Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakit kullanmadan enerji ureten alet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi termodinamigin 2inci kuralini yiktin mi
madde yada enerji yaratabilirsin sifirdan demek
o zaman bagirirsin ciglik cigliga
el em hak
el em hak
diye

Dostum kuantum diye bişey var termodinamik mi kaldı

ayrıca en el hak
Mesaj tarihi:
yoktan enerji uretmek diye bir durum yok adamınkin de doğal mıknatısların enerjisini kullanıyor. benim anlamadıgım nokta bir suru uzmanla calıstım diyor adam. bi tanesi de bu is olmaz hacı o kadar cok dogal mıknatıs bulamazsın bulsan bıle enerjılerı bır sure sonra tukenır dememıs mı ? Adam turkıye'nın enerjı sorununu cozdum dıye cıkmıs ortaya
Mesaj tarihi:
Ya beyler termodinamik bende hep bir ukte olarak kaldı. Çat pat biliyorum meraktan ama yetmiyor. Yasaları falan biliyorum , entropi falan da az çok ama sadece tanım olarak.

Bir şöyle yazsanızda nasıl oluyo bitiyo da fizikgazm yaşasam bende.
Mesaj tarihi:
şu erke videosunu ilk defa gördüm ama acaip fake gibi geldi. eğer fake değil ciddi ciddi çekilmişse bu video gerçekten çekilmişse ve bu herifler milleti mikmek için değil gerçekten inanarak yapmışsa bunu yazık olmuş harcadıkları yıllara. bilim sizi affetmez lan yüzünüze carl sagan'dan karanlık bir dünyada bilimin mum ışığını fırlatıyorum.

ayrıca şu mıknatıs olayında şöyle bir şey var. mıknatıslarla bir şeyi döndürmek için zaman zaman o mıknatısları sırayla kapayıp açmak gerekir. peki sorarım o mıknatısları hangi enerjiyi harcayarak kapayıp açacaklar.

ya anasını satiim "lan olm şu güneş piline ufak ampul bağlayıp üstüne koysam hep yanar lan" mantığıyla gelmeyin bize lan!
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Ya beyler termodinamik bende hep bir ukte olarak kaldı. Çat pat biliyorum meraktan ama yetmiyor. Yasaları falan biliyorum , entropi falan da az çok ama sadece tanım olarak.

eheh yavaş be abicim. bu dersi geçene kadar canım çıktıydı. sonra bi baktım 2.si varmış... ::o

şaka bi yana bi yazsanıza öğreniyim dencek bi konu değil.
Mesaj tarihi:
Sufi said:

Aket-Atum said:

eheh yavaş be abicim. bu dersi geçene kadar canım çıktıydı. sonra bi baktım 2.si varmış... ::o

şaka bi yana bi yazsanıza öğreniyim dencek bi konu değil.

ahaha yok canım öyle bir görgüsüzlğk değildi amacım :D
  • Yeni Oluştur...