Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sexdrugsrocknroll said: bi tane adam gibi forvet bi tane hızlı defans bi tane de sol açık şart. Tribünün tamir edilmesi,gelicek olan cezaların düşürülmesi için de tahkim kuruluna gidilmesi şart.Kombineler ucuzlucak zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Önümüzdeki sezon için; Aziz Yıldırım'ın görevinin başında kalıp kalmayacağı belirsiz çıkan haberlere göre. Elbette önümüzdeki günlerde bu durum netleşecektir. Ama başkan görevinde kalsın ya da kalmasın, Daum'un bu takımdan gönderilmesi gerektiğine inanıyorum. Daum'un yanında Guiza başta olmak üzere; Christian, Deivid ve Dos Santos gibi yabancılarda makul bir bedel karşığında satılmalıdır. (Alıcı bulunabilecek potansiyelde oyuncular) Brezilya ekolü artık devrini tamamlamıştır bana göre takımda. Orta sahaya Appiah tarzı bir oyuncu, forvete bitirici vuruşları kuvvetli bir ya da iki oyuncu (Semih'in takımdan ayrılacağını varsayıyorum) ve sol kanada da hızlı ve çalım atabilen (lütfen, artık takımda çalım atan bir adam görmek istiyorum) bir oyuncu takviyesi bana göre yeride olacaktır. Yerli oyuncularda nasıl bir transfer politikası izleyeceğiz bilmiyorum ama alacaklarımız başarıya aç adam olsun lütfen, paraya değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=118649031491241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerbahçe onumuzdeki sezon en az 3 seyircisiz maç oynar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sanmıyorum bizden beter zarar verdiler stada ama işte bizim kadar bile ceza almazlar bence. Ama umarım alırlar çünkü hak ettiler Yine de ağır tahrik var taraftara karşı orası tartışılmaz sadasd oradan hafifletilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Tahrik falan yok sadece sazan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tahrik veren kendileri yakan kendileri :) o zaman aslantepe 5 maç kapanmalı bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Anons yapılıyor stadda, stadda anons da nşa yönetimden habersiz falan yapılamaz. Stadda yapılan anonsa da güvenecek taraftar. Sazanlık değil ki onların olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 maç devam ederken anons yapılması yasak değil mi zaten? ortada bir tahrik varsa bile stad yönetiminin suçu, kendi kendilerini tahrik etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Akılları olsa oraya bi ekran koyarlar direk bursa macının skorunu yayınlarlardı maç boyunca o zaman ne sazanlık olurdu ne cirkinlik cıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerbahçe anons konusunda plaj futbolu gibi.ben çok duydum fenerbahçe anonsçusu ıslık ıslık diye bagırıyodu rakipi ıslıklasınlar die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ya maç sırasında mesela birkaç kere marşlar falan çalındı son ses bu cidden yasak değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Parası neyse veririz diyolar. 3 para cezası 1 saha kapatma olsa öpe öpe uyarlar ama kurallara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zaytungda vardı saha kapatma yerine stad hoparlörlerinden vuvuzela sesi verilsin bütün maç diye ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 been there done that. ne diyorsunuz abi, ne aziz bırakır tahtını ne de fenerbahçe dünkü olaylardan dolayı ceza alır federasyondan. en fazla aziz bursanın şampiyonluğunu medyada 2. plana atmak için yine "BIRAKIYORU....BIRAKTIIIIIIMMMMMIIIII..BIRAKI..LOLOL I GOT YA" yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu sezon da taraftarı mışıl mışıl uyutucaklardı ama son maçı kazanamayınca olmadı. Yine de birkaç dakikalığına denemediler de değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben başkan olsam kesinlikle yılmaz vurala şans veririm. daumu 3. kere getirmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yabancılardan gitmemesi gereken 1. adam andre santos bence. kazımı da geri çağırıp adam etsinler bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fenerbahçeden bu sene ben 2011-2012 sezonunun yatırımlarını bekliyorum. alex'siz oynayacak bir fenerbahce icin simdiden kurulmaya baslanmalı kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Alex gidici zaten heralde, ama yonetim degisirse bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sorun aslinda Daum, elindeki ilk 11 sakatlik ceza olmazsa birde bilica mallik yapmazsa sampiyonlar liginde gruptan rahat cikar Türkiye liginide 80 ustu puanla bitiridi ama Daum sakatliklari iyi yonetemedi yedek rotasyonunu iyi yapamadi. birde Alex ve Emreyi 90 dakika oyunda tutmasi bu iki oyuncuyu cok yipratti. Alex 60 dakka Emrede tas catlasa 70 dakika iyi performans gosterip sonra oyundan dusuyorlardiki, bir cok macida biraz bu yuzden kaybettik. (Bilicanin malliklari ayri tabi) Simdi gelecek sene icin en az 5 transfer lazim 1 stoper (blicanin yerine sampiyonlar liginde eziliriz yoksa) 2 yedek bek (sol ve sag) 1 on libero (selcuktan cok daha iyi olmasi lazim ama) 1 cok iyi santrafor (Türkiyede Mehmet yildiz var bi bizde is yapicak, Semih gidicek diye varsayiyorum) 1 de orta saha (Volkan şen iste bu orta sahaki en az 15-20 milyon onerirdim ben) 1 de yedek olabilicek ortasaha 25-26 yaslarinda ara sira oynuyabilicek Gitmesi gerekenler Deniz (yaslandi ve temposu dustu birde cok top kaybediyor) Ali (Babasi Aziz yildirimin arki kesin yoksa takima alinmaz)Guiza (Gol kacirmasini bi yana biraktim 2 senedir 1 adama calim atamadi mahalle macinda kaleye koyarlar boyle adami) onder (Bekir kadar futbolunun ustune koyamadi, cok isteksiz) semih (kendi gidicek galiba), Bilica (bireysel malliklari yapmasa cok iyi oyuncu Türkiye liginde is yapar ama sampiyonlar liginde yaramaz), Devid (severim kendisini ama heycani kalmamis 2 sene once ceyrek final maclarinda 12-13 km kosuyordu bu sezon 2-3), Vederson (bilicadan sonra en cok bireysel hata yapan adam takimda), birde Daum, (ilk 11 motivasyonu ve kurma konusunda Mourinho kadar basarili ama, oyun okuma degisiklikler ve yedekler konusunda malesef yetersiz sampiyonlar liginde pek basarili olmayiz kendisi ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bence Azizdede sorun var, Daum'a istediğini yaptırabiliyor diye getirdi zaten. Aziz şunu bunu yapacaksın dediğinde adam tamam diyip yapıyor. Ha Daum ne zaman güzel futbol oynatıp şampiyon yaptı takımları? Hiçbir zaman. Bjk'yi şampiyon yaptığındada 1-0 2-1'lik skorlardan fıtık olmuştuk, her maç stres her maç stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 13 sene oldu git artık be başkan, padişahlık mı bu? I love u Zico, I love u Zico... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Adam oyunu okuyamiyo iste bana yardimci antrenor yapsinlar onu sampiyonlar ligini kazanirim valla :) Aziz Yildirimada laf yok yanindakilere kizmak lazim, mahalle takimini aldi Türkiyenin 1 numarali spor klubu yapti. Her dalda ilk 2 de olan bi klup olduk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar