Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

3 class ve her class ın içinde varyasyonlarla farklı bir şeyler yaratmak hoş olabilirde, mesela tam bir summoner yapamıyoruz benim gördüğüm. Intro da warden grubu içinde yükselenler bir şey içiyordu, acaba oyun içinde ona hak kazandıktan sonra mı dallanıyor bu karakter gelişim kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Charisma ve Int yok. Animate Dead dışında summon büyüsü görmedim. Toplam sadece 3 class var. Buna rağmen Warrior ve Rogue'un dual wield ve archery yetenekleri ortak. Rogue'da Warrior'a kıyasla 6 sıra daha az ability var. Human'da sadece Noble olabiliyoruz. Misal Noble Rogue.

Cunning güzelmiş. Büyüler çok güzele benziyor. Dispel, mana burn, sopayla rencide falan epey çeşitli olmuş. Karakter tipi detayları güzel ama artık standart birşey bu. Standart olmayan kısmı portre olayı ve çok başarılı.

Yetenek ve büyülere genel olarak bakıldığında dövüş keyifli olacağa benziyor. Party sistemi + 3 class = bir sıkımlık diş macunu olabilir, göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

3 class ve her class ın içinde varyasyonlarla farklı bir şeyler yaratmak hoş olabilirde, mesela tam bir summoner yapamıyoruz benim gördüğüm. Intro da warden grubu içinde yükselenler bir şey içiyordu, acaba oyun içinde ona hak kazandıktan sonra mı dallanıyor bu karakter gelişim kısmı.

jedi warrior, jedi mage, jedi rogue filan oluyorsundur, kotor, mass effect filan hep aynı sistem.

charisma yok ama cunning üzerinden diplomasi skill'i var, strenght yüksekse intimidate yapıyormuş ama nasıl saçma bir mantıksa. talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki, bu sefer olmayacak illa toplum düşmanı vandal yapmam gerekecek. hoşuma gitmedi o hiç. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Valla max lvl, lvl başı gelen skillpoint falan bilmediğim için bişey diyemiyorum ama büyük ihtimal her karakterin 2 tane buildi çıkar 2 playthroughluk. Mass Effectin durumunu göze alırsak 2 > 1 Birde communityde tutarsa user made npclerle oynanır bence bu oyun baya. 12 specialization ME/kotor daki ara sınıflar gibi kötü dizayn edilmediyse hele bayağı replay value kazanır oyun

generatorda ayrıntılar iyide seçenekler çok az gibi geldi bana. Özellikle birçok karakteri saçların ayıracağını düşünürsek 4 esas saç tipi üstüne yok sağdan düğümlü yok soldan düğümlü diye 3-4 varyasyon koymak hayli başarısız olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

character creator 320 mb, heralde içinde baya baya bir şeyler var diyerek indirdim şimdi. Bakalım nasılmış.

320 iniyor 650 kuruluyor bu sırada. Çözünürlük, detail falan ayarlanabilmesi sayesinde biraz da sistem check oluyor merak edenler için

@gang: açtım yer
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

charisma yok ama cunning üzerinden diplomasi skill'i var, strenght yüksekse intimidate yapıyormuş ama nasıl saçma bir mantıksa. talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki, bu sefer olmayacak illa toplum düşmanı vandal yapmam gerekecek. hoşuma gitmedi o hiç. :/

coercion'in nasil calistigi pek aciklanmamis gerci, strength yuksekse intimidating falan diyor ama skill icin direkt cunning lazim ve ikisi birden yuksekse karakterin ne olacagi yazmiyor. Bloodlines yada (Bioware ornegi olsun) Mass Effect gibi ikisi de yuksekse ayni anda iki dialog secenegi cikiyor olabilir (ME'de zerre fark yoktu gerci charm/intimidate arasinda ama benim gibi "duruma gore ikisini de kullanirim yasasin RP" falan diye ikisine de puan veren hiyarlar olmustur herhalde)

ayrica boyle yapacaklarsa Background olayini biraksinlar artik iconun harcadigi yere yazik
Sosyal ağlarda paylaş

hah iste

hype in oyuna zarar vermesi konu basligimiz aciyor

COK EPIC OLUCAK, BACKGROUND USECIP KOYLU SOYLU FILAN OLUCAKSINIZ ASIRI DETAYLI KARAKTER YARATMA OLUCAK VE ONLA BUTUNLESICEKSINIZ THIS IZ THE NEW SHEAAAT ULEEEYN

actim kurcaladim iyi olmasina ragmen BU MUYDU SIMDI? dedim

dunyanin 8. harikasini yapiyoruz diye hype i verir siradan birsey yaparsaniz bende forumdan dalga gecme hakkimi sakli tutarim
Sosyal ağlarda paylaş

http://img42.imageshack.us/img42/6208/1255535656023.jpg

said:
Morrigan is used as the face of the game because, according to Mary Kirby, "she best symbolizes the world and the conflicts within it."

lol
Her trailera Morrigan romanceden sex sahneleri koymasanız belki yeriz
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

coercion'in nasil calistigi pek aciklanmamis gerci, strength yuksekse intimidating falan diyor ama skill icin direkt cunning lazim ve ikisi birden yuksekse karakterin ne olacagi yazmiyor. Bloodlines yada (Bioware ornegi olsun) Mass Effect gibi ikisi de yuksekse ayni anda iki dialog secenegi cikiyor olabilir (ME'de zerre fark yoktu gerci charm/intimidate arasinda ama benim gibi "duruma gore ikisini de kullanirim yasasin RP" falan diye ikisine de puan veren hiyarlar olmustur herhalde)

ayrica boyle yapacaklarsa Background olayini biraksinlar artik iconun harcadigi yere yazik

hangisi daha yüksekse onu kullanıyordur gibi düşünmüştüm ama umarım senin dediğin gibidir.

ve evet o background ikonlarını background için değil de inandığı tanrı seçimi filan sandım ben ilk o kısma ulaşmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Sam said:

...talk softly and carry a big stick karakteri yaparım ben halbuki...

bu güzelmiş :D

theodore roosevelt demiş birine vaktinde, sanırım bir batı afrika atasözüymüş. hep speech & big guns karakterleri yapardım zaten eskiden beri, bunu görünce uyduğunu farkettim fikrin. :)

of viktor manson'un umut sarıkaya karikatürlerini gördüğümden beri aklıma direkt onlar geliyor artık. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...