dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 character creator 320 mb, heralde içinde baya baya bir şeyler var diyerek indirdim şimdi. Bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 3 class ve her class ın içinde varyasyonlarla farklı bir şeyler yaratmak hoş olabilirde, mesela tam bir summoner yapamıyoruz benim gördüğüm. Intro da warden grubu içinde yükselenler bir şey içiyordu, acaba oyun içinde ona hak kazandıktan sonra mı dallanıyor bu karakter gelişim kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Charisma ve Int yok. Animate Dead dışında summon büyüsü görmedim. Toplam sadece 3 class var. Buna rağmen Warrior ve Rogue'un dual wield ve archery yetenekleri ortak. Rogue'da Warrior'a kıyasla 6 sıra daha az ability var. Human'da sadece Noble olabiliyoruz. Misal Noble Rogue. Cunning güzelmiş. Büyüler çok güzele benziyor. Dispel, mana burn, sopayla rencide falan epey çeşitli olmuş. Karakter tipi detayları güzel ama artık standart birşey bu. Standart olmayan kısmı portre olayı ve çok başarılı. Yetenek ve büyülere genel olarak bakıldığında dövüş keyifli olacağa benziyor. Party sistemi + 3 class = bir sıkımlık diş macunu olabilir, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dreagloth said: 3 class ve her class ın içinde varyasyonlarla farklı bir şeyler yaratmak hoş olabilirde, mesela tam bir summoner yapamıyoruz benim gördüğüm. Intro da warden grubu içinde yükselenler bir şey içiyordu, acaba oyun içinde ona hak kazandıktan sonra mı dallanıyor bu karakter gelişim kısmı. jedi warrior, jedi mage, jedi rogue filan oluyorsundur, kotor, mass effect filan hep aynı sistem. charisma yok ama cunning üzerinden diplomasi skill'i var, strenght yüksekse intimidate yapıyormuş ama nasıl saçma bir mantıksa. talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki, bu sefer olmayacak illa toplum düşmanı vandal yapmam gerekecek. hoşuma gitmedi o hiç. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 güzel olmuş o taktik menüsü, gerizekalı npc aileri ile ugrasmayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Valla max lvl, lvl başı gelen skillpoint falan bilmediğim için bişey diyemiyorum ama büyük ihtimal her karakterin 2 tane buildi çıkar 2 playthroughluk. Mass Effectin durumunu göze alırsak 2 > 1 Birde communityde tutarsa user made npclerle oynanır bence bu oyun baya. 12 specialization ME/kotor daki ara sınıflar gibi kötü dizayn edilmediyse hele bayağı replay value kazanır oyun generatorda ayrıntılar iyide seçenekler çok az gibi geldi bana. Özellikle birçok karakteri saçların ayıracağını düşünürsek 4 esas saç tipi üstüne yok sağdan düğümlü yok soldan düğümlü diye 3-4 varyasyon koymak hayli başarısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 [offtopic]ÖM kutunu boşalt Kaede :p[/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dreagloth said: character creator 320 mb, heralde içinde baya baya bir şeyler var diyerek indirdim şimdi. Bakalım nasılmış. 320 iniyor 650 kuruluyor bu sırada. Çözünürlük, detail falan ayarlanabilmesi sayesinde biraz da sistem check oluyor merak edenler için @gang: açtım yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sam said: charisma yok ama cunning üzerinden diplomasi skill'i var, strenght yüksekse intimidate yapıyormuş ama nasıl saçma bir mantıksa. talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki, bu sefer olmayacak illa toplum düşmanı vandal yapmam gerekecek. hoşuma gitmedi o hiç. :/ coercion'in nasil calistigi pek aciklanmamis gerci, strength yuksekse intimidating falan diyor ama skill icin direkt cunning lazim ve ikisi birden yuksekse karakterin ne olacagi yazmiyor. Bloodlines yada (Bioware ornegi olsun) Mass Effect gibi ikisi de yuksekse ayni anda iki dialog secenegi cikiyor olabilir (ME'de zerre fark yoktu gerci charm/intimidate arasinda ama benim gibi "duruma gore ikisini de kullanirim yasasin RP" falan diye ikisine de puan veren hiyarlar olmustur herhalde) ayrica boyle yapacaklarsa Background olayini biraksinlar artik iconun harcadigi yere yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hah iste hype in oyuna zarar vermesi konu basligimiz aciyor COK EPIC OLUCAK, BACKGROUND USECIP KOYLU SOYLU FILAN OLUCAKSINIZ ASIRI DETAYLI KARAKTER YARATMA OLUCAK VE ONLA BUTUNLESICEKSINIZ THIS IZ THE NEW SHEAAAT ULEEEYN actim kurcaladim iyi olmasina ragmen BU MUYDU SIMDI? dedim dunyanin 8. harikasini yapiyoruz diye hype i verir siradan birsey yaparsaniz bende forumdan dalga gecme hakkimi sakli tutarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Umitliyim..moralimi bozmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6208/1255535656023.jpg said: Morrigan is used as the face of the game because, according to Mary Kirby, "she best symbolizes the world and the conflicts within it." lol Her trailera Morrigan romanceden sex sahneleri koymasanız belki yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Emo bu be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 HellHound said: coercion'in nasil calistigi pek aciklanmamis gerci, strength yuksekse intimidating falan diyor ama skill icin direkt cunning lazim ve ikisi birden yuksekse karakterin ne olacagi yazmiyor. Bloodlines yada (Bioware ornegi olsun) Mass Effect gibi ikisi de yuksekse ayni anda iki dialog secenegi cikiyor olabilir (ME'de zerre fark yoktu gerci charm/intimidate arasinda ama benim gibi "duruma gore ikisini de kullanirim yasasin RP" falan diye ikisine de puan veren hiyarlar olmustur herhalde) ayrica boyle yapacaklarsa Background olayini biraksinlar artik iconun harcadigi yere yazik hangisi daha yüksekse onu kullanıyordur gibi düşünmüştüm ama umarım senin dediğin gibidir. ve evet o background ikonlarını background için değil de inandığı tanrı seçimi filan sandım ben ilk o kısma ulaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Sam said: ...talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki... bu güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8W2cAtYlNhc&feature=related bunu buraya birakiyim dedim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 BlackRose said: Sam said: ...talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki... bu güzelmiş :D theodore roosevelt demiş birine vaktinde, sanırım bir batı afrika atasözüymüş. hep speech & big guns karakterleri yapardım zaten eskiden beri, bunu görünce uyduğunu farkettim fikrin. :) of viktor manson'un umut sarıkaya karikatürlerini gördüğümden beri aklıma direkt onlar geliyor artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şimdi sadece Morrigan'la mı sevişebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Female karakter açarsak nolcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 trailer yayinlanmis: http://www.destructoid.com/dragon-age-origins-launch-trailer-is-seriously-badass-151777.phtml gameplay hakkinda bi fikir vermese de, cok guzel bisiler olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Fail.. 1 haftadir izliyorum bu videoyu..gametrailers.com tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yok 3-4 tane var seçenek. homo romance falan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 trailer iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oha bioware den bu kadar tırt bi trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar