Monthius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Xenocide said: ya bişey merak ediyorum, morrigandan ayrıldıktan sonra tekrar manita yapabiliyo muyuz bu hatunu kendimize? hani "büyük hata yaptım, kulun kölen olim affet anam oyoy" falan seçeneği yok mudur? Bana Leliana "ya o ya ben" dediğinde "peki sen" demiştim, sonra da Morrigan trip atmıştı "demek onu seçtin ha..." diye. Sonra gift falan verdim, "ya ben sana karşı bişiler hissediyorum, aşk mı bu ne anlamadım" falan demeye başladı. Oluyor yani muhtemelen. (Evet buna rağmen Leliana'yı seçtim yine de. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bana da ali'den sonra leliana için aynı şey olmuştu. her oynayışta üç kişiyle birden yatabiliyorsunuz ama sadece birinin aşkı baki kalıyor. tek gecelik kaçamak olarak düşünülebilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya şimdi o rogue hatunla takılıyorumda morrigana döneyim diyorum rogue'dan ayrılınca -1 oluyor zaten kibarca ayrılıyorum yani :) morrigan 100'de zaten gidiyorum hala naber friend? diyor diyaloglar arasında da öyle köpeen olayım yevrüm falan yok malesef. acaba aprove seviyesini iyice bi düşürüp tekrarmı kasmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kız mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Abi. Nefret ettim. deep roads Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, tam Branka'yı bulduğumda, grubuma zorunlu olarak Oghren'i verdi. Ben de az çok tanklar diye onu alıp Ali'yi çıkardım. Ama 12489712489182059187 adamlık bi ordu çıkardı karşıma. Arada bi AI saçmalayıp hiç hareket etmeyip öylece durduğu için doğru dürüst bi şey yapamadım, ezdiler. Tekrar denedim, yine aynı şey. Bug olmadı belki ama, Morrigan ile üstlerine tempest falan atana kadar harcıyolar. Üstelik kesen adamlar da genlock yani. 9000+ tanesi. Oklaya oklaya öldürüyolar. Valla felaket soğuyorum bu tarz şeyler yüzünden. Zorlaştıriim derken çok "cheap" yollara başvurmuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Lopeth said: kız mısın ? asdfjhs bunu bana mı söyledin? öyleyse eğer hayır kız değilim sadece sıkılıyorum sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ehe neyse tamam hallettim. Heroic aura'yı başka adama atmışım asfkljan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sam said: bana da ali'den sonra leliana için aynı şey olmuştu. her oynayışta üç kişiyle birden yatabiliyorsunuz ama sadece birinin aşkı baki kalıyor. tek gecelik kaçamak olarak düşünülebilir. (:P) Valla ben hem leliana hem moriganla ask durumundayim :) ilk leiana ile isi pisiriceksiniz (butun giftleri toplayin beraber verin) sonra moriganla isi pisiriceksiniz (hatun kiskanc hemen tav oluyor tabi butun giftleri birden vericeksiniz) daha sonra leiana ile konusmayin yoksa secim yapmaniz gerekiyor konusmazsaniz ikiside koleniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Xenocide said: Lopeth said: kız mısın ? asdfjhs bunu bana mı söyledin? öyleyse eğer hayır kız değilim sadece sıkılıyorum sdfgd yok oyunda kız mısın dedim, karakter babında aahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Kojiroh said: Abi. Nefret ettim. deep roads Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, tam Branka'yı bulduğumda, grubuma zorunlu olarak Oghren'i verdi. Ben de az çok tanklar diye onu alıp Ali'yi çıkardım. Ama 12489712489182059187 adamlık bi ordu çıkardı karşıma. Arada bi AI saçmalayıp hiç hareket etmeyip öylece durduğu için doğru dürüst bi şey yapamadım, ezdiler. Tekrar denedim, yine aynı şey. Bug olmadı belki ama, Morrigan ile üstlerine tempest falan atana kadar harcıyolar. Üstelik kesen adamlar da genlock yani. 9000+ tanesi. Oklaya oklaya öldürüyolar. Valla felaket soğuyorum bu tarz şeyler yüzünden. Zorlaştıriim derken çok "cheap" yollara başvurmuş adamlar. ahah iyi sen gene alistairı çıkarmışsın, ben wynne teyzeyi çıkardıydım "ya iki adımlık yerdir kesin, healer lazım olmaz" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 OMİGAD HALP leliana Az önce Leliana ile ilişkime başladım da öpüşmeli falan bi cutscene gösterdi, yanlışlıkla escape'e basıp skipledim. Geri dönüp izleme şansım yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA o değil de oyun bitti böhüü =/ Ya kahramanlık yapıcaz dedik kendimizi feda ettik Allstair iki konustu oyun bitti peh keşke Morriganla son bi kez kırıştırsaymısım dedim =P exp. pack yakında gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Remus said: Sam said: bana da ali'den sonra leliana için aynı şey olmuştu. her oynayışta üç kişiyle birden yatabiliyorsunuz ama sadece birinin aşkı baki kalıyor. tek gecelik kaçamak olarak düşünülebilir. (:P) Valla ben hem leliana hem moriganla ask durumundayim :) ilk leiana ile isi pisiriceksiniz (butun giftleri toplayin beraber verin) sonra moriganla isi pisiriceksiniz (hatun kiskanc hemen tav oluyor tabi butun giftleri birden vericeksiniz) daha sonra leiana ile konusmayin yoksa secim yapmaniz gerekiyor konusmazsaniz ikiside koleniz :P mature ilişki yapan var mı ? Yoksa Wynne teyze iron maiden mı gidiyor öteki tarafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Kojiroh said: OMİGAD HALP leliana Az önce Leliana ile ilişkime başladım da öpüşmeli falan bi cutscene gösterdi, yanlışlıkla escape'e basıp skipledim. Geri dönüp izleme şansım yok mu :( istedigin kadar opusebiliyorsun ama seks sadece bir defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 morrigan benden nefret ediyo hehe. her onume gelene yardim teklif ettigim icin surekli bik bik otup duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 herkes 100 olmuştu bende oyun sonunda, morrigan "friend denen birşey varmış bana sen öğrettin ablam benim" filan dedi. sadece sten ve oghren angutları 100'e vurdurulmuyor sanırım. Remus said: daha sonra leiana ile konusmayin yoksa secim yapmaniz gerekiyor konusmazsaniz ikiside koleniz :P gözden uzak gönülden de uzak olur, konuşamadıktan sonra ne anladım. (:P) of ne güzel bitti oyunun sonu, farkında olmadan tam istediğim gibi bitecek şekilde seçmişim karakterimi. iyi ki dolduruşa gelip arcane warrior filan açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya glitch ya working as intended ama bende hem morrigan hem leliana 100 ve love olarak bitti. ikisine de çadırım soğuk gız gel ısıt da diyebiliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abicim daha ilk boss u öldüremiyorum oyunda. 120 kere oynadım 4 kişiyi sinek gibi eziyor bir tane ogre. bu ne dandik iş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kingpin said: abicim daha ilk boss u öldüremiyorum oyunda. 120 kere oynadım 4 kişiyi sinek gibi eziyor bir tane ogre. bu ne dandik iş lan? kitelican en guzel cozum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet, ranged varsa, kitelicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Stun koyacak karakter yok mu mage olarak orada ya da kendine stun verecek bi char acmadın mı? Genelde orada stun koyup öldürüyorsun oteki türlü cengaver işi çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Disappear said: morrigan benden nefret ediyo hehe. her onume gelene yardim teklif ettigim icin surekli bik bik otup duruyo. benim gibi yap, at partiden, sonra kişisel quesitni yap git çadırda yat bunla , kalsın öle alma partyine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abı bazı ınsanlar dunyayı kurtarmak ıcın falan ıstıyo morriganı seırf sex ceğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 morriganla dünyayı sadece mahvedersin abi kurtarmazsın! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kingpin said: abicim daha ilk boss u öldüremiyorum oyunda. 120 kere oynadım 4 kişiyi sinek gibi eziyor bir tane ogre. bu ne dandik iş lan? melee boss = cone of cold (grab, ram gibi okuzumsu tank killerlari interrupt ediyor, ayrica fizikil check yapmiyor) caster boss = ward of paralysis (neutr = instant win eger o kadar derine gittiysen) low levellarda bu iki spelle hic zorlanmadan boss kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar