aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 9 atmisken 10a tamamlarlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 11 atsınlar kişi başı 1 tane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kişi başı 1 tane yetermi be guiza hetrik yapar 13 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Baggio said: Grupta sonuncu olup, 8 tane yiyip geldikten sonra o listede ikinciliğe yükseldiğinizi iddia edebiliyorsanız, ya saçmaladın yada bi gerizekalı bjk liye denk geldin bence sen. liste dediğin şey sıralamadan mı bahsediyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2-1 fb alır. her ne kadar fox'un yayınları iğrenç olsa da şifresiz izlenebilecek tek derbi olabilir bu sene için, o açıdan zevkli maç olursa kim kazanmış umrumda olmaz. o değil de bizim takımların uefa puanları çok tırt yahu. bu sene 3 takım birden 10 puan üstünü görse güzel olur aslında. trabzonla sivas da hatta uefa'da gruplara kalsa, falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 1-1 uzatmalara gider penaltılarda bjk alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: 1-1 uzatmalara gider penaltılarda bjk alır adamım penaltılarda alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5DV-7lKnhfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 5 - 1 fb alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 TÜP 'mü kaldı bu devirde ya.... TÜPTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 skor tahminimde 156-23 bjk alır kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Silphatos said: skor tahminimde 156-23 bjk alır kupayı 70den sonra tahminim oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Objektif baktığımda Fenerbahçe'yi daha avantajlı görüyorum. Geçen sene nerdeyse hiç derbi kazanamayan (Kupada Fenerbahçe'yi yenmek sayılmaz) Beşiktaş kadrosunda öyle ahım şahım bi iyileştirme yapamadı. Fenerbahçe'de ise defans göbeği çok ciddi açıklar verebilir. Lugano'nun eksikliğini birebir yaşarlarsa Beşiktaş kolay gol ve goller bulabilir. Beşiktaş orta sahası pozisyon üretebilirse Fenerbahçe'yi zorlayabilir yoksa yıldızlarının şahsi yetenekleriyle kolay kazanır Fenerbahçe diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 lol bu da kupa maçı bu da saylanmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Türkiye kupasına alerjileri var adamların :P Süper kupaya değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 önder-bilica ikilisi patlamazsa eğer rahat kazanırız gibi geliyor ama özellikle öndere güvenemiyorum hiç bilicanın yanına çok kaliteli bir stoper şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu maç 2-1 biter taraf belirtmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bu başlığa daha yeni baktım.Açıkcası bu kadar önemseneceğini vede bu kadar büyük tartışmaların yaşanacağını hiç düşünmemiştim.Türkiyede daha ulusal kupa bile ilgi görmezken paf takımdan oyuncuların bile sahada yer alabileceği bir kupa neden bu kadar önemsenir?Maçın sonucunda bir kupa alıyorsun ama ne ortada gerçek performanslarını oynayacak oyuncular var nede 1 kupaya bu kadar kolay ulaşabilecek başka platform.Eskiden tsyd kupasında tarih 1997 3 büyükler aralarında maçlar yapardı yine.Çok net hatırlıyorum Gs,Beşiktaşı 6-0 yenmişti.Ardından da Feneri 4-2 yenerek kupayı almıştı.Sezona başlamadan takımların kapasitelerine ulaşmadan oynadıkları maçlara çok fazla takılmamak gerek aslında. Gelelim kim daha büyük mevzusuna.Başlığımız futbol olduğuna göre futbol takımlarını değerlendirmek daha mantıklı tabi.Futbol takımı düzeyinde Türkiyenin en başarılı takımı GS,2.takımı Fenerbahçe,3.takımı Beşiktaştır.Yani bunu bile fanatikliğe vurmanın ne alemi var.Dönem dönem alırsak sıralama değişebilir ama genel olarak sıralama böyle.2008-2009 yılının en iyi takımı da Beşiktaştır.Lig şampiyonluğu,ulusal kupa ve avrupa maçlarını ayrı ayrı değerlendirip bir yargıya varmak çok saçma zaten. Uefa sıralamasına gelirsek,takımların son 5 yılki performanslarına göre bir sıralama yapıldığından Fenerbahçenin üstte olması gayet normal ki zaten 2 sene önce çeyrek final yapmışız.Avrupada takım başarıları uefaya göre 5 senelik periyotlarla alındığı ve elimizde somut delil de olduğuna göre bunu da tartışmaya gerek yok sanırım.Genelini değerlendirirsek tabi ki onda da GS zirveyi bırakmıyor.En azından şimdilik:) Avrupa maçlarında ülke takımlarımızı desteklemeye gelirsek.Avrupada da Real taraftarı,Barcelona takımının başarılı olmasını istemiyor.Bizim ülkemizin takımları o kadar gelişmediği için bizim öyle bir lüksümüz olmadığını düşünsek de takım fanatikliği yapan çok insana da sahibiz.Mesela bende GS dışında her takımın başarılı olmasını isterdim lise zamanında.GS belli bir yere gelsin ama ötesine gidemesin isterdim:)Bunun nedeni basit aslında o anda kazanılan başarıların coşkusundan o an sarmaş dolaş olsan da seneler sonra tartışma konularında rakibini alt etmek için elindeki büyük bir koz bu sonuçta.Nasıl ki GS taraftarı 8-9 senelik kupa şampiyonluğunu son 5 senede çok başarısız olmasına rağmen hala diğer takım taraftarlarının gözünün içine sokmaya çalışsa da aynı şeyi Fener taraftarı da Beşiktaş taraftarı da yapardı.Bu kadar büyük başarılara futbolda alışık olmadığımızdan çok normal.Milli takım düzeyinde tek olduğumuzdan takım konusunda tartışmasak da oyuncuları tek tek irdeleyip yine hangi takımlı olduğuna göre yargılama kapasitesine de sahibiz sonuçta. Sonuç olarak bugün ki maçı çok daha ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum.Umalım ki sahada güzel ve açık futbol oynansın ve zevk alalım maçtan.Yazım biraz uzun oldu ama tartışmalar hakaret boyutuna kadar gelince nacizane bizde birşeyler yazalım dedik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Çok güzel yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Asriel said: Nasıl ki GS taraftarı 8-9 senelik kupa şampiyonluğunu son 5 senede çok başarısız olmasına rağmen hala diğer takım taraftarlarının gözünün içine sokmaya çalışsa da aynı şeyi Fener taraftarı da Beşiktaş taraftarı da yapardı. yapardı abartırdı kupa aldık derdi ama kalkıpta şu ana kadarki gs liler gibi bi uefa kupasını aldık diye "gs dünyanın en iyi takımı" demezdik diye düşünüyorum. ya avrupada başarısını kanıtlamış klüpler olduğunu bile bile kupayı aldıktan seneler geçmiş kalkıp bu lafı ciddi ciddi söyleyip benimle tartışmaya giren çok adam vardı. tartışma uzayınca akli dengesini kaybetmiş bu dedim. bu yüzden yani bi uefa kupası insana kafayı yedirtiyosa gs hiç başarı sağlayamasın istedim kupayı aldığından beri ve fener şampiyonlar liginde her üst tura çıktığında kendi takımımmış gibi sevindim. kısacası gs liler adamı tiksindiriyosunuz başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Selam. Uefa kupası + Süper Kupa alıp gelin öyle konuşuruz. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: Asriel said: Nasıl ki GS taraftarı 8-9 senelik kupa şampiyonluğunu son 5 senede çok başarısız olmasına rağmen hala diğer takım taraftarlarının gözünün içine sokmaya çalışsa da aynı şeyi Fener taraftarı da Beşiktaş taraftarı da yapardı. yapardı abartırdı kupa aldık derdi ama kalkıpta şu ana kadarki gs liler gibi bi uefa kupasını aldık diye "gs dünyanın en iyi takımı" demezdik diye düşünüyorum. ya avrupada başarısını kanıtlamış klüpler olduğunu bile bile kupayı aldıktan seneler geçmiş kalkıp bu lafı ciddi ciddi söyleyip benimle tartışmaya giren çok adam vardı. tartışma uzayınca akli dengesini kaybetmiş bu dedim. bu yüzden yani bi uefa kupası insana kafayı yedirtiyosa gs hiç başarı sağlayamasın istedim kupayı aldığından beri ve fener şampiyonlar liginde her üst tura çıktığında kendi takımımmış gibi sevindim. kısacası gs liler adamı tiksindiriyosunuz başka bişey değil fenerliler nasıl antuyu ciddiye almıyorsa, galatasaraylıların çoğu da GS DÜNYANIN EN İYİ TAKIMI WE OWN LOLZ yapan adamları ciddiye almıyor zaten kermit. GS liler adamı tiksindiriyorsunuz falan gibi genellemeler yapmak da bu kadar çok galatasaray taraftarını düşünürsek biraz zor. Diğer açıdan bakarsak, mesela beşiktaşın liverpooldan 8 yemesine, gruptan çıkamamasına ne kadar üzüldüysem, fenerin elenmesine de o kadar sevinirim. Beşiktaş gitsin Şampiyonlar Ligini alsın beşiktaşa gidip kutlarım. Fener için aynı şey geçerli değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 @asriel fener-bjk-gs sütçüimam kupasında maç yapsın gene ciddiye alınır önemsenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Masquerade said: Selam. Uefa kupası + Süper Kupa alıp gelin öyle konuşuruz. Bye. Senin torunlarinda bunla övünür artik.. Adi sani kalmayan bi kupayla.. .??? Biri derbi kazanmayan Beşiktaş demişti..hatırlatırm İnönü'de gese'yi yenip %90 sampiyonlugu ilan etmemizn üstünden 2 ay geçmedi daha..Biri hafıza prolemi çekiyor olabilr... Takviye konusu söylenms..Gecen sene zaten kötü bi takım diildik,eksiğimz olan yerlere yetenekli oyuncular alındı,şimdi daha direncli oldu takım..(ernst-fink ikilisnden daha saglam ön libero varmı suan türkiye'de..rica ederim mehmet topal,maldonado gibi komik isimler söylemeyelim.) Beşiktaşlı olmama ragmen gecen sezon fb ve gese nin 30 macini fln izlemişimdir..Yorum yapcak arkadaslar biraz rakip takımlari da izleyip ona göre atıp tutsunlar... İnglterede 8 yiyen beşiktaş kendi evinde kocaeline 5 çaktırmadi buda unutlmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 CthuLhu said: @asriel fener-bjk-gs sütçüimam kupasında maç yapsın gene ciddiye alınır önemsenir. Ciddiye alabiliyor olabilirsin de karşındakini rencide etmek niye?Senin kendi takımların önemsemiyor bu tarz kupaları zaten.Bu kadar agresif olmaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar