Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 valla uo oynamak istiyorum ama tam bildiğimiz uo'yuda oynamak istemiyorum. güzel bişey çıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 nerden çekiyoruz buda ihtiyacımız olan ultimayı? yaşadık ya inanılmaz mutluyum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bende baslıcam galiba,eğlenceli olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bi vay ak gült kurmasak mı ya baya pati oynıcak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 siteden baktım büyüler falan aynı sanırım. normal uo gibi ama değil falan. değişik. peki order & chaos gibi bir sistem olduğu belli. hangisinin konsepti nedir? biraz karışık yazılmış sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Test hakkında öncelikli plan 1 hafta boyunca 50 oyuncu limitli herkesin girebileceği bir dönem. Eğer beklediğimiz kadar bug olmazsa ki sanmıyorum, 1 hafta sonunda oyuncu limiti kalkacak ve reset atılacak. Sonraki süreçte limit kalktığından sonra kasılan hiçbirşey resetlenmeyecek, gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Phoenixlin said: Jahrein said: bu map çalıntı lan HAHAHAHA argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp. ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL O haritayla alakası yok. Gözüyle görebilen için =) Phoenixlin sen de Argothtaydın degil mi, hatta bayagı yakın bir arkadaşın da vardı orada hatırlar gibiyim, Avaholm'de oynayacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 -Neiloth- said: bi vay ak gült kurmasak mı ya baya pati oynıcak heralde. Ben senelerdir bekliyorum valla, hiç oynayasım olmasa da girer bir bakarım en kötü. Mortits'i de Darkfall gibi leş oyunlar oynamaktan vazgeçirebilirsek, Yavuz'a da bir tane BS açtırtırsak olur bu iş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 darkfall çok kral lan şimdi akşam çıkınca anlatırım hastası olursun sonra gelirsin ben de oyncam die Asd ama ben japonyaya gitmeden şimdi salı,i çekiim uoyu laptopa da ordan gece girerim olmadı ahha sonra Japonyalarda uo aramiim bi de xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi orada bilgisayara "U O" diyorsundur, download ediyordur o kendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben de oynayacağım ben de ben de ben de. güneş, bir guild olsun ki, BÖYLE ÇATI OLSUN ALTINDA TOPLAYALIM İNSANLARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 caponyada ne isin var lan? ne kadar kalican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yalnız ben UO camiasının böyle bir oluşuma hazır olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aquila said: caponyada ne isin var lan? ne kadar kalican? japonca eğitimi için 1.5 ay ordayım eylüle kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 nie =( abi ordan direk PENİSilvanya uçarım gelirim yanına pasifiği geçip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mortis said: nie =( abi ordan direk PENİSilvanya uçarım gelirim yanına PASİFiği geçip. /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 akli fikri peniste adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Spidee said: Mortis said: nie =( abi ordan direk PENİSilvanya uçarım gelirim yanına PASİFiği geçip. /fixed LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 "deja cyrano" said: Phoenixlin said: Jahrein said: bu map çalıntı lan HAHAHAHA argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp. ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL O haritayla alakası yok. Gözüyle görebilen için =) Phoenixlin sen de Argothtaydın degil mi, hatta bayagı yakın bir arkadaşın da vardı orada hatırlar gibiyim, Avaholm'de oynayacak mısın? Duruma bakar aslında. Darkfall'a başlamayı düşünürkene, 60 yetaleye Lotr Online paketini gördüm. UO cdlerimi tozlu kutumda bulabilirsem oynayabilirim herhal =) (çok arkadaş vardı orda hatta eski sevgilimde vardı asadasd :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Spidee said: Mortis said: nie =( abi ordan direk PENİSilvanya uçarım gelirim yanına PASİFiği geçip. /fixed hahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nix-Seraphim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aquila sen kımsın lan bana laf atıyorsunda kendın ztn rekorsun aquila diye açmıssın account u ben Nix dıye kayıt olmustum galiba sifresını emaılını hatırlamıyorum tekrardan kayıt olamadıgım ıcın sonuna seraphim ekledım , ayrıca dıkkatını cekerım spheredakı bulundugum guıld olarak acmadım aklıma öyle geldı yazdım kayıt oldum ok neyse sıze ıyı oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 GENÇLER SAKİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kavga etmeyin lahan. açılmıyomu bu avaholm şimdi :( bide ben download linkinden indirdim bu mondains legacy'i tıklıyorum işlem yapıyo gibi yapıyo sonra yapmıyo. fake yapıyo yani. yaptı gene yapacağını vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar