Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
golem ve wardens keep içeriğine oyunda herhangi bir zaman gidilebiliyor mu? (lvl 8'im, ilk köydeyim stenin kafeste olduğu yer) yoksa hikayede belli bi yeri geçmiş olmak mı lazım?

golem için elemana gittim, rod u verdi ama haritada bi yer açılmadı, bende geri load ettim camp saveime netekim
Mesaj tarihi:
istediğin zaman gidebiliyorsun. daupdater ile dlcleri aktif hale getirmi$tim ben. daupdater'la yüklemek içinde region ayarlarını unutmayın
bu $ekilde sorun çıkmıyor. +öm
Mesaj tarihi:
aaayyy yeter, normale aliyorum yoksa kendimi kesicem ali star yuzunden. healer bulursam belki geri donerim harda. bi daha da baslarken ya healer acarim, ya da adam gibi tank.
Mesaj tarihi:
Ben easy'e aldım,karakteri de healer yaptım.Bu şekil bitirim daha sonra hard falan kasarım sıfır dan.Tek sıkıntım party damage'i çok düşük ben de epey uzun sürüyor combatlar falan tüketti,neyse ya oyun süper.

aeaeaea Mage helmler ne kadar leş aman Allahım.
Mesaj tarihi:
beklediğimden daha keyifli çıktı oyun hikayeyi sindire sindire oynayıp böyle olayın içine girmeye hevesli olunca x2 daha zevkli oluyor herşey. Beklediğimden çok daha tatmin edici çıktı oyun. herkez alsın!

off topic:şu partili oyunlarda kendi karakterimi kayırmaktan vazgeçemiyorum bir türlü =)
sonra zora sokuyorum kendi kendimi ölüp ölüp duruyor party
Mesaj tarihi:

cüceler

bi taraf için ringe çıktıktan sonra diğerine gidip xx bana güveniyor gel yüzünü gözünü dağıtalım diyosun.

bide hırsız cüce var ona katılmayı deneyen oldumu?

Mesaj tarihi:

Orzammar

Oyunu ilk yüklediğimde dwarf warrior açıp, başlangıç hikayesini bitirdiğim için, Bhelen İTine zaten felaket gıcıktım, iyi oldu Orzammar hikayesi.

Proving grounds'ta, Rogue karakterimle girdim, en son 2 dövüş falan teyze sayesinde flawless kill oldu gibi birşey :p

Mesaj tarihi:

oyun sonu cüce sıpoylırı

harrow kral yapıp branka yı öldürmesseniz, cüceler çöküyorlar oyun sonunda iç savaş falan çıkıyor, kapıları kapatıyorlar vs.. çok üzülmüştüm okurken :(

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...