Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bone, flemeth ve morrigan hakkında abicim, flemeth = oroçimaru morrigan = sasucke biz de naruto'yuz, durum bu anlayacağın. ha bu arada lvl scaling var ama sadece bölgeye ilk girdiğinizde çalışıyor. sonra değiştirmiyor lvl.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet benim de ilk karşılaştğıımda benzetmem o yöndeydi xP
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Şöyle bir sorun var,dragon age'in kutusundan dragon armor ve prisoner of hede DLC kodları çıktı.Oyunu steam ile olarak kurmamama rağmen versiyon yanlış diyor,anlamadım gitti.Çözümü var mı bu olayın?
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kodlar sadece 1.0 da calısıyor olabilir, steam forumlarında bi bak istersen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 en temizi manuel çekip kurmak dlc leri kaybol zeytinler
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 leyla mı mecnun (ali) mu leyla ile sağlıklı bir ilişki peşindeydim ama ali'ye de gittikçe kanım ısındı, normalde carth, kaidan gibi tiplere hiç ısınamamıştım. hem leydilikten first leydiliğe geçiş de olabilir. ne yapacağımı bilemiyorum valla, kampa döner dönmez sıkıştırıyor ikisi de. YETEEEER deyip kaçıcam, dünyayı yesin blight. win teyze haklıymış, gönül işleri dünyayı kurtarmayı sabote edebiliyormuş. :(
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 morrigan'ı kimden modellemişler ya. illa birini kullanmışlardır. kim o :(
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://www.maxim.com/girls/girls-of-maxim/84692/exclusive-girls-idragons-agei.html?thumbnails=true morrigan
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya kufur ettirecek oyun yine. easy de bile asiri zorlaniyorum bu ne ya. EASY ULAN KOLAY OLMASI LAZIM OYUNUN. load manyagi oldum. 20 tane melee ayni anda geliyo benim bi tanesini oldurmem 5-10 saniye aliyo ben onu indirene kadar 2 healer tarafindan durmadan heallanan tank olduruluyo. yeter lan.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sende bi problem var abi o zaman. ben oyunu zorluk değiştirmeden hard da bitirmek üzereyim...
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 orzammar ve deep roads u halletikten sonra, shale ile konuşursanız biraz deep roads ta golemin eski şehri çıkacak, onunda questi burda zaten. golem olmadan burası çıkmıyor. bir sürü de güzel crystal buluyorsunuz muhtemelen şu ana kadar size çıkanlardan daha iyi, 1-2 tanede güzel item var sonda. ayrıca shale in approval ı bayaaa bi artıyor, bende +23 arttı bi anda.
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 valla oynamadigim rpg yoktur, kotorlar bgler vs. cocukken ben de en zorunda filan kasardim, bg2/tob + tactics mod u tek thief ile bitirmisligim vardir en zorda : ) o oyunlarin hepsi ya kolaydi ya da en kolay secenekte combat onemli bir yer kaplamiyodu. en kolaya alsan kirmizi gordugun zaman sag clicklesen biterdi diye dusunuyorum. fallout tactics veya xcom filan oynamaya calismiyorum, isten eve gelip 1-2 saat oyun oynayip hayatima geri donmek istiyorum. combati beni ilgilendirmiyor, film izler gibi hikayesini filan gormek istiyorum. ama en kolayinda bile ayni encounteri 10 kere oynamanin herhangi eglenceli bir yani yok. dedigim gibi vakti olanlar istedigi zorlukta oynasin. ama yani easy de aldigin classlar dogru oldugu surece bir savasi 2. ye oynamaman gerekir. ayip yani, ninja gaiden sigma olsa anlicam hikayesi olmayan oyun sadece zor diye oynuyosun (ki onu da bitirdim heh), ama yani bariz guzel hikaye yazmislar, sadece oyun zor diye hikayeyi gorememek uzucu.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi el insaf nightmare de başladım ben ikinci oyunuma daha adam kaybetmedim. ninja gaiden sigma da ilk bölüm bossunu 2 saatte kestim sırf sende bişey var kesin. mantık devreleri ters düz olmuş asdfas
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 nightmare de rogla nerdeyse solo kestim ogreyi ama kasmaya değmez los abuse felan yapıyosun mecburen ilerde rogue da oyunun sonralarında dagger giden oldu mu, damage nasıl düz longsword tarzı silahlara göre
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oyun hakkında 2 sey sorcam 1-Diablo/dungeon siege/Titan quest tarzi harala gürele action yasayabiliyomuyuz 2-Yoksam oblivion gibi sunu sunu yap sole olsun kaderin desissin yok büyücü okuluna ugra bilmemki gor falan tarzmı oluyo illa_ Anlasıldıgı üzere cok odun bir sekilde hacknslash agirlikli bişsey ariyorum hafiften o taraklarda bezi varmı bu oyunun?
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi artizliğimi kalmış adam ninja gaiden bitirmiş bizim havamızı fıs diye aldı bile asdf
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 O kadar abartı bir zorluğu yok oyunun yahu. Normalde oynasan. Potlarla geçersin güzel biçimde. O kadar dövüş sistemi yaptıktan sonra bosslarda sağ tıkla geç kadar basit combatta koymazlar zaten.
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi ninja gaiden i nasıl bitiriyorsunuz.sinir harbinden çıldırmıştım ben kafayı yemiştim ya.tekrar aklıma geldi bak sinirlerim bozuldu
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şu 2. oyun bitsin vizelerden sonra arcane warrior ile nightmare solo deniycem. bakalım yeni blade olabilecekmi arcane warrior
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sparkcaster said: rogue da oyunun sonralarında dagger giden oldu mu, damage nasıl düz longsword tarzı silahlara göre backstab 50 vuruyordu benim rogueun debuff fln atmadan. main handde The Edge vardı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 3 melee oyniyim dedim yok, dragonlar felan imkansız safe zone u yok çünkü kulede karşılaştığım işk revenantı bile pot spamla geçtim good bi dps mage in eksikliği var oyunda
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kaede said: şu 2. oyun bitsin vizelerden sonra arcane warrior ile nightmare solo deniycem. bakalım yeni blade olabilecekmi arcane warrior bikaç ay sürer solo bitirmen heh, 16 dan felan önce zaten bişey yapamıyorsun solo, o zaman bile tek damage kaynağın auto attack
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 juggernaut armorun son parçası eksik nerede oldugunu buldum ama havuzdaki puzzle ı cozemiyorum bi help pls
Öne çıkan mesajlar