomik özgürlükleri var.7.5 milyon civarı bir yıllık ücreti var ki kendisinden sonra en çok ücret alan De Rossi'nin aldığı yıllık 2 milyon euro.Hatta ekonomik dar boğaz yüzünden 7 milyon dolara indirilmesini talep etmişti ücretinin en son sağolsun.

sen adamın emekliliğindeki kıdem tazminatını düşünsene.. herif memur gibi her sene kıdem zammı fln amı şahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Fistan said:

konusucaz tabi
cevap veremezsiniz cevap verdik sanırsınız
fb varken gs li susar
ayıp olur yani fb li yanında konusmanız
saygıyla egilmeniz dinlemeniz lazım.
cevap mı? basarım tokatı fb liyim ben sen gs li haddini bil
tarzı.

Burdan bana 167 postluk cevap hakkı doğar yalnız.

Son 10 yıldaki tek başarınız galatasarayı yenmek. Biz real madridi yendiğimiz dönemlerde, tartışmalarda laf dalaşlarında falan fenerli replikleri; "gs rmyi yendi biz gsyi yendik o zaman biz en büyüğüz"den ibaretti.

Hala da benzer bir mantıkla devam ediyorsunuz. C. Ronaldo üstüne Messi alsak, cship kupasını paketletsek yanında da size uefa kupası sardırsak "ama biz sizi bilmem kaç senedir kendi sahamızda yeniyoruz, Messi önce adam olsun, cumaya gitsin; biz sizi tokatladık yine" diyeceksiniz.

sizde de bi avrupa aşkı :D

manchesterlısı da ingilterede chelsea'ye kaybedince yıllardır biz reali yeniyoduk zamanında diyolar zaten di mi sdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Roma ekonomik açıdan zayıf bir klüp; ama Totti'ye inanılmaz bir ekonomik özgürlükleri var.7.5 milyon civarı bir yıllık ücreti var ki kendisinden sonra en çok ücret alan De Rossi'nin aldığı yıllık 2 milyon euro.Hatta ekonomik dar boğaz yüzünden 7 milyon dolara indirilmesini talep etmişti ücretinin en son sağolsun.

konuyla alakalı değil de, totti de olsa o kadar değil abi sdf.

http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/Sr3SHJCTTmI/AAAAAAAAQpw/2WLUWW4JB7U/s1600/Capture_5.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zep said:

arda gitmesine gitsinde ardaya bu sezonki performansından sonra 5m� dan fazla vercek avrupa klübu yoktur heralde.
ha ikinci yarı yeni gelen oyuncuların gelmesiyle takımda oluşcak rekabetle bişeyler yaparsa EL'te falan iyi paraya okutulur.onun dışında bi cacık olmaz.
gerçi en kötü ihtimalle şuursuz fenere okuturuz,tatak mehmet topuza okadar para veren fener ardaya ederinin 3 katınıda verir

Arda gayet iyi ki bu sezon? Deli gibi asist yapıyor her maçta parmağı var? Son 2-3 hafta bi duruldu o kadar.

deli gibi assisten kastın 5 assistmi 20 maçta
Sosyal ağlarda paylaş

Ardanın sadece ligde 10 civarı asisiti var yanlıs bilmiyorsam avrupadada bi 6-7 tane vardır sanırım e hiç atmadıysada bi 5 golü vardır simdi tam hatırlayamadım.Ama evet arda çok kötü keita ondanda kötü,elano en kötü Gsraydan adam olmaz haklısınız

Edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...