SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vuvuzela olup bağırmak istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 SIKMA TATLI CANINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tam 8 saattir vantilatörüm açık odam anca serinledi. kapatmaktan korkuyorum günlük. lanet olsun yaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 saat kac oldu hala rapor yaziyorum ya cok pis patliycak bu sefer bu seferde yetissin soz bi daa son gune hic bisi birakmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ÇOK SICAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Günlük King Slayer title i ile Winterspring Frostsaber'imi de aldım, daha uzun süre kasmam bişeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sevgili günlük, stajda sıkılmaktayım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Herkes stajda canım staj istiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İnsanın canı staj ister mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Dartanian said: Herkes stajda canım staj istiyo :( canım senle yer değiştirip staj yapmamak istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2.5 aydır stajtayım imanım gevredi, bitsin artık huleynnnn :( 1 ayım kaldı neyseki, gerçi ondan sonra işsiz ordusuna katılmış olucam mezun işsiz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sesu said: İnsanın canı staj ister mi lan? İstiyorum.İlerde de amacım iyi bi stajer olmak. :P Ya bu sene bütün arkadaşlarım stajda,çalışıyo veya yaz okulu falan var.Çok yalnız kaldım boş kaldım. Normal çalışmak istemiyorum garson hede hödö.Daha 1.sınıfı bitirdiğim için staj ayarlasam bile bi bok bilmiyorum bu nedenle ayarlamıyorum da bütün gün oturuyom böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 daha ne istiyon tolga. bak ben hasretim boş oturmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İm-dak.. Dartanian said: sesu said: İnsanın canı staj ister mi lan? İstiyorum.İlerde de amacım iyi bi stajer olmak. :P Ya bu sene bütün arkadaşlarım stajda,çalışıyo veya yaz okulu falan var.Çok yalnız kaldım boş kaldım. Normal çalışmak istemiyorum garson hede hödö.Daha 1.sınıfı bitirdiğim için staj ayarlasam bile bi bok bilmiyorum bu nedenle ayarlamıyorum da bütün gün oturuyom böyle. İşi zaten stajda öğreniceksin.. Ama tatilde olup yattığın yerden sitem ettiğin için hakolandde yanıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bana mümkünse hic bi ulasim araci vermesinler. zira bisikletle bile ucup yere yapismayi cok güzel beceriyorum. dün is yerinde sinirlendim, sonra böyle söve söve hizli hizli sürerken bisleti köseyi dönerken kaldirimi görmedim ve uctum! neyse ki kimse görmedi ama güvenlik kameralari almistir görüntüyü üü. simdi sakatim. topalliyorum. karnim morardi. =( kolum aciyo. artik velimle gidip gelecegim her yere. hayat boyu parental control lazim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Theridone said: daha ne istiyon tolga. bak ben hasretim boş oturmaya :) Kskda olsa dükkanın senin dükkanda dönüşümlü çalışırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 günlük kendimi cezalandırmak istiyorum.1 ayda elimi sürdüğüm teknolojik herşey bozuldu.bu günde yeni format attığım pc mi garip bi şekide bozdum.ulan kesinlikle üzerimde lanet var herkesin yaptgığını yapıyorum bu aletleri kullanırken hepte ben bozuyorum.herkesde bana patlıyor.of günnük of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bunaldım artık günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yemin ediyorum gırtlağıma kadar hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 6 da kalkmaktan bıktım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 günlük dün saat 2-3 arası bişeydi yattığımda, gittim 8'de uyandım ya bi de bugün gene "ÖSS DAHA BİTMEMİŞ" konulu rüya gördüm, böyle sınav çizelgesini açıyorum bugün sınav varmış ama dün de varmış girmemişim dünkü sınava, "HAYIIIIIIIIR" diye dizlerimin üstüne bıraktım kendimi sonra uyandım fjdsf sonuçlar gelse de rahatlasam artık lölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cmts anamgiller gelcem izmire, isin yoksa evi temizle supur simdi off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 günlük sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Günlük staja ağız dolusu küfür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 wastyrx said: günlük sevişelim mi? mi birleşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar