Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bioware'in kendi yarattığı dünyasında geçen yeni rpg. NWN2 gözüyle bakılıyor. Ayrıntılı bilgi içinburaya bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şu konuya da bakabilirsiniz ayrıca[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bu ne ya, rpg mi mmorpg mi? oha yandaki kalabalık ne o ölye? böyle bi nwn 2 çıksa süper, dwarfs vs dark elfs (drizzt'in de karıştığı savaş mesela) gibi büyük meydan savaşları görebilicez, süper olur... grafikler şahane..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 O savaş sahnesinde olmak istedim![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence istemezdin hatta bir toın kufur ederdin niee?? laggggg loossss neden kipirdiyamiooommm neden bu herifler bana vuruooo hay .ina öldum bi dah bole kalabalik yerlere gireni!!! vs vs :P Bu tarz bir meydan muharebesi bi mmpoda olamazd kim bulmush o kadar playeri+ nerden bulup tikicaklar P: o kadarcik yere Edit: ehem evet volfied gördüm simdi ne bilim aliskanlik iste paso yeni mmpolar olunca insan dalignliga dusebilio :) [signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 09 Haziran 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Bonecrusher, 22 Mayıs 2004 23:10 tarihinde demiş ki: büyük meydan savaşları görebilicez, süper olur... Benim bilgisayar gösteremeyecek galba=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Creel, 09 Haziran 2004 17:49 tarihinde demiş ki: bence istemezdin hatta bir toın kufur ederdin niee?? laggggg loossss neden kipirdiyamiooommm neden bu herifler bana vuruooo hay .ina öldum bi dah bole kalabalik yerlere gireni!!! vs vs :P orasida kesin npc savasidir o kadar playeri nerden bulmuslarda tikmishlar P: o kadarcik yere Crael cim ilk mesaji dikkatli okudun mu? RPG denmis MMORPG deil anlasilan artik Massive i bilgisayar oyunlarinda da adam akilli kulannmaya basliyolar Hele Bioware massive satin aldiysa bi tane, yasadik hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ilk ekran görüntüsü 2 bölüm önceki buffy de buffy nin ubervampirle dolu imgelemine benziyor :D[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hatta Massive ne? diye soranlara bu siteyi verir, ve ordaki news a bakmalarini oneririm Massive license now 18,000$! ucuzlamis, 30K dolardi bi aralar hatta siteden c/p System and Machine Requirements Operating System: Red Hat 7.3 Recommended: 2 - 3 Ghz pentium processor 1 - 2 GB of ram Nvidia Quadro graphics card RedHat 7.2 or RedHat 7.3. Minimum: 1 GHz pentium processor 512 MB of ram Nvidia GeForce graphics card[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar rome: total war'ın ss'lerini görmediniz mi hiç? böyle dandik karakterlerden oluşan öyle bir savaşı kaldırabilir bugünkü makineler, şunlara bakın nwn ile aynı neredeyse.. etrafta da yoğun poligonluk bir dekor yok.. bu arada oyun isimden kaybediyor bence. yok dragon lance yok dragon age filan bruce lee filmleri gibi.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aslında lotr gibi büyük yapımlarda kullanıldığını var sayarsak 18k bile az para nedir ki.. :P[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 e yani :) programin en hosuma giden yani GUI seklinde olmasi ve asiri kolay kullanimi olmasi, bu yuzden film yapimcilari o kadar zorluk cekmiyolar, seymis herseyi yukledikten sonra, ikit arafin asker sayisini ve kimin kazandigini belirtiyormussun, sana sureyi veriyomus o kadar sure sonra geldiginde hazirmis elinde video hehe ve siteyi biraz okudum sey diyo, her karakterin kendi bakis acisindan degerlendirme sistemi var, hos bisi yani :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Rome Total War ın trailer larını inceledik de şehirler i yapan adam aşmış bu dünyayı bir de reinforcements olayı süper olmuş adamlar kalye kuşatıyor piyadeler gidip okçular yanlız kaldığında 1 bölük Knight okçuların üzerinden geçiyor aynı şeyin birde filli versionu var direk romanın kalkanlarla bariyer yapma taktiğini yok ediyor harbi aşmış olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 peki ne zaman çıkacak bu oyun?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 çıksa da alsak[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: screamer, 09 Haziran 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Rome Total War ın trailer larını inceledik de şehirler i yapan adam aşmış bu dünyayı bir de reinforcements olayı süper olmuş adamlar kalye kuşatıyor piyadeler gidip okçular yanlız kaldığında 1 bölük Knight okçuların üzerinden geçiyor aynı şeyin birde filli versionu var direk romanın kalkanlarla bariyer yapma taktiğini yok ediyor harbi aşmış olmuş bende kendim çok devrik cümle kruaruyorum sanırdım :) yapay zeka üzerine upğraşsınlar efendim ben şahsen yeni bitirdim shogun: warlords edition ı. Oyunu hiç savaş kaybetmeden kazandım hard da. Pek bi aptal makina, karşına çıkardın mı cavalry archer eli ayağına dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 merakla bekliyoruz Dragon Age çıksada alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 http://dragonage.bioware.com/ "More July 9, 2008" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bayık olucak bence. (10.000 ci mesaj bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dragon Age by JetPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 2 gün kalmış? Ben yalan olmuştur diyordum, ama şuan tekrar açıklasalar bile en az 2 yılı olur çıkmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 4 sene olmuş mu yav. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 halen bisi aciklanmadi sitede, hadi amerika uyan artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ah, a good night's sleep. What? You guys are still up hitting F5? Hehe. It's 6:20 AM Mountain...errr...BioWare Time. We have AT LEAST six hours, and since Chris said "sometime in the afternoon", it may well be longer than that. Bioware forumlarında Dragon Age ile ilgili bir moderatorun yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Dragon age haberleriyle arcanei patlatmak için sabırsızlanıyorum :P fakat adamların güncelleme dediği bi logo çıktı sitede. Cuma gecesi gametrailersda vidyosunu izleyebilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar