Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 müneccim gibi adamım lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu kadar ya böyle defans olursa gol de olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: ALEEEEX DE SOUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Adamlar şampiyon oldu kupayı aldı tuttular ikisinin galibi arasındaki kupayı kaybettiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçmiş olsuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 takım final oynadı gs izledi işte gülüğncek ne var kendi halinize gülüyosunuz galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sabrın sonu fener oldu. bilicayla başladı sivokla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Cahilliğimden soruyorum; Bu maç neden BJK - FB arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 çünkü sahada bjk ve fenerli futbolcular var sdfkljsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 biri şampiyon biri türkiye kupası saibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu sene fenerden yine çekiceğimiz var.dos santosu beğendim.guizayıda beğendim.bilica da iyi.zaman zman hataları oldu ama luganoyla beraber süper olur.lugano kaldımı bilmiyorum beşiktaş a gelince yusuf hakkaten iyi adam ama tek başına beşiktaşı kaldıramaz.fink için bişi diyemicem.ferrari içinde.ernst i baya beğeniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi başlamayacaksınız yine di mi, süper kupa direk beşiktaşa verilmeliydi geyiine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hadi dotada acısını çıkartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: biri şampiyon biri türkiye kupası saibi bunlarin ikisi de ayni takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: biri şampiyon biri türkiye kupası saibinin yancısı düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya final oynayan işte ya alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Valla bence beşiktaş iyi oynadı (1. golden sonrasını saymazsak). Basit bi hatadan ilk gol geldi sonra yaydı bizim futbolcular. Ama yeni transferleri izlemek için iyi bi maçtı. Yeni transferlerden en çok Ferrari yi beğendim. Hava toplarında, birebirde çok iyi. kademe için yanındaki ile daha çok oynaması gerek tabi. ayrıca tek top oynaması da ayrıca bir artı. fink de yaptığı kritik müdahalelerle iyi göründü ama hücumda daha çok katkı sağlaması gerek. erhan ismail fena değildiler ama ismail çok fazla stopere doğru kayıyo. çizgiye inen oyuncular problem yaratır. Nihat da daha hazır değil belli. güzel maçtı gol pozisyonu fazla olmasa da. Ha bi de Hail Alex!!111:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Peki ligdeki yancı neden dahil değil olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Şu Kâzım'dan hâlâ kurtulamadık hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 xaty said: Peki ligdeki yancı neden dahil değil olaya? ligdeki yancıyla ne işimiz olcak abi kurallar böyle kupa finalinde final oynayanlar oynadı biz şampiyon olduk kupa aldık kendimizle yapamıycamız için fenerde finalist onu aldılar kural bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar