Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ahmed Hassan bu ülkeye gelmiş en iyi yabancı futbolculardan bir tanesidir hala bunu inatla söylerim,BJK'de de çok iyiydi fakat efsane başkanımız Tüpçü bu macerasına hızlı başlamıştı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bülent çak bir 5 lik OH WAIT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ...low five...// Barney Stinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beşiktaş için ekstradan 5milyon€ anlamına gelse de sırf bülent uygun malı yüzünden sevindim bu skora.canlı da izledim maçı keyif aldım çok bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu bizim için süper oldu sivas giremeyecek biz 4.5 milyon euro daha alcaz beleşten eyvallah sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 MacLeod said: tecrübeyle alakası yok bence. ersun yanal gençlerbirliği ile zamanında eufada çeyrek finale dayanmıştı mütevazi kadrosuyla. gayette güzel bir futbol oynatıyordu. gerçi yabancıları falan çok kaliteliydi ilhan cavcav saolsun. bülü , attention whore gibi önüne her mikrofon getirdiklerinde saçma sapan laflar ediceğine insanlara, adam gibi takımını çalıştırsaymış. cidden yazıklar olsun , umarım eufaya ön elemeden katılıcakları da doğru değildir. saçma sapan bir ülkenin takımından 5 yiyip elenip gidip, diğer eufada mücadele eden türk takımlarının getirdiği puanlar ile çarpılan katsayıyı düşürmesin. denizli de genclerbirliği de çeyrek final öncesi şampiyon olan takımlara elendi. hele gençlerinki silver goal ile gerçekleşmişti. valencia tüm uefa kupası boyunca en cok genclere karşı zorlanmıstı. porto ise denizliyi nispeten rahat geçmişti. kısacası gerçekten tecrübesizlik falan bahane. adam gibi hoca olsa takımını motive ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Valencia o kupada sadece Gençlerbirliği'ne yenilmişti diye hatırlıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bi de "bir suç varsa o da benim" lafını default imza olarak söylemesi çok uyuz. maçtan sonra "bireysel hatalardan yedik golü, motivasyon bozuldu" "takım yeterli transfere gerek yok diyordum, ama anlaşıldı ki transfer yapmamız lazım" diyo. sonuna da "bir suç varsa o da benim" i yapıştırıyo. nası mantık lan bu, en salak futbolcu bile yemez yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sivas'ı sevmiyorsam tek sebebi türbülent denen dengesiz,karaktersiz... fln filan.. insan bu kadar antipatik olmayi nasıl becerir bilmem.. ama acıkcasi sonuca cok üzüldüm keske sivas kalsada gruplarda dayasalardi söle 10 -15 tane o zman aklı basına gelir dünyaya geri dönerdi türbülent.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: bu bizim için süper oldu sivas giremeyecek biz 4.5 milyon euro daha alcaz beleşten eyvallah sivas. öyle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sivas maçından sonra bas bas bağırıodu tvlerde sivas elenirse ona gelcek parayı bjk alcak diye. bu saatte bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: kermit said: bu bizim için süper oldu sivas giremeyecek biz 4.5 milyon euro daha alcaz beleşten eyvallah sivas. öyle bişey yok. toplamda 10 milyon dolarmı euro mu ne veriliyo. 5.5 uğu direk gruplara katıldığı için bjk ye eğer gruplara katılırsa 4.5 uğu da sivasa ama sivas katılamazsa o paranın hepsine beşiktaş çökecek. herşeyide sen biliyon. fm değil lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tv havuz payı o. ŞL bittiğinde elde edilen tv gelirleri dağıtıldığında , ülkeyi tek temsil eden bjk olacağı için 5 yerine 10 m alıyor işte beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: kermit said: bu bizim için süper oldu sivas giremeyecek biz 4.5 milyon euro daha alcaz beleşten eyvallah sivas. öyle bişey yok. ahaha artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bugün saat 21.00 ikinci maç.Show tv veriyormuş.Yoklukta izlenir. Tahminim 3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Gol 1-0 Ersen Martin. Geriye kaldı 4 gol, sonra uzatmada da 1 tane daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 penaltııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 GOOOLLL 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 GOOLLL 2-0 Kanaman (p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 noluyo lan 2 oldu? dakka 16=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DÖNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sivas çıkıcak ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kaldı 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sivasta 3-3-3-3 sesleri ANAM 3 geliyodu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abiiii dehşet pozisyonlar kaçırıyo sivas. Ersen birazcık hızlı olsa 3 garantiydi. Bu Kamanan ne dehşet adammış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar