Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 110 slotla orzammar'da balm destroy etmek zorunda kaldım tonla öyle diyeyim heh. yok dlc quest değil. orzammar'da dorfun biri lyrium taşımanı isterse kabul et sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 balmlar en önce vazgectiğim itemlar oldu benım. lesserlar özellikle. giftler yer kaplıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sam said: 110 slotla orzammar'da balm destroy etmek zorunda kaldım tonla öyle diyeyim heh. yok dlc quest değil. orzammar'da dorfun biri lyrium taşımanı isterse kabul et sadece. :S o görevi yasak kardeşim diyerek reddettim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ehueh geçmiş olsun, coercion sayesinde 75g filan kaldırıyorsun o quest'ten. ve tek yaptığın iki kişiyle konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 off aynen kestim ben de adamı.. üzüldüm şimdi bak =P.. bir de vendordan item almayın diyorsunuz da.. şimdi orzammar'da unutkan npc efsane bir yüzük satıyor (+10 cons dahil böyle 6 satır yeşil yazı var eheh).. mesela o kalitede item çıkacak mı karşıma?.. 130g var.. yüzük 87g.. içimden gelmiyor zaten o parayı vermek =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hayır çıkmıyor, al onu. circle of magi'de de süper kemer var. o ikisini alınca çok faydalarını gördüm ben. yanlarına yaklaşan drop yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ama o 75 gold gidince yazık oldu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Aluriel said: Dworgian said: Abi oyunda sadece 1 yerde dragon öldürdük aldıgımız da 1 scale. Eee hani nerde diger drakeler diger dragonlar? Kaldık öyle oyun bitti nedir yani? Şimdi de dwarf noble warrior başladım sürgünü kafama patlattılar gerçi de dragon flemmeth, urn of sacred ashes questindeki dragon, orzammardaki dragon bi de archdemon var. drakelerde 6 tanemi ne olması lazımdı. atlamışsın sen bazı yerleri demekki. omg abi evet o zaman orzammarda dragon görmedim, flem i urn ü ve tabiiki archdemonu kestim de yani bi de drake olarak da bi magarada 3 4 tane vardı daha da yoktu ilginç. 2. oyuna kısmet artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya şimdi aklıma geldi bana köpek companion görünmedi bile bırak seçip party me dahil etmeyi. ilginç gerçekten oyunu eksik oynadım herhalde ben. ama bitti. adiler. herşeyi yapmadan bitmicek gibi ayarlasalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Köpeği almak için ostagardaki hasta köpek questini yapman lazım, zaten savaş bittikten sonra o gelip yolda seni buluyor. Yani o questi yapmadan savaşa girdiysen mabariyi alamıyosun. Sırf onun için dlc çıkardılar tabi, savaş alanına geri dönüp kıralın zırhını falan lootluyosun. Bide köpeği yeniden görüp partiye alma şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 human noble oynarsan köpek direk yanında başlıyor bu arad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Popeye Noble Dwarf'da da sen bi kadından çocuğun olabiliyor, ben Bhelen'i desteklemedim, diğer elemanı destekledim ( bilemedim adını ) çocuğumuz noble fln olamadı, tabiri caizse pij oldu :) Tahminen fakir dwarf'da da aynı şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yunusemre said: Popeye Noble Dwarf'da da sen bi kadından çocuğun olabiliyor, ben Bhelen'i desteklemedim, diğer elemanı destekledim ( bilemedim adını ) çocuğumuz noble fln olamadı, tabiri caizse pij oldu :) Tahminen fakir dwarf'da da aynı şey olur aynısını yaptım ben de ama noble oldu sonuçta benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Noble Dwarf olarak başlamışsanız Zaten kardeşinizin tarafını tutmak için ahmak olmak lazım =P eğer adamı kazıklayıp, öldürüp kral olabiliyorsak o başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bi kaç sorum olacak elven mage ilerliyom verilen skill i geri alabiliyomuyuz itemi falan yokmudur(elektirikin alan büyüsüne verdim bi ise yaradıgı yok) arcane mage sanırım uodaki warlock a benziyo iyimidir bide nerden bulcam ogretcek adamı manuelse nerden bulcam manueli satanı spoiler sayılmaz ama görev sonuçta(evet buda soru) denerimde palace district e falan nasıl geçecez slim couldy diye bi herifle hırsızlık yapıyodum baya sarmıstı bitti birden :) palace district e geçmek lazım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Rerore said: verilen skill i geri alabiliyomuyuz itemi falan yokmudur(elektirikin alan büyüsüne verdim bi ise yaradıgı yok) hayır. said: arcane mage sanırım uodaki warlock a benziyo iyimidir bide nerden bulcam ogretcek adamı manuelse nerden bulcam manueli satanı manual yok, brecilian forest quest'lerini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Rerore said: bi kaç sorum olacak elven mage ilerliyom verilen skill i geri alabiliyomuyuz itemi falan yokmudur(elektirikin alan büyüsüne verdim bi ise yaradıgı yok) arcane mage sanırım uodaki warlock a benziyo iyimidir bide nerden bulcam ogretcek adamı manuelse nerden bulcam manueli satanı spoiler sayılmaz ama görev sonuçta(evet buda soru) denerimde palace district e falan nasıl geçecez slim couldy diye bi herifle hırsızlık yapıyodum baya sarmıstı bitti birden :) palace district e geçmek lazım dedi respec mod var ama cheate giriyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 blood mage blood mage specini Jowan mı unlock ediyor? ben o adamı circle of magi'a yollattırdım ya icabına baksınlar diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hayır, tapınağın alt katlarında bir phylactery bulacaksınız. ufak bir quest yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 blood mage nerde ogrenilir urn of ashes tada arl ın oglunu kurtarırken demonla konusursan teach me blood magic tarzı bisi vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 blood mageevet blood magic, fade'de demondan öğreniliyor.. phylacteryde öğrenilen spec arcane warriordı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 elf ruinlerinin altındaki phylac AW evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Aluriel said: aynısını yaptım ben de ama noble oldu sonuçta benimki. aa nası yaa, bende o quest kayboldu, kadınla da konuşunca nolur bizi unutma bak, yap şu oğlanı noble filan diyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kuzenim bizde olduğu için fazla oynayamadım bi haftadır ama dün sabahlayıp bitirdim sonunda. Sonları fena diildi, hoşuma gitti ama oyunun tadı damağımda kaldı. Herkese iyilik yapa yapa Sihirli Annem gibi olmuştum resmen. Şimdi bi tane mage açtım umursamicam hiçbi şeyi oh mis aklsjhna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar