Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaholm bugun açılıomuş

Werb

Öne çıkan mesajlar

Test hakkında öncelikli plan 1 hafta boyunca 50 oyuncu limitli herkesin girebileceği bir dönem. Eğer beklediğimiz kadar bug olmazsa ki sanmıyorum, 1 hafta sonunda oyuncu limiti kalkacak ve reset atılacak. Sonraki süreçte limit kalktığından sonra kasılan hiçbirşey resetlenmeyecek, gitmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Jahrein said:

bu map çalıntı lan
HAHAHAHA
argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp.

ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL

O haritayla alakası yok. Gözüyle görebilen için =)

Phoenixlin sen de Argothtaydın degil mi, hatta bayagı yakın bir arkadaşın da vardı orada hatırlar gibiyim, Avaholm'de oynayacak mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

"deja cyrano" said:

Phoenixlin said:

Jahrein said:

bu map çalıntı lan
HAHAHAHA
argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp.

ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL

O haritayla alakası yok. Gözüyle görebilen için =)

Phoenixlin sen de Argothtaydın degil mi, hatta bayagı yakın bir arkadaşın da vardı orada hatırlar gibiyim, Avaholm'de oynayacak mısın?

Duruma bakar aslında. Darkfall'a başlamayı düşünürkene, 60 yetaleye Lotr Online paketini gördüm. UO cdlerimi tozlu kutumda bulabilirsem oynayabilirim herhal =)
(çok arkadaş vardı orda hatta eski sevgilimde vardı asadasd :p)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila

sen kımsın lan bana laf atıyorsunda kendın ztn rekorsun aquila diye açmıssın account u ben Nix dıye kayıt olmustum galiba sifresını emaılını hatırlamıyorum tekrardan kayıt olamadıgım ıcın sonuna seraphim ekledım , ayrıca dıkkatını cekerım spheredakı bulundugum guıld olarak acmadım aklıma öyle geldı yazdım kayıt oldum ok neyse sıze ıyı oyunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...