Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ilişkiyi bitiririm yine de vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben onunkini biliyorum o benimkini bilmiyo ezberleyemedi ama yane en kenef yuzumu gosterdigimden ultra rahatim netten tanistigim hatunnarida anattim hatta resimlerini gosterdim ne oldu dedi hic bisi dedim en crkin yanimi gordu sarhosken gordu gecmsimde sormadigi bisi yok cevaplamadigim bisi yok kac kere asik oldunu bile cevapladim acip facebookuma baksa nolcak ha ama sifremi yazip kagida vermem mesela hatta kendi bilgisayarndan girmemesi konusunda da cok kez uyardim cok merak ediyosa bende saveli acsin girsin karistirsin urasamam trojanidir malwareidir sifre guveligindeyim yane ben yoksa o karistirmis banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dory said: ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan. sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. duriye gozunu seviyim en rahat adam bile meraktan acar karistirir yane tamam belki irdelemez ama karistirir yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pogodi said: "Bilirim ama bakmam"ben de böyle yapıyorum. AFERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 isterseniz kizin kukusuna kamera takin, yapacak olan yine yapar. ruhunuz bile duymaz. bos isler bunlar. yormayin kendinizi sevgili sherlocklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olay yormak deil merak bide abicim heveslilere bakcan bunu doverim onuda doverim bu ikisini birlestirip doverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 biliriz ama girmeyiz ikimizde. iş için cok acil durumlarda girer o an müşteri bişey istemişse ve sevgilim müsait değilse sonuna kadar yardım ederim ona. ama öyle diğer durumlarda bi girimde bakim kimler var filan demem. o kadar boş vaktimde yok açıkcası. zaten uzun yıllar birlikte olunca arkadaş ortamı olsun takıldığı kişileri filan tanıyınca böyle şeylere de gerek kalmaz. bu tehlikeyi yeni ilişkiler arz eder kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bilirim ama bakmamcılar yalan söylemesin şimdi 1 kere bakmışsınızdır dfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 1. seçenek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Benim sevgilim biliyor da hatırlayabileceğini zannetmiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bilir tüm şifrelerimi. Sevgilim olmuşsa eğer zarar gelmeyeceğini bilirim. Neyin ne olduğunu görsün, gelip beni uğraştırmasın, kendi baksın herşeye diye düşünmem. Ne zaman lazım olcağı belli olmuyor. Ben de onunkileri bilirim ama sadece oyun şifreleriyle oyuna giriyorum bazen, onun yerine oynuyorum; bir de bilgisayarının açılış şifresini kullanıyorum bazen. Onun dışında diğerlerini hiç kullanmadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaşmak büyük hata. Sevgiliniz özeliniz de olsa dostlarınızla olan bir özel yaşantınız da var ve buna saygı duymalı. Görmemesi gereken yazışmalar olabilir, normaldir. Gördüğü zaman sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 paylaşmam, "şifreni viir" diye ıstırap olursa da "gözünün akını göremeyeceğim kadar uzağa git" derim. o ne öyle be, telefonumu da kurcalasın bari? edit: şimdi düşündüm de, telefonumu eline alıp kurcalamaya başlarsa "nabıyon la bıkş" diye enseye hafifçe patlatıp telefonu geri alırdım fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 onemli olan karsilikli guven, cok dogru. ama bu guven sifreni sakladiginda degil, verdiginde belli olur. o yuzden, aramizda gizli sakli yoktur. kimse de cikip digerinin hayatini kurcalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ne güveni ya hahaha ben güveniyom o bana güveniyo karşılıklı güven önemli diyenler çok şakacı lan ZUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi sifre vermek deil sorun sorun ayrildin mesela gotluk olsun diye butun maillerini sifresini deistirse napcaan ben aciyim sana al kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi ayrildiginda butun maillerinin sifresini degistirecek kadar hazimsiz biriyle de uzun bir iliski yasama lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bence burda irdelenmesi gereken konu, şifreyi bilmek ya da bilmemek değil. zırt pırt o şifreyle girip, tepende kukuman kuşu gibi her şeyi kontrol etmek. o kontrol mekanizması iğrenç olan. yoksa şifreyi bilsin, arada da merak etsin baksın ne olacak.. ama darlamasın. aynı şey telefonla arayıp "nerdesin hayatığğm" kafaları için de geçerli misal. çok kıl durum... ya da ben daralın önde gideniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kimse özel hayatıma karışamaz. sitsen paylaşmam şıkkını ekleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 15-18 arası yaşlarımda yaşadğım iyi kötü bütün ilişkilerimde paylaşma gereği duyardım.paylaşırdık daha dogrusu.karşı taraflarda pek meraklı oluyor. büyüyünce ne kadar salak birşey oldugunu anladım artık paylaşmıyorum. interneti bi ilişkiye bulaştırınca bok oluyor.bırak paylaşmayı sürekli internet üzerinden gorusunce bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ayrildiktan sonra meleklerin seytanlara donustugunu hepimiz biliyoruz. kandirmayalim kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaştım, çarpıcı sonuçlarla karşılaştım. Bilmediğim neler varmış. Paylaşalım, paylaşmayanları uyaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 paylaşılmaz güvenilir zaten güven yoksa zaen be nim için güzel bi ilişki olmaz ki.. "o şimdi kimle napıyor?" sorusu "kiminle ne bok yiyor?" tadındaysa rahatsz edici olur.. ama "acaba bir sıkıntısı var mı?" anlamında soruluyorsa insanın içinde tatlı bir huzursuzluk olur sevdiceğini korumaya yönelik olur sonuçta güvenin, paylaşmaya da ihtiyaç duymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 BonePART said: dory said: ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan. sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. duriye gozunu seviyim en rahat adam bile meraktan acar karistirir yane tamam belki irdelemez ama karistirir yane bunun rahatlikla alakasi yok ki guvenle alakasi var. bi laf vardir arayan belasini da bulur mevlasini da. irdelersen mutlaka kavga edilcek bisi bulursun, bu konuda ayni fikirdeyiz. msnden, facebooktan is ceviricek insan zaten uzak dursun. ve ayrica ben raatim ya, hani bakmis bakmamis kovalamiyorum, bakabilir isterse de sorun diil. ha kendim icin konusiyim, sifrelerini bilmiyorum sormadim saygisizlik olarak goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 paylaşmadım, ne amaçla paylaşabilirdim ki? istemedi benden, ben de ondan istemedim. bana göre gereksiz bi detay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar