Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

bu ne ya, rpg mi mmorpg mi? oha yandaki kalabalık ne o ölye?

böyle bi nwn 2 çıksa süper, dwarfs vs dark elfs (drizzt'in de karıştığı savaş mesela) gibi büyük meydan savaşları görebilicez, süper olur...

grafikler şahane..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bence istemezdin hatta bir toın kufur ederdin
niee??
laggggg loossss neden kipirdiyamiooommm
neden bu herifler bana vuruooo
hay .ina öldum bi dah bole kalabalik yerlere gireni!!!
vs vs :P
Bu tarz bir meydan muharebesi bi mmpoda olamazd kim bulmush o kadar playeri+ nerden bulup tikicaklar P: o kadarcik yere

Edit: ehem evet volfied gördüm simdi ne bilim aliskanlik iste paso yeni mmpolar olunca insan dalignliga dusebilio :)
[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 09 Haziran 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 09 Haziran 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
bence istemezdin hatta bir toın kufur ederdin
niee??
laggggg loossss neden kipirdiyamiooommm
neden bu herifler bana vuruooo
hay .ina öldum bi dah bole kalabalik yerlere gireni!!!
vs vs :P
orasida kesin npc savasidir o kadar playeri nerden bulmuslarda tikmishlar P: o kadarcik yere

Crael cim ilk mesaji dikkatli okudun mu?
RPG denmis MMORPG deil

anlasilan artik Massive i bilgisayar oyunlarinda da adam akilli kulannmaya basliyolar

Hele Bioware massive satin aldiysa bi tane, yasadik hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta Massive ne? diye soranlara

bu siteyi verir, ve ordaki news a bakmalarini oneririm
Massive license now 18,000$!
ucuzlamis, 30K dolardi bi aralar

hatta siteden c/p

System and Machine Requirements
Operating System: Red Hat 7.3

Recommended:

2 - 3 Ghz pentium processor
1 - 2 GB of ram
Nvidia Quadro graphics card
RedHat 7.2 or RedHat 7.3.

Minimum:

1 GHz pentium processor
512 MB of ram
Nvidia GeForce graphics card[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar rome: total war'ın ss'lerini görmediniz mi hiç? böyle dandik karakterlerden oluşan öyle bir savaşı kaldırabilir bugünkü makineler, şunlara bakın nwn ile aynı neredeyse.. etrafta da yoğun poligonluk bir dekor yok..

bu arada oyun isimden kaybediyor bence. yok dragon lance yok dragon age filan bruce lee filmleri gibi.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

e yani :)

programin en hosuma giden yani GUI seklinde olmasi ve asiri kolay kullanimi olmasi, bu yuzden film yapimcilari o kadar zorluk cekmiyolar, seymis
herseyi yukledikten sonra, ikit arafin asker sayisini ve kimin kazandigini belirtiyormussun, sana sureyi veriyomus
o kadar sure sonra geldiginde hazirmis elinde video hehe
ve siteyi biraz okudum sey diyo, her karakterin kendi bakis acisindan degerlendirme sistemi var, hos bisi yani :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

Rome Total War ın trailer larını inceledik de şehirler i yapan adam aşmış bu dünyayı bir de reinforcements olayı süper olmuş adamlar kalye kuşatıyor piyadeler gidip okçular yanlız kaldığında 1 bölük Knight okçuların üzerinden geçiyor aynı şeyin birde filli versionu var direk romanın kalkanlarla bariyer yapma taktiğini yok ediyor harbi aşmış olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 09 Haziran 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
Rome Total War ın trailer larını inceledik de şehirler i yapan adam aşmış bu dünyayı bir de reinforcements olayı süper olmuş adamlar kalye kuşatıyor piyadeler gidip okçular yanlız kaldığında 1 bölük Knight okçuların üzerinden geçiyor aynı şeyin birde filli versionu var direk romanın kalkanlarla bariyer yapma taktiğini yok ediyor harbi aşmış olmuş

bende kendim çok devrik cümle kruaruyorum sanırdım :)
yapay zeka üzerine upğraşsınlar efendim
ben şahsen yeni bitirdim shogun: warlords edition ı.
Oyunu hiç savaş kaybetmeden kazandım hard da. Pek bi aptal makina, karşına çıkardın mı cavalry archer eli ayağına dolaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...