Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yer açılmadı aslında,fazlalıktan kurtulduk.Şuan Zapo'nun gitmesiyle birlikte zaten 8 yabancısı oldu Beşiktaş'ın,Delgado dondurmaya sıcak bakmıyormuş birde yatacak gibi transfer olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 delgadonun sözleşmesini fesih edip , tazminat verilmesine bile razıyım. kurtulalım artık bu adamdan. caneri çok istiyorum ben , hazır kadro dışı kalmışken. 10 numara transferine gerek bile kalmaz , tello ve yusuf götürür bu sene forvet arkası mevkiini. asıl problemimiz sol kanatta. boboyu da artık yollayalım , para kazanalım falan derdine bakmadan. bu sene de gitmezse kendini sakatlayıp delgado gibi yattığı yerden para kazanma uğraşına giricek. bildiğin sallamıyor adam topmuş pozisyonmuş. lyon maçında birkez daha çıktı ortaya. veya hakaten olimpiakos bu kadar istiyorsa , fifaya şikayet edip futbolcumunuzun aklını karıştırıyorlar diye ağlayalım. bu arada yerli , yedek kapasitesinde bir stopere de ihtiyacımız var. avrupa dönüşünde , kupa maçlarında rotasyonda kullanmak için. 3 transfer daha lazım yani lafın kısası , daha 2 ay var transfer döneminin sonuna , denizliye güveniyorum ben. kasanın kapasitesi ve takımın ihtiyacına göre en güzel transferleri yapar yine. bu arada , fink = 8 cisse demeden geçemiyecem. hazırlık maçının son saniyelerinde şut engellemek için topun önüne atlayan adam çok gelmedi son yıllarda yabancı olarak. ernst kadar katkısı olucaktır takıma. "ooooo fink fink" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 takımın dominosu fink :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fink çok iyi ama Türk hakemlerinden korkuyorum ben.Adam kurallar içinde sert oynuyor,ancak bizim hakemler eyyamcı oldukları için kötü şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 zanediyorum deadoyu donduracaklar. br tane 10,5 numara transferi yapacaklar. devre arasında boboyu satacaklar. delgado geri gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 solda ne problemi var ismail geldi hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sol açık/forvet kastediyor galiba bence tello sola geçerse sıkıntı yok. tello yusuf solda gayet başarılı olabilir. nihat holosko da zaman zaman ters ayakla oynarlar orda özellikle nihatın şutu iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 işte ben de sol kanada transfer yapmak daha kolay , telloyu solda kullanmak yerine 10.5 gibi kullanıp , transferi de sola yaparız diyorum. sonuçta tello çeviklik olarak iyi olsa da , sürat olarak kanat oyuncusu standartının biraz altında bi adam. caner de duruyoken orda , macera aramaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 caner kim ya çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nihat şl de tecrübesiyle yüzümüzü güldürecek buna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Nihat tam belirsiz transfer. Çok ağır sakatlıktan çıktı. Daha önce de bir kez çok ağır sakatlık geçirmişti "eskisi kadar hızlı deilim bu yüzden" demişti şimdi ne durumda hiç bilmiyor kimse. Eğer toparlayıp kalıcı hasar bırakmadıysa canavar olur. Çok akıllı adam zaten, sakatım diye kendini bırakmamıştır çabuk toparlar gibi geliyor. Ama sakatlığın kötü bir etkisi olduysa da çok büyük mali yük olacak BJK'ya. Zaten bu belirsizlik olmasa dönmezdi Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nihat'ın teknikten öte mental katkısı olucak gibi geliyor bana. alt yapıdan yetişen adam yok takımda , bu da bi yerde alttan gelenler için de güzel olucak. ispanya da olsa o yavaşlık etki ederdi de , sonuçta türkiye liginde hız konusunda sorun yaşıyacağını sanmıyorum :) caner derken , manisadan cska moskovaya giden caner erkinden bahsediyorum. 21-22 yaşlarında olması lazım hala geliştirebilir kendini , ve sonuçta cska'nın en başarılı olduğu zamanki kadronun içerisindeydi. bu arada , bu takımsal topikler güzel gidiyor gibi ; transferler yerine , beşiktaş 09-10 şeklinde değiştirsek başlığı , bütün sene güzel güzel konuşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nihatın tecrübesinden yararlanır bjk bu sene. yoksa 3 maç oynar 7 maç sakat yatar. kronik sakat artık adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Diego Buonanotte ile ilgileniyoduk bi ara 5.7 euroluk teklifi reddetmişti River Plate ama kadroyamı alınmamış ne bişi olmuş Buonanotte bi ışık gördüm ben olurmuki acaba bi şey ? River Plate de zaten finsansal sıkıntıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya Delgado'nun sözleşmesini dondurmadan nereye alıyoruz ki abi? Kimi yollayacaklar,kimi alacaklar Zamanında yapılan yönetim hataları yüzünden şuan takıma adam gibi takviye yapamıyoruz.Delgado sözleşmemi kesinlikle dondurtmam demiş ki adam yarıyılda gelecek,o sözleşme donmadan da başka bir adamın gelmesi imkansız gibi, Anca Bobo'ya yönetimin istediği şekilde bir teklif gelecek ki 8 milyon euro civarında olacak bu,onu yollayıp yerine getirecekler.Ha Bobo'nun artık isteksiz oynadığı göz önüne alındığında gelirse fiyat satılsın diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gelicek bu adam hissediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gelecekse fark yaratacak biri gelsin.Takım zaten iyi gereksiz adam almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Fistan said: nihatın tecrübesinden yararlanır bjk bu sene. yoksa 3 maç oynar 7 maç sakat yatar. kronik sakat artık adam. Adamın başına gelen sakatlıklar senin benim başıma gelse 6 yürüyemessin, adam 6 ayda sonra maça çıktı. Birde demeden geçemiyceğim, bu sezon 2 büyük transfer yaptık G.Zan ve Zapo Gitti 3. Bombayı Delgado'yu göndererek patlatırsa yönetim yeter bile. Deco gelirse müthiş olur ama ütopyalardan yeşil sahaya dönmek gerek.Bjk ya amc değil amc-mc-dmc oynabilecek bir adam lazım ortayı üçlemek için.Yani bir elano da bize lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lol yokluktan gönderdikleriyle seviniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bize kazım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yokluktan değil de bolluktan :) 20 tane yabancı doldurdular yeni adam alamıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nihat bildirilmiş borsaya içim rahatladı şimdi hayırlısı olsun imza atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Çok kaliteli yabancılarımızın olduğunu söyleyemeyeceğim birde bizim bu başımızdaki kesin bu transferlerden komisyon alıyor. Yoksa Sivok/Zapo felan 4.5 milyon bonservisle kimse almazdı, hele berbat delgado hiç bir işe yaramamışken ülkere 7 milyon bayılıp alınmazdı, nobreye 2.5 milyon euro VE o fırsat düşkünü menejerine imza parası verilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dün store'a gittim formalara bakmaya ve koşarak uzaklaştım. cidden kötüler üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 eski formalar indirime girmişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar