asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 wastyrx said: fransaya mı gidiosun? ahfahsfa kötü abi gitme yea ahahah fransızca kral dil. ama fransaya gitmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=q1pzS2IBwSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Merhaba günlük, Uykum var günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 günlük. 3 saat uyudum. YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cok saskinim ya cok. bazen cidden artiz ne arar la bazarda tadinda sorular soruyorum abi. tabi akil mi akil ne arar la bazarda desek benim icin, daha uygun. dün mesela banka kartimi sigara otomatinin icinde unuttum ve 6 saat sonra farkettim. ha bi de bu saskinliga sanssizlik da eklenince tadindan yenmiyo, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hmpfs günnük sadece sıcaklığın birazcık düşmesi beni mutlu edebilir.evet balık burcu erkeğiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 asinanyavuz said: ahahah fransızca kral dil. ama fransaya gitmiyorum :) çoook kötü afasd Günlük İstanbula bu yılki 9. kaçma girişimim de fail ile sonuçlandı. Yalnız bu sefer baya bi ilerleme kaydettim hendekten dönüverdim ehahuehau yağmur yağdı burda baya güzel oldu az serinledik. Noter olmak güzel şeymiş onuda öğrendim, adamlara 2 günde heyvanlar gibi paralar bayıldım ^_^ yarın 1 günübirlikte olsa tekrar bi kaçma girişiminde bulunucam efet efet bu sefer olur belki ^_^ Eski hatunun haberini bana taşıyıp marifet sanan gerizekalı arkadaşlarım varmış onu da öğrendim afasd 'iyi de banane?' dedim ama çok hafif bi rahatsızlık duymadım deil. Hazır köylere gidip gidip duruyorken görücü usulü birilerini mi bulsam aheahuehau hala adam gibi uyuyamasam da havasından mıdır nedir daha dinç kalkıyorum burda, iyi geldi bünyeye öle işte sıkılmıştım şimdi bi duş alıp tekrardan iş başı görüşürünk günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Anladım ki sadece boş oturmak değil, iş yapmak da sıkıyormuş günlük. Sıkı bir tatile ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Herkesin ayrı derdi var günlük. Kimi gelininden şikayetçi, kimi karısından. Kimi babası cipini kullandırtmıyor diye ağlıyor, kimi yurt dışına gidemeyip akdeniz sahillerini gezicem diye yakınıyor. Kiminin babası hasta kiminin yok. Kimisi iş bulamıyorum diye ağlıyor kimisi çok işim var diye. Annem hızlı araba kullanmamdan yakınıyor. Babam her işi biz yapıyoruz diye hiç bişi yapamamaktan şikayetçi. Amcam ufaklıkları sünnet ettiricek yağmur yağmasın hölölö die söylenio. Eşi kuaför dükkanı açıcam aynalarım nerde die. Düşünüyorum da beele günde 14 saatten çok çalışıyorum çoğusu zaman, aceba ben nasıl çıldırtıyorumdur milleti. Bana katlanan herkeşlere teşekkürü borç bilirim afasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Yarın ÖSS günlük. Of günlük of... PS: Kişisel'de gezmediğim rivayetleri çıkmış. Günlüğe bile girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 of finallerde bu kadar çalışmamıştım hani, ispanyolca ödevleri öldürcek beni yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 memlekete döndüm günlük, döndüm ama beş gündür de evden çıkmadım. kimse kalmamış buralarda, çok yaşlanmışız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 3 yıl sonra kabullendim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 İM-DAK! Mahsur kaldım günlük burda (aslında 2-3 gün sonra kesin dönmem gerekiyor ne olursa olsun ama olsun :P ) az sonra kuzenlerimin sünnetinin kınası var. İlk defa duyuyorum ben 8 aylıkken sünnet olduğum için bilemiyorum prosödürü ney eahheau Annem inşallah hako bak şu kız iimiş, bak şunla az sohbet et şunun kızı triplerine girmez aheuahu Ben bulunca beğenmiyor ama gel gör ki kendi beğense hemen git konuş, bak, tavla triplerine girio afasd Burda içip kafa dağıtıcak mekanda bilmiyorum nan pek bi tatsız : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 günlük şuan durumumdan çook memnunum.hatta hayat çogzel.seriin,deniz varr mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Günlük nolur bu sefer gerisi gelsin lan, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hahahaha :?evil-mad simayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 günnük sabah spora üşenince geç kalkıyorum sonra yine de spora gidiyorum. bu sefer de sıcak oluyo. nefes alamadım lan koşarken. sdf onun dışında pink martiniiiiiiiiiiiiiiiii o yeeaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 mistır koşmak kastırır demiştim,üşengeç demiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 türkleri(!) tanidikca alamancilari daha cok seviyorum. hua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alamancı dedigin de turk. ama cakmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 narsistmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 olay orda zaten sheker, ama bok attiginiz alemancilar bile bazen daha iyi olabiliyo. o var. onu gördüm. sahitlerim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 haklısın. ben de cok super alamancılar gordum. hatta alamancı demem onlara o derece. turk ama orda dogmus derim. super insanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar