Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor - Anderlecht Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

MacLeod said:

tecrübeyle alakası yok bence. ersun yanal gençlerbirliği ile zamanında eufada çeyrek finale dayanmıştı mütevazi kadrosuyla. gayette güzel bir futbol oynatıyordu. gerçi yabancıları falan çok kaliteliydi ilhan cavcav saolsun.

bülü , attention whore gibi önüne her mikrofon getirdiklerinde saçma sapan laflar ediceğine insanlara, adam gibi takımını çalıştırsaymış. cidden yazıklar olsun , umarım eufaya ön elemeden katılıcakları da doğru değildir. saçma sapan bir ülkenin takımından 5 yiyip elenip gidip, diğer eufada mücadele eden türk takımlarının getirdiği puanlar ile çarpılan katsayıyı düşürmesin.

denizli de genclerbirliği de çeyrek final öncesi şampiyon olan takımlara elendi. hele gençlerinki silver goal ile gerçekleşmişti. valencia tüm uefa kupası boyunca en cok genclere karşı zorlanmıstı.
porto ise denizliyi nispeten rahat geçmişti.

kısacası gerçekten tecrübesizlik falan bahane. adam gibi hoca olsa takımını motive ederdi
Sosyal ağlarda paylaş

bi de "bir suç varsa o da benim" lafını default imza olarak söylemesi çok uyuz. maçtan sonra "bireysel hatalardan yedik golü, motivasyon bozuldu" "takım yeterli transfere gerek yok diyordum, ama anlaşıldı ki transfer yapmamız lazım" diyo. sonuna da "bir suç varsa o da benim" i yapıştırıyo.

nası mantık lan bu, en salak futbolcu bile yemez yani...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

kermit said:

bu bizim için süper oldu
sivas giremeyecek biz 4.5 milyon euro daha alcaz beleşten
eyvallah sivas.

öyle bişey yok.

toplamda 10 milyon dolarmı euro mu ne veriliyo.
5.5 uğu direk gruplara katıldığı için bjk ye eğer gruplara katılırsa 4.5 uğu da sivasa
ama sivas katılamazsa o paranın hepsine beşiktaş çökecek.
herşeyide sen biliyon.
fm değil lan burası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...