Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 deve çekiyolar direk. kaşıkta eritip
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kaktüsün içinde alkol oluyomuş öyle dediydiler bana
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Neyse beni azad ettiler sonunda, Akmerkeze gidip yemek yiycem. Oh midem bayram etsin. Haydi bütün mesaisi bitenlere iyi tatiller.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o meksikada. bekleyince fermante oluyor. fakat ortaya çıkan ürün tam olarak alkol değil.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o değilde bu mezcal içindeki kurt olayı da ayrı bi tiksinç
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Azmodai said: burda da haftasonu bitiyor, yarin is basi var :o Uğraşma benimle :D ORDA ALKOL VAR MI HIIII? maalesef.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bugün artık saçmalığın sınırlarını zorladım. Bugün bir adam ciddi ciddi "what the fuck have you been taking?" dedi sokağın ortasında. O an fark ettim ki kahkaha atarak yürüyormuşum kendi kendime. Sanırım dinlediğim şarkıya gülüyordum.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ay günlükk bugn resmen benim kahkaha günümdü cok eglenceli bi gün geçirdim asdfgh şimdi çıkıyorum agahlan starbucks ta kahve içcez sora onu ıkna edersem benı alısverise götürtmesini rica etcem. işte öle bye şçşgkçib
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 standarttır işte; insanlar kaçabileceği bi yer isterler.. bilirsin.. kimsenin haberinin olmadığı sadece senin bildiğin ve huzurlu bir yer.. Takayoshi Nagaishi'nin minimal evini gördüm de... işte burası öle bir yer benim için.. sadece kapı ve tek bi pencere var önde. tamamen sade ve hiçbir şey içermiyor. ne harika! _____ tüm insanların max para için oynadığı oyunu max huzur için oynamak aslında baştan kaybetmek demek değil mi? http://fc09.deviantart.net/fs12/i/2006/267/1/0/_thinking__by_Smidy.gif
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 günlük, iki gündür ağır faillere oynuyorum, sinirlerim bozuldu artık gerilimden. geçen dönem ne yaptıysam eksik ve yarım, etkileri sürüyor hala ama pfft. neyse bugün vizem onaylanmış ona pek sevindim, randevu için pin falan da aldım bakalım haftaya ola neler ola acaba. selametle!
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oh viskimi içiyorum, azmoya selam
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 OF! o mesaji atmamaliydim. muhtemelen biraz sonra hayatimin en feci ayarini yiyecegim. ama olsun. kaderimizde varsa onu da yeriz :( haketmistim galiba. bi de supernatural + limonlu cay winz.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://ickiburada.com/v2/viski-60/scotch-viski-10/ballantines-35-cl-725.html
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 1000. mesajımı sana yazıyorum günlük, hoşgeldin madalya
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 helal tebrikler qos xoxo günlük gülistanlık bana iyi eğlenceler . bb
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: oh viskimi içiyorum, azmoya selam afiyet olsun, baileys'iniz bende bu arada. ayrıca günde ortalama 18'in üstünde mesaj atma başarısını gösterdiğin için tebrik ederim, baya işsizmişsin (:P)
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 teşekkür ederim. :) Baileys i de alalım bir ara, evet baya işsizim ya canım çok sıkılıyor :(
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 queen madalyayı almışsın tebrix
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bende istiyorum madalya artik
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 allahım rabbim neden tum kız arkadaslarım manyak neden neden nee.. den..
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bazen ehliyeti olan araba sürmeyi seven bi kız arkadaşım olsun istiyorum günlük :( Böyle yanda oturayım ben, yan camdan dışarı bakayım ama hiç bişi görmeyeyim istiyorum. trafikti, iq seviyesi düşük sürücülerdi, acemilerdi hiç uğraşmayayım bunlarla.. Bunalırsam döner hatuna bakarım sektirirken yoldakilere fln :D Gülümserim böle tamam boşver derim ha olmamı? Süfer hayal bence günlük bugün bu hayali yaşamak yerine; yeni alışveriş merkezine gidipte ambar kadar yere park edemeyip yolu tıkayan insanlara, yoldaki tüm acemi sürücülere(mantık çerçevesinde) tüm krou sürücülere laf ettim, sektirdim kolyemi kaybettiğimi sandığım için baya sinir stress yabmıştım(manevi değeri çok çok yüksek kolye deilde ucundaki).. Eve dönerken abim aradı buldum kolyeni ama klozete atıp sifonu çekmeyi düşünüyorum dediğinde baya bi rahatladım(evde yaygara kopardımda çıkmadan 'accık' sonra kızılaydan konutkente arkadaşlarla yemek yemeye gittik sırf ufaklık istedi die yoska eve gidip ayacıklarımı uzatıp wow oynucaktım. Milleti evine bıraktıktan sonra geldim şimcik accık wow oynayıp yatıcam yarında bi bu kadar koşturmaca var :/ Bana huzur, Hakoya prenses.Amin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 16 gb ram, 4 cekirdek islemciyle 2.5 saat build bitmesini beklemek canini sikiyo insanin. gerci buna sukur, core search takimi 16 cekirdek islemciyle 10-12 saat bekliyo sdfs.
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 günlük, harry kewell gitmesin. çok ağlarım:(
Öne çıkan mesajlar