kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gencler ayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 günlük selam şekerim. aşk hayatı orta güzel , keyifler fena sayılmaz. iş hayatı belirsiz ama çok dert değil. sağlık çok kötü. insan ayağını güneş kremi cart curt sürmesine rağmen nasıl yakar be ?!silverdinlerle dolaşıyoruz tüm gün. cinsel hayat kötü sayılır .ama o da fena sayılmaz. bi de günlük, ege denizinden öteye tüm denizler yalan günlük. direk yüzmek için en ideal deniz . ayrıca bugün piknik yaparız sanırım hasanboğuldu'da. günlük akçay ve altınoluktaki tüm patileri sevgiyle kucakla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ohs eve gidiyorum, ama bu sefer evde karsilicak bi anam olmicak. o yüzden mamaaa im comin home u dinlemiyim yolda, üzülürüm belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sadece 2 saat sonra, biri beni "yalnız kalınca" ariyacak. Ne şanssızlıksa hayatımdaki tüm arkadaşlıklarda da nerdeyse, o "mutualizmi" çok pis fark ede ede yaşadım. hadi bakalım geri sayım başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aradı. süper gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 HURRR DURRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sabah sevgilime mesaj attım günlüküm. Yarım saat sorna bi kız aradı gizli numaradan, bana böyle böyle mesaj atmışınız diyor. Eyi ben sizi tanımıyorum dedim kapadım teli, baktım gönderilen mesajlara doğru kişiye mesaj atmışım. Sonra gene aradı niye mesaj attınız bana diyor. Hay allahım dedim, kardeşim ben size mesaj filan atmadım. Tanımıyorum bile sizi. Lütfen bi daha mesaj atmayın diyor. Lan sanki çok meraklıyım tanımadığım kıza mesaj atmaya töbee. Hatunu aradım dedim böyle böyle, senin telefonun neredeydi? Ofiste şarja bıraktım dior. Attığım mesajda yok. Lan dedim noluyoruz. Çözecem bu olayı günlüküm. Birisi hatunun telini karıştırıo, bi yakalarsam var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gizli numaralara telefonunu kapat, böyle gerzek işlerle uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 HUAAAA diye ciglik atasim geldi ulme geldigimde. tabi bebeklerimden ayrilirken de ÜHÜÜEEAA diye haykirasim geldi, o baska. trende yolculuk etmeyi seviyorum, özellikle vagonda bi yakisikli olursa jdfg saka saka. özlemisim dogdugum sehri. posta kutusunda 1500 tane mektup vardi ayirana kadar canim cikti. bankada bisiyi unutmusum faiz binmis, essolessekler! anamla telefonda konusup hasret giderdim. ne istiyon diyo KITAP istiyorum bi tek dedim. aa ben sanna kiyafet bakiyodum dedi. plansiz söyledim tabi ama iyi etki birakmistir artik. cicekler kurumus hep suladim. orkide alcaktim ama ellerim dolu oldugundan alamadim. p.tesi o gözüme kestirdigim cicekleri alicim. neeese. böyle iste. bebeklerimi özledim ama evimi de cok özlemisim. artik ne olcaksa olsun, bekliyorum. hep bi yalanlardayiz ama yine de bi sekilde yoluna girer. iste o yol hangisi olcak cok merak ediyorum. bi de eve gelince kimsenin karsilamamasi cok garipmis. sevgiler, yalniz koyboy nille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Günlük :D ..::..::..::..::..::..::..::.. ::..::..::..::..::..::..::..:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sevgili günlük, scrubs'ın son sezonu bitmek üzere, resmen geriliyorum izlerken "ulan her şey süper gidiyo küt diye biticek bütün bunlar" diye :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 I'm still Pablo at the park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Saeros said: sevgili günlük, scrubs'ın son sezonu bitmek üzere, resmen geriliyorum izlerken "ulan her şey süper gidiyo küt diye biticek bütün bunlar" diye :< bittigi zaman kafani duvarlara vurucaksin hayir burda bitemez uff diye sonra oturup bi daa izliceksin ahsg ben suan 7.sezondayim 6yi az once bitirdim, sirf gecen gun msnde konusurken canim cekti diye oturup yenden izledim heheh. sevgili gunluk bugun sicak bi gundu ozel b, olay yasamadim evde anneme yardim ettim dizi izledim yemekteyizi izledim annemin israrlari sonucu bi kere daha tv izlemedigim icin kendimi cok sansli gordum tanrim ne igrenc bi yarisma uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 selam günlük. db boulevard - point of view. saygılar sevgili günlük. ps: bize bu şarkıyı aklımıza getirdiği ve albümü deli gibi aranmalardan sonra arşivimize koymaya vesile olduğu için, sex and the city season 5 episode 4e çok teşekkürler. şimdi onu sevelim, loopa alalım ve dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 adamla sevistigi bolum degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yok carrie bu sezon yeşilaycı. kitabının kapağı için fotoğraf çektirdiği bölüm. sonunda çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Günlük selam.. Keşke demiş miydim sana? Demedim di mi? Keşke o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 günklük kafam çok ii mnatyka ötesinde ii. ne içtim diyo sroma eğleniyom ffelan çok güzel bu imnsanları seviyom cdiden hanşi gidersin bi mekana arkadaşlarım .çağırırsa takılırsın eğlenmezsin bide üstüne seni iplemezeler öyule bişi yok çok kral adamlara berbarerşim herneyse asıl konuya gelirsem iiki söylemişim diyorum hani dünki tepkisine bakara k söylğyorum çünki ii bişiydi. ilerde değişmez o tepkisi umarım. hani konuşmıycağımızı bana küseceğini sandım söylerken ama öyule oplmadı. benim onla konşımycamı snadı bi arada. o da korktu bende anluyycan. ama haklıydım. çünki aya söyliycem ya söylemyicenm. söylemezsemde kendişmden uzaklaştırmaya çaşlışıp bi daha konuşmama gibiş kararlar aldım yani. mutluyum güzel bi arkadaşımı kaybetmediğim açısından. ne deyim umarım kötü bişi olmaz. sana zegnanın tuncanın osmanın taylanın burcunun selamı var //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 selam burcu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben kermit bu arada yukardakinide ben yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Fail ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hangi konmuda fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Akilanın burcuya olan selamı konusunda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar