Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 garnetları satmayın, sora benim gibi tiril tiril garnet ararsınız ferelden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Morgain bugun bana "sister" dedi hayallerim yikildi*.. Daha "sicak" beklentilerim vardi.. Sten'de anladigim kadariyle anatomik olarak elflerle etkilesime karsi, 100 olmasina ragmen hala gayet seviyeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Morrigan dalga geçmek için asıldığında "bizim memlekette interactiona girdiğimizde ölümcül olabiliyor" diye cevap vermişti zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yeni yamayı yükleyince kamptaki chest içindekilerle yokoldu, çıldırmak işten değil. :X neyse geri yükleniyormuş ama bakalım içindekileri kurtarabilmiş miyim.. neyse kurtarmışım, yüreğime iniyordu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sten in personal questi nasıl başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tablo hediyeleri dayıyorsun ağzına, 50 app mi ne lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kendi kılıcı varmış ama bulamadım plot gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sword of mercy vardı o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kendi kılıcını bulma quest'ini alabilmek için dedim zaten. hayır sword of mercy leliana için, sten's sword var ayrı. bu yılbaşında eşe dosta ne alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 işte orda yazan yerde değil, yada bi trigger olur dedim olmadı 50 approval mı lazım ona kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 DadashNik0F said: Xenocide said: Mortis said: vermesi lazım ya götürdükten sonra ii konuşamadın mı acaba ondan sonraki dialogda ya öldürmeden önce bi verdi sora vermez oldu. morrigan yamulmuyorsam morriganın approvalında eğer LOVE yazıyorsa vermiyor. harbi yamulmuyon galiba ha :S 100 oldu triplere girmeye başladı iyice, ben 100 olunca coşar diyodum, ailemin yanında oyunu açamam heralde diyodum, hayal kırıklığına uğradım lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 zhuahuahu ailemin yanında oyunu açmam hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 uyuzlandım iyice. açamayacağım sandık kalmasın diye rogue'un device mastery'sini fulledim fakat az evvel yinede açamadığım bi sandıkla karşılaştım. lockpick edilemeyen, sadece anahtarla açılabilen sandık değil. baya fail veriyor attempt. daha ne lazım bunu açmak için eh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 stenin kılıcı stenin kılıcı görevini aldıktan sonra redcliffe gittiğinizde ilk girişte bi adam çıkıyor scavenger diye. konuşunda kılıcı başka bi adamın aldığını söylüyor. o adam da orzammar girişinde surface dwarfların orda bize çalınmış malları satan eleman. ona kılçtan bahsedince de redclifteki dwynn denen cüceye sattığını söylüyor. gidip gözünü korkutunca alabiliyorsun kılıcı. 13 dps ezik bişey, sadece sten only. ama approval veriyordu baya sanki. Xenocide said: uyuzlandım iyice. açamayacağım sandık kalmasın diye rogue'un device mastery'sini fulledim fakat az evvel yinede açamadığım bi sandıkla karşılaştım. lockpick edilemeyen, sadece anahtarla açılabilen sandık değil. baya fail veriyor attempt. daha ne lazım bunu açmak için eh! cunning lazım onun için. göründüğünden baya önemli stat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 leyla'nın app'ı 90 yaptıktan sonra açamadığı kilit kalmadı, tek stat cunning'e vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-Origins/Dragon-Age-Origins-Gameplay-Forum-SPOILERS/DPS-calculations-for-a-DW-rogue-223777-1.html rogue statları ve dps ile ilgili bir post var bioware forumlarında. http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-Origins/Dragon-Age-Origins-Gameplay-Forum-SPOILERS/Rogue-mechanics-explained-243304-1.html bu rogue mekanikleriyle ilgili başka bir post. yukardaki lockpick sorusunun cevabıda var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 frostback mountain pass'de, brian diye bi lavuk var saklambaç oynar gibi dayamış kafayı ordaki bi sütuna bekliyo, daha ilk diyalogda gık demeden de saldırıyor ama kesince update olan bişe de yok nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 lavuk iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bi de redcliffe'te yukarda tavernin yanında bi tekne var yapımı devam eden, amcalar heralde nuh'un gemisini bulmuşlar orda tamir ediyolar :p hayır baktım ordan aşağı inmez o :D inse de evlerin arasından geçiremezler, ya buzullar eriyecek küresel ısınma falan diye önlem almışlar ya da teker takıp kullanacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sen uyma ona abi. bok ediyor öyle tipler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Aluriel said: stenin kılıcı stenin kılıcı görevini aldıktan sonra redcliffe gittiğinizde ilk girişte bi adam çıkıyor scavenger diye. konuşunda kılıcı başka bi adamın aldığını söylüyor. o adam da orzammar girişinde surface dwarfların orda bize çalınmış malları satan eleman. ona kılçtan bahsedince de redclifteki dwynn denen cüceye sattığını söylüyor. gidip gözünü korkutunca alabiliyorsun kılıcı. 13 dps ezik bişey, sadece sten only. ama approval veriyordu baya sanki. ayrıca kılıcı alırken kaça verirsin deyince 6 gold istiyor, persuade ile 2 veririm yoksa çeker giderim deyince ok tamam diyor ama 2g da vermiyosunuz lol bug sanırım hatta adamın sandığından da bikaç silver ve loot çıkıyo kılıcın da haricinde ;) sabah sabah leylayı stenle yakaladım! artık bu ne anlama geliyosa... sten kıçını dönmüş leyla da ellerini uzatmış ısınıyo, ya da ben böyle anlamak istedim bilmiyorum şimdi adam giant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben kılcıtan habersiz ilk redcliff'e gittiğimde öldürmüştüm o cüceyi. "dısarı cıkıp savaşsana öcüler geliyo" "hiç uraşamam burda takılırım olay bitince cıkarım, yemeğim var suyum var" "e biran varmı?" "bira mı? hayır biram yok" "EEEHÜÜÜÜÜÜLEEEAAAAN NASI CUCESIN SEN!" vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dğragoooooooğnnnn repeeeesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biriyle konusmadan önce zırhımı cıkartıp takıyorumki kanlar gitsin daha bi rp olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 süpermen random encounter'ı çok iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar