Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ehue bende çok geç farkettim gerçi hiç roguesuz oynamadım lesbiyanayı aldıktan sonra 40-50xp nedir yahu beyaz mob veriyor 18 xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 5 xp de verdiği oluyor :) Ama en imbası trapler, her biri 45xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 şimdi açtıgım prestij classları yeni açtıgım karakterde aktif olarak gözükür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hayır tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 expansion ne zmn çıkar acaba ya :/ daha bitirmedim gerçide sonuna yaklaştım gerçi 1-2 kez daha oynanır farklı charlarlada biran önce çıkarsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 saka gibi ama oyunda vanish bugi var... silahla atak ortasinda stealth'e girmeye kalktiginda kesmiyor atagi, vurup stealth'den cikiyor olan cd'a oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi bitmeden farklı karakterle açtım. Her ırkla bi kere oynarım en az. Ama tüm olası hikayeleri görmek için her backgroundla farklı tercihler yaparak bi kere de oynanır yani. Hak ediyo bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oynamaya kıyamıyorum bitecek die nası bi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 golem ve wardens keep içeriğine oyunda herhangi bir zaman gidilebiliyor mu? (lvl 8'im, ilk köydeyim stenin kafeste olduğu yer) yoksa hikayede belli bi yeri geçmiş olmak mı lazım? golem için elemana gittim, rod u verdi ama haritada bi yer açılmadı, bende geri load ettim camp saveime netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 istediğin zaman gidebiliyorsun. daupdater ile dlcleri aktif hale getirmi$tim ben. daupdater'la yüklemek içinde region ayarlarını unutmayın bu $ekilde sorun çıkmıyor. +öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aaayyy yeter, normale aliyorum yoksa kendimi kesicem ali star yuzunden. healer bulursam belki geri donerim harda. bi daha da baslarken ya healer acarim, ya da adam gibi tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ben easy'e aldım,karakteri de healer yaptım.Bu şekil bitirim daha sonra hard falan kasarım sıfır dan.Tek sıkıntım party damage'i çok düşük ben de epey uzun sürüyor combatlar falan tüketti,neyse ya oyun süper. aeaeaea Mage helmler ne kadar leş aman Allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mage helmler coneheads ekolunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 duzgun helm yok oyunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 beklediğimden daha keyifli çıktı oyun hikayeyi sindire sindire oynayıp böyle olayın içine girmeye hevesli olunca x2 daha zevkli oluyor herşey. Beklediğimden çok daha tatmin edici çıktı oyun. herkez alsın! off topic:şu partili oyunlarda kendi karakterimi kayırmaktan vazgeçemiyorum bir türlü =) sonra zora sokuyorum kendi kendimi ölüp ölüp duruyor party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ulan nası canımı çektiriyosunuz bu ayki ekstre gelse de bassam yeni pcyi LANET OLSUN BOZUK EKRAN KARTINA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 3 saattir orzammardayim ve bisey yaptim diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cuceler iki tarafada oynayabiliyo muyuz yav? biri icin provinge ciktiktan sonra otekinin beni dovmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cüceler bi taraf için ringe çıktıktan sonra diğerine gidip xx bana güveniyor gel yüzünü gözünü dağıtalım diyosun. bide hırsız cüce var ona katılmayı deneyen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Orzammar Oyunu ilk yüklediğimde dwarf warrior açıp, başlangıç hikayesini bitirdiğim için, Bhelen İTine zaten felaket gıcıktım, iyi oldu Orzammar hikayesi. Proving grounds'ta, Rogue karakterimle girdim, en son 2 dövüş falan teyze sayesinde flawless kill oldu gibi birşey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oyun sonu cüce sıpoylırı harrow kral yapıp branka yı öldürmesseniz, cüceler çöküyorlar oyun sonunda iç savaş falan çıkıyor, kapıları kapatıyorlar vs.. çok üzülmüştüm okurken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu arada 90dan aşağı olmaz o. red fation 90ken bu 60 fln yalan senditte bile 70tl ye gelio =) 100 minimum diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 nwn2 90 dı, bunun da öyle olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0855 60 tl işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Acaba sadece Aral da mı böyle? d&r bunlardan alıp kar koyar üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar