Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 günlük şak şak helvası yiyorum. süper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şuan yaptığım şey aynen şuna benziyo ba beyli bala bula da bumburleyli bab bub ca ceyli cala cula da cumburleyli cab cub da deyli dala dula da dumburleyli dab dub fa feyli fala fula da fumburleyli fab fub ga geyli gala gula da gumburleyli gam gub . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 BIKTIM Hayatımız bir dizi olsa, bu dizinin , yaşımımız sonsuza giderkenki limiti ölüm olurdu. evet. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 lan kafam masaya düşücek şimdi. çok kötüyüm. uykusuzum yine. daha eve gidip yüzücem. belki suyun üstünde yatarak gözümü kaparım sadece. suya girince bi rahatlarım böyle. cısss diye. ne alakaysa cısss. neyse yani. bi de inanılmaz mutluyum. ama eve gitmek istiyorum bi an önce. bugün 11 oldu mu uyucam sanırım. mıyh uyku. MEEH. AHAHAHA gözlerim kayıyo lan resmen. şimdi yakaladım kendimi öyle. cakcukcakcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 önce babaneme gidip gecmis dogumgününü kutlicam. ayrica ona aldigim orkide de hala gözüm var, kendime de alcam aynindan. ondan sonra da ehliyet kursuna gitcem. 1600€luk ehliyet 2600€ olmasin diye! pis almanlar. 17lik veledler de ortams yapmis kendilerine, bik bik konusuyolar. sinir oluyorum. böyle primitive espriler falan, seytan diyo gecir agizlarina debriyaji (ha?) cötööönk diye. gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 günlük lan en bi fail yemek davetini yaptım kıza. iki toplantı arası fırsat bulmuşken arayım bu akşam yemeğe çağrıyım dedim. duymadı telefonu. ikinci toplantıya girdim. o aramış açamadım haliyle. sonra aradım daveti yaptım, on dakka önce başka plan yapmıştım ama bakıyım iptal edebilir miyim dedi, sevindim. o arada işyerinde biraz uzun kalmam gerektiği ortaya çıktı. bir daha aradım o bana tamam bu akşam olur derken olmuyor dedim dalga geçer gibin. rezilim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kısa başlıklarla; insanlar iğrenç canlılar.. türkler ise ayrıca süper nankör ve içten pazarlıklı canlılar. bugün bi sürü antik roma heykelini parmakladım bi acaip oldum vallahi. kaç yüz yıl öncesi onlar be! aslında kaç bin yıl desem daha doğru olur. böle tepesi turkcell boynuzları gibi çift antenli gibi duran kasklara sahip savaş kıyafeti giydim.. pelerin, kalkan, mızrak vs. tam takım. kardeşimle biraz dövüştük. sonra mızrakla hızlıca yürüyeyim derkene mızrağı azcık havaya kaldırayım dedim. ucunu tavana sürttüm bayağı ama çaktırmadım. hemen 30derece eğik tutarak yürümeye başladım. kardeşime "this is sparta" diyip şu amcaya tekmeyi çaksam mı acaba dedim.. sonra vazgeçtim. az çok bi koleksiyon içeren bi sürü şey içerisinde bi tanesi -aslında sadece eserin adı- beni olduğum yere mıhladı. çevirirsek altında kabaca knowlege wants to stop the time düşündüm de gerçekten öyle.. aslında çok şey düşündüm o anda... dünyada 100zöttrilyor tane muhteşem şey varken hayatın bu kadar sıkıcı, boktan, basmakalıp ve insanlar tarafından yaratılmış bir cehennemden ibaret olması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dasaaaya çok katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sevgili günlük, bu aralar kimse entrika kusmuyor sana, heyecanla beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bence günlük çok saçma duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 evet entrika,tutku,aşk,aldatma,gerilim okumak istiyoruz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Sevgili günlük, koskoca pati ahalisinden maksimum 20 kişi sana içini açıyor ne diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Benim günlük noldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Lan mı? Canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 senin gunluke yol verdik annem. sevgili gunluk bu aralar ailevi sorunlardan basimi kaldiramiyorum tam bursadan ayrilmama yakin boyle olmasa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sevgili günlük tuğbayla sewgilisi artik ankaraya dönsün tuğba dönmesede kankam dönsün cok sıkılıyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KANKA YA BEN DE ÖZLEDİM!!11 GELİOM ÇOK YAKINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahahah, eet BRO bekle geliyoz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dönün artik :( onurda dönsün:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 nargile olayıda bitmeden, nargilelerimizi içelim bu ne ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yeni cafe acilmis hem dolu nargileside güzel gideris iste hep beraber ama sicak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sevgili günlük i bless the rains down in africa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahaha süper o video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sevgili gunluk gonna take some time to do the things we never had. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kanka talk dirty to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar