Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 herşey iyi güzelde diziyi dizi yapan adi karakterlerinin kalitesiydi.Çok adam gitti arada onların yerine kaliteli şerefsiz koymak zor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 mokoko said: vlc player'la izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Keske Ilithyia da olseydi. Dizideki kotuler arasindaki en gicik karakter o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 EPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİK çok efsane bi final bölümüydü. bu dizi kesinlikle bu sezon çıkmış en iyi 3-5 diziden biridir uzak ara. final bölümü kesinlikle yayınlanan en iyi bölüm. ayrıca efektlere ayrı bi özen göstermişler bu bölüm. kana doyduk lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 harikaydı. orgazm filan. bsg nin sezon finallerine yaklaşacak güzellikteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oh be indiriyorum 720p yi sonunda. KAvustum sezon finaline. Herkes galaksinin en iyi bolumu falan demis, gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 immerse release'i kalitesi nası?? ses falan duzgun mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ulan hazirana kadar yukseltemiyorum hızımı.1m bitle 1.50 gb indirmeye kasıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 efsane otesi bolumdu valla hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 AMAN TANRIMMMMMMMM mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 mokoko said: immerse release'i kalitesi nası?? ses falan duzgun mu?? becermişler bu sefer kaymayan ve 5.1 sesi koymayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 efsane bhölümdü yhaaa ::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Azmodai said: oh be indiriyorum 720p yi sonunda. KAvustum sezon finaline. Herkes galaksinin en iyi bolumu falan demis, gorecegiz. azmo kapıyı kilitle, anahtarı dışarıdan kır üzerinde bırak. katledersin valla arapların 50% sini bu bölümden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mighty_THoR said: herşey iyi güzelde diziyi dizi yapan adi karakterlerinin kalitesiydi.Çok adam gitti arada onların yerine kaliteli şerefsiz koymak zor olacak bu yoksa super finaldi Varro'nun esi, malum pici bicaklarken vucud endorfin'e doydu su da nasil bi bakistir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 uçtuşahitleri var http://i44.tinypic.com/153ky9j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahaha aynı yerden ss alıp masaüstü yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 420mb izledim ve doymadım. Şimdi 720psini çekiyorum. Abi nasıl iyiydi ya oyoyoy. Hatta alman biraderin öldüğü sahnede o hızlı combat bitti ya, önce bi üzüldüm. Sonra gülmeye başladım ehere mehere diye böyle keyfini çıkardım vahşetin. Andy kanseri yen plix! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben diyorum ashur tüm karakterleri gömer gene ölmez. aramızda bile yaşıyor olabilir yüzyıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 AĞBİİ ama abi diil AĞĞĞĞĞĞBİİİİİİİ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN böle bir gaz olabilir mi? olamaz. KALKIN KAPUAYA GİDİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ashur zaten ölmedi, hala aramızda yaşıyor http://img408.imageshack.us/img408/7404/n1066619271640699556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: Ashur zaten ölmedi, hala aramızda yaşıyor http://img408.imageshack.us/img408/7404/n1066619271640699556.jpg AHAHAHAHAHAHAHAAHAHA :D Ashur O herif ölmez ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mükemmeldi. Cidden daha önce hiç bir dizi bölümünü bu kadar beğenmemiştim heralde. Çok pis gaz oldum. Mount and Blade oynayayım biraz :D Kill Them All Spartacus iki bölümde bir bi kalkana basıp atlaya atlaya iyi skill kasmış sdafsdfsdaf. Alman kardeşlerden hep büyüğü ölür diye bekliyordum ben. Illytia son bakışı iyiydi. Küçük piç'in ölmesinede sevindim baya. Birde o zenginleri doğrarken gladyatörler aklıma God Of War geldi :D Batiatus ta ölmeseydi keşke ya. Hani karısı ölsün o önemli değilde Batiatus'a prequel fln yapsınlar. Mira ile Spartacus sahnesinden de daha çok şey bekliyordum hani kaç bölümdür versin diye bekliorduk bu muydu. Biraz daha uzun yapsalardı. Başka hiç bir dizi Spartacus kadar boktan başlayıp böyle efsane haline gelmemiştir herhal. Andy Whitfield lütfen iyileş. 2-3 sezon daha lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bide bunu spoilera almıycam herkes okusun öğrensin. MİRA ŞAŞI. EVET ŞAŞI. Şehla falan diil, bildiğin şaşı lan ahaha. O nası bakışlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Batiatus Abi dizinin en kral oyuncusu öldü. Sezon 2yi çekeceklerse o adam öldürülmezdi ya. Sezon 2 olursa yaşatsınlar hiç sorun değil türk filmine döner ama olsun yaşatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 zamunda'dan indiren var mı 720p versiyonunu? fake falan değil di mi? sample'ını indirdim alakasız bi muzik çıktı. :/ emin olamadım bi turlu. diğer trackerlardan duzgun bi dl hızı alamıorm zamunda kadar. varsa zamundadan indiren 720p'yi solesin fake mi değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar