fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mortis said: bi de mytharria var: your dexterity has increased by 0.1 *ALT+F4*ben buna takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi ilk defa mı bi uo serverının acılısını bekliyosunuz :D ne zaman soz verildigi tarihte acılmıs bi uo serverı gordunuz. cıkmıstır yine problemler nolcak. standart uo calısması falan da olacak yazmıs bronx. nasıl is anlamadım ben hangisini oynıcak millet. bu kadar emege saygı falan diyoduk normalini actın mı yeni sistem direk mort =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Xaenin said: Crafting de yokmuş =/ Alışması zor olcak ama bakalım. crafting yok mu şimdi oyunda. e o zaman uo serverı olmasının ne anlamı kaldı... "brit mezarda lowbie ganklemek"ten mi ibaret olcak oyun? Black-ice said: pvp bir bölgede olacakmış bildiğim kadarıyla 2 faction muhabbeti var işte birbirine düşman loot yok, büyüler skiller falan malesef bilemiyorum ama exp kasarak geliştiriliyor onlar bunu biliyorum skill kasma olayı yok yalnız ya PVM yaparak ya da pvp yaparak kasılıyormuş abi kusura bakmayın da, şunu okuduktan ve haritayı gördükten sonra sanki bas bas wow klonu diye bağırıyormuş gibi geldi bana. hadi loot meselesi neyse de, 2 faction, birbirine yakın iki kıta, bölgesel pvp felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Black-ice said: Zanaat Yetenekleri; - Demir İşleme - Ağaç İşleme - Herbalizm - Madencilik - Odunculuk - Efsunculuk - Kaligrafi - Ahçılık - Çarkçılık - Simyacılık - Balıkçılık - Çilingirlik aklıma takıldı da, Oturup kasılmış hepsi Türkçe'ye çevrilcek diye ama, - niye demir işleme de demircilik değil, - niye ağaç işleme de marangoz değil, - niye herbalizm de otacılık, aktarcılık veya şifacılık değil, - niye kaligrafi de hattatçılık değil, - niye ahçılık da aşçılık değil, - çarkçı nedir... Türkçe'ye çevirmek için çok fazla kasılmış, aşırı zorlama olmuş tercümeler. Bu kadar kötü tercüme yapılacağına hiç yapılmasaymış keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 aşçı olması lazım onun ya zaten ahcılık ne hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 aaaah aaah cılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bone said: - niye demir işleme de demircilik değil, - niye ağaç işleme de marangoz değil, - niye herbalizm de otacılık, aktarcılık veya şifacılık değil, - niye kaligrafi de hattatçılık değil, - niye ahçılık da aşçılık değil, - çarkçı nedir... çünki... http://img268.imageshack.us/img268/4748/img23g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bence tamamen net cafe çocuklarına hitap edilmesi için yapılan uo'nun da bu kötü emellere alet edildiğini düşündüğüm bir proje.üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum açıkçası. çünkü bronx da demiş uo ile alakası yok. şu uo lafı geçmese hanginiz girip oynıycak burda? bi sürü böyle türk binlerce de yabancı aha bu oyun sisteminde proje var zaten. bence uo kitlesi burda sadece kullanılıyor. oyunun dibine kadar türkçeleşmesi ve bu kadar basit 9- yaş bir oyun sistemi yapılması da beni destekliyor. oyun açıldıktan sonra 2-3 ay uo kitlesi ile idare edilcek. sonra uo kitlesi bayıcak ve fanboilar kalcak sadece. bu sırada çoluk çocuk toplancak. sonra premium gold acc falan çıkıcak. uo tabanlı herkes bırakçak. neyse birazdan bronx fanboiları tarafından saldırıya uğrıycam o yüzden . . . KAL ORT POR - Bu büyüyü kullanmak için level 45 olmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya şu ultimayı niye yeni nesil zımbırtılara benzetmeye çalışırlar anlamam . Zaten ultimanın güzelliği ultima olması ne gerek var wowdan çakma işlere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit said: Bone said: - niye demir işleme de demircilik değil, - niye ağaç işleme de marangoz değil, - niye herbalizm de otacılık, aktarcılık veya şifacılık değil, - niye kaligrafi de hattatçılık değil, - niye ahçılık da aşçılık değil, - çarkçı nedir... çünki... http://img268.imageshack.us/img268/4748/img23g.png hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 fastreloader said: Mortis said: bi de mytharria var: your dexterity has increased by 0.1 *ALT+F4*ben buna takıldım Mortis bir gün mytharria diye bi server'da oynuyordu. beni de çağırdı. gittim açtım karakteri. kasıcam uğraşmaya başladım falan. tamamen %200 rp yapılan bir server. yapmayan banlanıyor falan gibi. millet delirmiş. tam kasarken "your dexterity has increased by 0.1" yazdı. ben de alt+f4'e basıp oyunu kapatıp bir daha girmemiştim o servera. onun hikayesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 of rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Açılmadan bir haber yok galiba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hadi lan hala açılmadı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vallaha ben siteye bile giremiyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Evet site de yok, ahaha cidden proje iptal olursa ne gülerim ya, millet çok gazdı çünkü en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu arkadaş serverı açıyoruz 2-3 güne dedi ailevi problemlerı cıkmıs eyvallah sonra dondugunde hemen acılması lazımdı mantıken hersey hazırdı 10 gun falan gectı ne bır gelısme oldu ne baska bırsey bir sorun var ortada ve soylenmıyor kımseye. Acılsaydı bır 200-300 çekerdı ama artık herkes sogudu iş güç okul işleride başlıyor yakında yaz modunda çıkıcak ınsanlar açılsa bıle anca 40-50 çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 açılırsa bende bir gözatabilirim sanırım :) çook uzun seneler oldu pc'ye UO kurmayalı,herkezler hala buralarda,kucak dolusu sevgiler yolluyorum hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ahahaha 2010 da gene gelsin, bu sefer daha havalı bir isim bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha hala açılmadı mı? ben yazın başında tatile çıkarken görmüştüm topic'i döndüm hala açılmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -Neiloth- said: kermit said: Bone said: - niye demir işleme de demircilik değil, - niye ağaç işleme de marangoz değil, - niye herbalizm de otacılık, aktarcılık veya şifacılık değil, - niye kaligrafi de hattatçılık değil, - niye ahçılık da aşçılık değil, - çarkçı nedir... çünki... http://img268.imageshack.us/img268/4748/img23g.png hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi pyronun bulunduğu bi projenin bu hale gelmesi gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 en doğru yorum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Lucas said: açılırsa bende bir gözatabilirim sanırım :) çook uzun seneler oldu pc'ye UO kurmayalı,herkezler hala buralarda,kucak dolusu sevgiler yolluyorum hepinize :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu forumda iki mhyt var. Biri zamanda yolculuk digeri avaholm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar