BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi termodinamigin 2inci kuralini yiktin mi madde yada enerji yaratabilirsin sifirdan demek o zaman bagirirsin ciglik cigliga el em hak el em hak diye
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 allah olma yasasi o, amin
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BonePART said: abi termodinamigin 2inci kuralini yiktin mi madde yada enerji yaratabilirsin sifirdan demek o zaman bagirirsin ciglik cigliga el em hak el em hak diye Dostum kuantum diye bişey var termodinamik mi kaldı ayrıca en el hak
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yoktan enerji uretmek diye bir durum yok adamınkin de doğal mıknatısların enerjisini kullanıyor. benim anlamadıgım nokta bir suru uzmanla calıstım diyor adam. bi tanesi de bu is olmaz hacı o kadar cok dogal mıknatıs bulamazsın bulsan bıle enerjılerı bır sure sonra tukenır dememıs mı ? Adam turkıye'nın enerjı sorununu cozdum dıye cıkmıs ortaya
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Heh eğer o adam yoktan enerji yaratılamayacağını bilseydi zaten "yakıt kullanmıyorum heyo" diye çıkmazdı bence :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi.. o nasıl mind fuck bir videodur?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya beyler termodinamik bende hep bir ukte olarak kaldı. Çat pat biliyorum meraktan ama yetmiyor. Yasaları falan biliyorum , entropi falan da az çok ama sadece tanım olarak. Bir şöyle yazsanızda nasıl oluyo bitiyo da fizikgazm yaşasam bende.
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şu erke videosunu ilk defa gördüm ama acaip fake gibi geldi. eğer fake değil ciddi ciddi çekilmişse bu video gerçekten çekilmişse ve bu herifler milleti mikmek için değil gerçekten inanarak yapmışsa bunu yazık olmuş harcadıkları yıllara. bilim sizi affetmez lan yüzünüze carl sagan'dan karanlık bir dünyada bilimin mum ışığını fırlatıyorum. ayrıca şu mıknatıs olayında şöyle bir şey var. mıknatıslarla bir şeyi döndürmek için zaman zaman o mıknatısları sırayla kapayıp açmak gerekir. peki sorarım o mıknatısları hangi enerjiyi harcayarak kapayıp açacaklar. ya anasını satiim "lan olm şu güneş piline ufak ampul bağlayıp üstüne koysam hep yanar lan" mantığıyla gelmeyin bize lan!
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lan uzasınlar bi ya bunu japonlar yapti ilk... adamların motorsikleti bile var bu sekilde...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yelkeni de açıyorsun, hiçbirşey yapmadan yürüyor gemi. o hesap olmuş.
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aket-Atum said: Ya beyler termodinamik bende hep bir ukte olarak kaldı. Çat pat biliyorum meraktan ama yetmiyor. Yasaları falan biliyorum , entropi falan da az çok ama sadece tanım olarak. Bir şöyle yazsanızda nasıl oluyo bitiyo da fizikgazm yaşasam bende. eheh yavaş be abicim. bu dersi geçene kadar canım çıktıydı. sonra bi baktım 2.si varmış... ::o şaka bi yana bi yazsanıza öğreniyim dencek bi konu değil.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 en güzeli eve alıcan bi tesla coil, bak adam yapmış: yada bilgisayarıma kimse dokunmasın diyorsanız: yapılışı: http://www.wired.com/dangerroom/2007/03/picture_this_ca/
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sufi said: Aket-Atum said: Ya beyler termodinamik bende hep bir ukte olarak kaldı. Çat pat biliyorum meraktan ama yetmiyor. Yasaları falan biliyorum , entropi falan da az çok ama sadece tanım olarak. Bir şöyle yazsanızda nasıl oluyo bitiyo da fizikgazm yaşasam bende. eheh yavaş be abicim. bu dersi geçene kadar canım çıktıydı. sonra bi baktım 2.si varmış... ::o şaka bi yana bi yazsanıza öğreniyim dencek bi konu değil. ahaha yok canım öyle bir görgüsüzlğk değildi amacım :D
Öne çıkan mesajlar