rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mihiey, 72 almışım ödevimden. Ben şimdi bunun verdiği gazla akşama kadar oturur bitiririm tezimi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yürü sesu kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Helal sesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ders çalışmak sux günlük :( en azından evimdeyim buna da şükür. Bana huzur, Hakoya uyku,Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sıkıntıdan kadının gösterdiği bacak ve popo hareketlerini tekrar yapıyorum sdf. Bi de Lady Gaga falan dinlemem öyle ama Telephone'a çok sardım. Cumartesi de Mete'nin doğum gününü kutlamaya çıkıcakmışız Asmalı'ya. Ama ben onların yanında 2 saat durup sonra başkasının yanına kaçabilirim. Pazar sabahı yapıcağım spor falan yalan yani. Bütün gün kendime gelemem çünkü biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hüp, ne iğrenç bi gün oluyor bu. gelsin cuma akşamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 napae said: Pazar sabahı yapıcağım spor falan yalan yani. Bütün gün kendime gelemem çünkü biliyorum ben. ohoo başlar başlamaz sukoyvermeye başladın sen de. dünden kalma olunca kendime gelemem dersen gelemezsin tabi kendine. bi duş al gelirsin kendine nolcak. edit: düş alma duş al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 günlük. arkadaşıma geldim. yarın 2 sınavım var,akşam da onda kalıcam. süper ders çalışabiliriz bence.yapabiliriz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 spordan geldim günlük,bir ay daha sabredersem bişeye benziycem sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bugün baya baya ders çalıştım günlük. Başım çatlıo :( Bana huzur, Hakoya uyku, Prensese Hako. Amin. edit: Huso'ya da Mariana şifremi deiştirdim bi daa yabma nazar ederim afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Öteki bilgisayarımda logged in zaten hakocum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Evini biliyorum! Bi ara uyumaya gelicem afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Gel gel, ninni sölerim saa Nooldu guzum saa Nooldu guzum saa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Hazır yakalamışken sorayım ne zaman şehre taşınıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Baileys içiyodu anamgil, ben de kendime koydum azcık. Sigaramı da yaktım, boş boş dışarısını izliyorum. İyi geldi ama hava çok soğuk. Ojelerim falan kurusun, yatarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Günlük çok lanet arkadaşlarım var. Bi resim için 42 dakika acı çektirdi adam bana bulda bul merak ediyorum ühü böhü die -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 historynden bakınca çok kolay buldun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bella said: günlük. arkadaşıma geldim. yarın 2 sınavım var,akşam da onda kalıcam. süper ders çalışabiliriz bence.yapabiliriz evet. :( çok fena. olmayacağı belliydi, ne diye kendine umut verıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ego boost sorunu olan insanlar bi süre sonra cidden can sıkıcı ve geirzkalı olabiliyolarmış. hani bekliyısun düzelirmi dyede ı ıh gerizekalı bi insana ne anlatsan fayda etmemesi doğaldır. herneyse sakin sıkıcı bi günün sonunda oturup sahilde içmek sonra denize taş atıp sinir stres atmka max 40 km hızla arabada tüm antalyayı dolaşmak güzel bişi. ufacık bişi bile günün stresini alıyo işte mutluyum yola devam. ha bide benim yolum yoldeğilki bana yol tarifi soruyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 doğum günüm bugün. kimse başlık açmadı lan günlük. hayat bana zindan sıtayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gunluk cok kizginim mutsuzum hala gecsin artik mutsuzlugum, kizginligim kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Günlük; Yarın benim için çok önemli ve çok büyük bir gün. Bana şans dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 uykum var feci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar