Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 3d gibi ama izometrik. Uzay oyunu, level bı ara demosunu vermıstı 2-3 sene once. Bole gezegenlerın ustune bınalar ınsa edıosun, wormhole ları kapatabılıosun gemılerın fln var hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 valla çalışmamıştı oynayamamıştım ama level Battle cruiser 3000 AD gibi bir oyun vermişti yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ııh o dııl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 böyle halka şeklinde bişeyin üstüne kuruyoruz koloniyi o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 space empires 5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Çok pis sallıyorum ama Master of Orion olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 homeworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 level demosunu verdimi bilmiyorum ama sins of a solar empire olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bencede sins of solar empire'dır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sins izometrik diil ki abi bildiğin serbest 3 boyutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sam said: space empires 5? çok eskı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 LethE said: level demosunu verdimi bilmiyorum ama sins of a solar empire olabilir mi? ııh buda dgl bole dıablo gıbı grafıklerı, mutıs zevklı bı oyundu. hatırlayın hadı ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 açıklayıcı olsan azık. wormhole kapamaktan kastın gemi yığmakmı? bina inşa etmek derken böyle bi sürü karışık bir yapım sistemimi yoksa tek tip seçilen basit bişi mi? 3d ama diablo grafiği... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 3d ama izometrik yani 3. boyuta hakım degılsın ama çizimler guzel ıste=) w3 gibi, diablo gibi. Seçip yapıyosun bınaları, hatta ion cannon koyabiliosun oyunun en saglam sılahı fln. Wormhole lara kapı ınsa edıp onları kontrol altına alabiliosun, dusman gecemıo onu patlatmadan. hatırladıgım 2 tıp gemı, bitanesı uzaktan fuzelerı çakan dıgerı drednaught tarzı lazer pompalayan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yok bi fikrim valla ama gamespot a space strategy yazdım sword of the stars dedi hiç duymadıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 soyle bir sey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 civilizationın uzayda geçeni gibi bi oyun vardı adını unuttum o olabilirmi tech treeler falan civilization tarzıydı böle oynanış tarzı civilization gibiydi yine savaşlar vs ama uzay oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Disappear said: soyle bir sey mi? yk ya uzayda gecıodu :( civl gibide dgl baya basit bi oyun hadi pati! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 galactic civilizations? bu oyunu bilirsem alıp/çekip hediye etmeni bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende soruoyrum çook eksi bir oyun bu böyle architect ev yapardı bu evler gelişirmiydi bişi olurdu hut olurdu house olurdu tam bilmezdim oralarını workshop yapardık tıklardık "..... . .. . come and choose your inventions captain" derdi. burdan baya bişiler seçer daha iyi ordu yapardı kgaliba atlı yada top gibin.. eski bir oyun adını hatırlayan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 EagleEye said: civilizationın uzayda geçeni gibi bi oyun vardı adını unuttum o olabilirmi tech treeler falan civilization tarzıydı böle oynanış tarzı civilization gibiydi yine savaşlar vs ama uzay oyunu dediğin alfa senturi mi =p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bulduuumm!!! ve oynuorm :p http://en.wikipedia.org/wiki/Conquest:_Frontier_Wars zevkli oyun vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hoş bişeye benziyo indi... öheeğhöm alalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar