vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aa bu truffle iste, resimden anlayamadim. cok pahali evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Çok feci sıçasım var günlük ama üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 YEMEK HAKKINDA KONUSUORUZ HAYVAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gülnük gittim marketler kapanmıştı. açık olan bi taneye gittim. şinitzel bulamadım ona yakınb bişi aldım. pattis de var. mantar hiç yok. nerdeyse birebir yapcam vanilinkinden dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tavuk alip paneye batirsana, ne hazir ariyosun. bi de normal mantarla da yapabilirsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sabahtan beri total war oynuyorum ya. asker bas, siege yap, port blockla. off içim geçti. tatili sevmiyorum bu yüzden sdfgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gunluk yorulmadim baska birsey oldum bugun. hic yoktan bide catering isini aldim ustume ama kafami doldurmam lazim bos vaktim olmasin istemiyorum. bide gunluk biri var, cok yakinda gorusucez gibi bir hissiyat var icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 uzun zaman sonra geldim günlük, nabers? ben de iyiyim. buraya geldiğimde sanırım 17 idim şimdi 22yim hatta temmuzda 23.. vay be imzamı eklicem bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bi 15 dakika önce fln girdim herhalde eve günlük. Yorgunluktan çok bezginlik var. Okuyom ben yaaa diip evde kalasım var ama olmuyor işte afasd başladın mı bi işe gerisini de getiriceksin ki bi işe yarasın dimi? Efet efet. Bana huzur, Tolgaya acil şifalar,Hakoya uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 evet günlük dershaneye gidip gitmeme konusunda kararsız idim ama bi yol buldum şimdi yatıcam güzel rüya görürsem gitmicem kötü rüya görürsem gidicem yazı tura atmak gibi bişi olcak hadi iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kıyamams =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Pyro bende 3 gündür uyuyamıyorum mikinde bile olmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben de uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 last hit yapayım derken bir şat kadar tekilayı döktüm günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu hafta bitsin. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bazen düşünüyorum da aklıma bişey gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bana da oluyor o fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dehset basim agriyordu sabah, ilacla milacla anca gecti simdi bi de bu haftasonu usenmeyip muzik doldurdum telefonuma sonunda, cok mutluyum sfd bi de cicekler bocekler sakalimi kessem mi acaba bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tuhafım günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bitirme projesi icin Dokuyu verdim. Az biraz rahatladim simdi kaldi büyük sinav. Allahim insallah gecerim. Bide pes parasiz kaldim günlük sebebini sen biliyorsun. Bok biliyorsun anlatmadim ki nerden biliyorsun. Yalanci günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sabah alarmım çalmadı, muhasebe ve seçmeli dersim olan psikoloji derslerini kaçırdım. pek üniversiteyi asan biri değilimdir ama ko g.tüne dedim yattım uyudum, öğleden sonraki dersler de iptalmiş zaten daha bir rahat uyudum. evde oturucam bütün gün ohhh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 8.30 dan beri veri giriorum günlük. Çook sıkıcı yafz ama büyük kolaylık sağlıcak yeni programla. Sıra numarasını giricez tablolar, yazılar fln çıkıcak. Efet güzel olucak ^_^ Onun dışında değişik kaslarım ağrıo günlük. Dün müşterileri yendik çok pis durmak zorunda kaldık fln adamlar bu ne lan futbolcu bebe mi getirdiniz demesin die afasd halbüsü yan komşuyla karşı komşuyu aldık sadece ama adamlar 50 dakka koştu mübarek. Bende yavaş yavaş açılıoyorum son seferin 2 katı koştumuşumdur. Araya iş girdi gene unuttum yazıcağımı günlük. Aklıma gelince yazarım artık ^^ Tolgaya acil şifalar, Bana huzur, Hakoya uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar