Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=k26rXxiRhc8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 laaaaan rüyamda gördüm ben miner tinker kasıyodum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 İNT CAFEDEYİM RESİM AÇILMIYO HAY BÖYLE ŞEYİN BEN. kaçtım ben hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 duygulandım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 herife klasik gitarla eşlik ederken gözlermden yaş geldi lan :((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bir garip oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 O günlerimiz geri gelmez.Sabahlarımız,arkadaşlıklarımız ah be ah.Saatlerce kasardık serwer geri alınırdı,tekrar kasardık. Ben ilk balıkçı açmıştım.Ne işim olur dedim savaşla.Herkes koyun keserken ben brit banka önünde oltayla oturur,milletle muhabbet ederdim hey gidi günler be. Özledim ve duygulandım abi. Mahşerde yaşadıklarımız izletilirken,o günlerimi başa sardırıp yeniden izlemek isticem. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ultima farklı bi olay yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sdfds unutmuşum ya guitar pro midileri direk notaya çeviriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi UO gibi oyun yok ya müthiş bişey. ne wow ne başka bi oyunda o kadar zevkli pvp olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 resmen bi anda küçüldüm sandalyenin başında ve 6-7 sene geçmişe döndüm lan. ağlıyorum şu anda. bu müzik o kdr kazındı ki kafama nebulaya girmeye çalışırken bazen gitarda doğaçlama yaparken çıkıo azcık azcık neydi lan bu diyip hatırlayıp üzülüodum. şerefsiz ea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 al o zaman http://www.youtube.com/watch?v=nYX88mNfvcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 boynu bükük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 runuoda yoktu bu müzikler ya.jhelom minoc buc brit falan onlarınki güzeldi o kadar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 RUNUO,oyun tarihinde en nefret ettiğim,en ucube oyun.Şu başlığı onun adını geçirerek kirletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sanane zamanı iyiydi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 OOFF OFff... SNN, Elan Realms... kilitlendim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qHRhq8bc-58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=u9U2bGWeph0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Abi insan çok ilginç oluyo böyle ya. Mesela noob zamanlarımı düşünüyorum, Nebula daha Locus-Quann diye bölünmemiş, Brit'te şehir içindeki ağaçları kesip arkadaşa veriyorum logları. O da 150-200 log için 1k veriyo bana falan. Başka bi arkadaş da bana katılıyo benimle aynı şeyleri yapıyo, muhabbet ederken oturduumuz evler arasında 2-3 sokak mesafe olduğunu görüyoruz falan. Şimdi ne yapıp etsem o günlerin geri gelmiyceeni, o anları tekrar yaşamayı bırak, tekrar göremiceeni bilmek ve ikisi için de yapabilcek hiçbi şeyin olmadıını görmek çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 :,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 off zaten oyun oynayamiorum beğenipde uo mu depreştirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar