Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://img9.imageshack.us/img9/9476/wtffid.jpg bu kadar zor olmamalı ya.. olmamalı hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yok abi bu klavye sorununu aşıyor. ayrı bi yaşam formu lan bu imkansız böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 zuhahaha kafasına silah tutup 5 saniye içinde bu metin bitmezse vurucam demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bonepart'dan ne farkı var bu adamın. bonepart'in ingilzice bilmesi bunun bilmemesi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben bundan beterını yapıyorum, normal bence cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 berkayin yazi yazamamasi cok sirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 evet berkay typo mypo yapıyor ama replerini topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 berkayın takıldığı bi konuya 5 mesaj attıktan sonra otomatik sende typo yapıyosun adamın yazılarını okuduktan sonra kafan allak bullak oluyo afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oha msnde takilan tikky kiz mis o yaziyi yazan direk abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi yanlış yazılır tabiiki insanlık halidirde ne bilim call of FUTUY 2'den sonra 6 nasıl geliyor, çok zorlamak lazım ancak öyle gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aa aynı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Call of duty 2 nin devamı nasıl 6 olabilir onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 dory said: berkayin yazi yazamamasi cok sirin bence. asafasfas abicim inatla anatamadim yillardir typo yapmak ayri bisi backspace tusunu kullanmaya usenmek ayri bisi sizin 2 mesaj attiginiz surede ben 6 tane wall of text atiyorum foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 adam yeni oyun haberi vermiş işte call of futuy 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hem Call of duty 6,hemde modern warfare 2 oda hos olabilr tabi :D:D (pardon call of futyy :D) insan yazarda yazdığını kontrol eder dimi yaa :) orjinal bi arkadas karanlıkta yazdıgı acık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 MODERNVAFRES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar