Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 wynne res basıyordu dimi komple unutmuşum onu ehue saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 CE editionda farklı extra questten filan bahsediliyordu. illa oynanması gereken bir quest mi? bilen, oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Norak said: dwarf rogue oynayacam, ama öle fiti fiti ok atamam actiona 200m uzaktan, dual sword gidicem büyük ihtimal, nasıldır iyimidir mümkünmüdür vb. stealth felan nwndeki gibi mi çalışıyor? iyi mumkun... stealth benzer, ilerlettiginde combat sirasinda stealth'e girebiliyorsun stealth'den yapilan ataklar direkt crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sylian said: Bu arada orjinal alanlar için Dragon Age launch'u tam bir facia oldu. Avrupa'nın yarısına bozuk oyun dvd'si gitmiş, EA download manager sürekli corrupt file indiriyor, DLC'ler inmiyor vs. Orjinal aldığıma pişman oldum ya, 3 saat sorunları düzeltmeye gitti. dlc yapamıyorum çıldırcam. steam forumda capulcunun felan mesaj attığı topiği okudum ama ordakiler işe yaramadı. ea supportla çetleşiyorum şimdi ama pek umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hmm ok bide şöle bişi buldum: There is no hard level cap diyor herkes, max level 50-100 de olabilir yani. ama level 22 civarında şu anki içerik bitiyormuş zaten bunun üstüne çıkılmıyormuş şimdilik. sonraki içerik için baya geniş tutmuşlar gibi level range olayını, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hard level cap olmaması iyi. özellikle module felan yapanlar için güzel fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sistemin dilini ingilizce yaptin mi? XP ve vistada sadece bolge ve dil seceneklerinde dili ingilizce yaptim baska biseye gerek kalmadan her iki sistemde de DLC'leri indirip kullandim yalniz bunu yaparken oyun icindeki DLC download yerine manuel olarak indirip daupdater ile kurdum http://pastie.org/pastes/682818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bir sorum daha var. Redridge'de kasabayı savunma görevindeyim. Girişteki ilk saldırıyı püskürttüm, nehirden tapınağa gelen ekipte ise tutunamıyorum. Varolan grubu temizliyorum, 2-3 dalga daha geliyor ama daha fazla dayanamıyorum. Var mıdır önerisi olan? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Redcliffe diil mi orası? Undeadler saldırıyo hani? Eğer orasıysa eğer tutunamadığın zaman yukarı kaç. Orda adamlar hala savaşıyo olmalı. Biraz dinlen onlar aşağıdan getirdiğini halleder. Sonra tekrar aşağı in yavaş yavaş. Yandaşların öldüyse dirilirler out of combat olacağından. Dinlen iyileş gücünü fulle sonra tapınağın oraya tamamen gir ve yeni dalgayı hallet. Öyle ki ben en sonunda adam gelmeyince kulübelerin arasına dalıp kendim bulmuştum. Yukarı kaçmak işe yarıyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 elf mekanındaki juggernaut armorları toplıyan varmı ? 2 parça topladım ama anam o revenant lar grup içinde gelince ne bela oluyorlarmış. 38 str istiyor bide namuzsuz giymek için of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bıraktım ben dışardaki 3 mezarı ilerki bir tarihe :) blood mage olduktan sonra geri dönüp zırhlarına tükürcem revenantların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ya en iyi karakterler kimlerdir kimleri yanimizda bulunduralim ufaktan bi guide gorsek :) Alistairi mi biraksam lilianayi mi sasirdim . Yoksa sten kalicak ortada :D Ayrica biraktigmiz karakterleri geri alabiliyor muyuz tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Üstteki ikonlardan sağdan ikinciyle grubunu belirleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 BlackRose said: sistemin dilini ingilizce yaptin mi? XP ve vistada sadece bolge ve dil seceneklerinde dili ingilizce yaptim baska biseye gerek kalmadan her iki sistemde de DLC'leri indirip kullandim yalniz bunu yaparken oyun icindeki DLC download yerine manuel olarak indirip daupdater ile kurdum http://pastie.org/pastes/682818 Ben de senin dedigin gibi yapinca sorun kalmadi. Ama asil ilginc olan, yanlislikla hakkim olmayan bir itemi da(The Lucky Stone) manuel olarak indirdim ve o da karakterlerimde cikti. Denemedim ama belki diger dlc icin de gecerlidir. Denemek isteyenler icin, manuel indirme linkleri asagidaki linkte en ustteki postun sonlarina dogru veriliyor. Yalniz zip olan dosya uzantilairni Dazip yapmak gerekiyor. http://social.bioware.com/forum/1/topic/58/index/81613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben Sten'i hiç sevmedim. İyi savaşsa bile sevmediklerimle oynamam. :D Morrigan'ı seviyorum beni wynne'i zaten katlettim o yüzden alamadım. Alistair de zevkli tepkileri, bi de leliana. Cücelerin oraya gidersem de işte alistairi .ıkarıp cüce companionı alıyorum adı neydi unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Henüz başlardayım ama kafamdaki grup şu. Ben, Morrigan, cüce savaşçı, 4.yü belirleyemedim henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Oyunda gaysex varken lesbian sex olmaması büyük bi eksi :D Lelianayı fulledim hala bişey olmuyo. Alistair'e de çadıra gel dedim utandı zuaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 morrigan ile aliaster ii gibi duruyorlar. 4. olarak rogue konusunda kararsız kaldım. sırf kilitleri açmak içinde bi adam tutmak istemiyorum. ki açtığım sandıklardanda değecek bişey çıkmadı şimdiye kadar. 4. için napim? bende kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sparkcaster said: bıraktım ben dışardaki 3 mezarı ilerki bir tarihe :) blood mage olduktan sonra geri dönüp zırhlarına tükürcem revenantların Ben blood mage'im ama revenantları görünce ormanı terkettim zuhahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Blood Mage oldum ben de ama ilk iki büyü çok gereksiz geldi. Zaten canımı zor kurtarıyorum zırh yok bişey yok, bi de health giderse mana yerine ohooo :D Ayrıca bazı kilitli chestlerden gayet güzel şeyler çıkabiliyor ve might&magic6 gibi para sıkıntısı var oyunda. İyi item bulsan bile çok pahalı oluyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 branka branka ve golemde saf sectikten sonra nolursa olsun yatıyorum.varmıdır orayı gecmenin bir taktigi cok baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Brood mother'ı geçmişsin helal :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 herşey iyi güzel de ben bu herbalismle yapılacak şeyleri nereden train edeceğim lvl 11 olduk hala lesser heal pot kasıyoruz. herb de lvl3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bazı satıcılarda buluyosun onların recipelerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nileppezdel said: Brood mother'ı geçmişsin helal :/ brood 2 mage ile bayaı bi kasarak gectim, ondan sonra baska bi yerde cok cok daha fazla kastım simdi branka, oyun hevesimi aldı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar