daylan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 günlük ben hiç birşey bilmiyorum. bok gibi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 balon said: Günlük, yarın efsane bi gün beni bekliyor. hazırlık yapayım. öldüm günlük. 1 saat önce eve geldim. beni bekleyen şimdii, haftaya bi quiz var ayrıca 3 soru var aynı dersten . haa bi de tekstüreden bi şeyler doldurmam lazım o var.öncelik bunlar . 2- 2 proje ve çalışmam gereken problemler var anlamam gerekiyor onları. 3- enstitü başkanı kısmetse mail atıcak çalışma konumu söylicek,onun formatını sorarım haftaya. ek olarak ders notlarını almam lazım, onu da alim bi ara hocadan. şu dönemi başlattım, hala bi isteksizlik. hayırlısı bakalım. çarşamba günü start alalım çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 günlerdir o kadar çok çiğdem çitlettim ki çiğdem koktuğumu farkettim bugün duşta bi de bilgisayarımı çok özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 5. güne girdik günlük hala konuşmadık. Özgür bırak, geri dönerse senindir diyorum. Hemen sonrada (has)+(six)= -(tir)(idare ediverin plx :/ ) ordan fln diyorum. Bensiz hayat nasıl bi baksın görsün beğenirse kaderimse çekerim der yola devam ederim. İçimden beni özlesin, bana gelsin istiyorum tabi :/ Bazen hiç anlamıyorum günlükcüm. Madem ideal erkeğim, madem çok iyiyim, madem benimle olucak kız çok şanslı niye sen olmuyorsun o kimse yahu? ya da olmak istemiyorsan neden kesin çizgilerle belirtmiyorsun? Sonuçta daha sonra çok daha fazla üzülüceğimi biliyorsun.. Belkide hep ben yanlış anlıyorum ve yalan söylüyor bana bende inanmak istediğim için inanıyorum :) Neyse yarın erken kalkıcaz günlük uyumaya çalışalım. Bana huzur, Hakoya prenses.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sabahın köründe kalkıp okula gidicem supernatural'ı kapatamıyorum. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 off ehehehheiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sokagin kosesinde dizi cekiyolar, kameralarin onune atlasam ,kesfedilip hayatimin donum noktasini doner miyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 olm baya iyi bişi çok geç yatmadan erkenden kalkmak zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kermit said: olm baya iyi bişi çok geç yatmadan erkenden kalkmak zaa. Bide erken sayılabilicek bi saatte yatağa girip, sabaha kadar uyuyamayıp dönüp dönüp sonra da işe gitmeyi düşün.. Sonra bunun nerdeyse hergün başına gelebiliceğini düşün ve kendini daha da mutlu hisset bu sen olmadığın için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Okula gidicektim günlük ama abime güvenince araba işlerinde her zamanki gibi geç kaldık.. Bende şimdi işe geri döndüm afhasgfash geç kalınca kahvaltı yabdım bende ama o ii oldu =) Şimdide accık kestirsem tam süfer olur ama işte yabacak bişi yok :/ Neyse bugün öğlen dersim var yine okulda uyurum sdafa hadi öbdüm şimdilik :* Bana prenses, Hakoya ve bu saatte tüm çalışmak zorunda olanlara huzur.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yorgunum hafif bi sürü de iş var. biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Uykuuuuu, biraz uykuuuuu, bütün isteğim buydu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 1 ay boyunca 1-2 gibi uyanan bunyeyi bugun okulun ilk gunu icin 6.45 de uyandirmaya calisinca olmadı tabi neyse yarin okulun ilk gunu olsun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bugün çok skıntılı, gün bitmez, acil dışarı çıkmam lazım, evde vakit geçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 günaydın bana =)) dün gh oynarken klimanın altında kalmışım 3 saat boğazlarım ağrıyo ve sesim kesildi =(( ama bring me to life ı %100 le söyledim ^^ o zaman worth itB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Gğnlük, Her gün dışarı çıka çıka bunaldım da içimden bir ses bu günleri çok arayacaksın, hıyar gibi evde oturma diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 feci hastayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 uykum var diye üniversiteye gitmedim dersaneden sonra, vicdan azabı HINHIN ama 4 saat uyudum lan ölüyorum hakkaten bi de bugün pantolonumun son düğmesini kapatamadım, baya kapanmadı yani, noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Diş hekimleri bile boğazlarım ağrıyor diyor günlük, çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Saeros said: uykum var diye üniversiteye gitmedim dersaneden sonra, vicdan azabı HINHIN ama 4 saat uyudum lan ölüyorum hakkaten bi de bugün pantolonumun son düğmesini kapatamadım, baya kapanmadı yani, noluyo lan? Aramıza hoş geldin 20 sinden sonra şişmanlayan başka bir çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hoşbulduk kapıştırırız göbekleri istanbula gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 İşletme dersini sevdim baya, kesin iyi notla geçerim. Bi de bi sürü erkek vardı. Tabi benim bölümümden toplasan 5 erkek anca çıkıyo ondan bi sürü erkek görmek çok anormal geldi bana sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Noldu acep öldü mü yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 dreagloth said: Diş hekimleri bile boğazlarım ağrıyor diyor günlük, çok ilginç. onkolojistler de kanser olabiliyor hatta doğuran kadın doğumcu bile tanıyorum abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 günlük, maçtan geldim. yorgunum. defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar