eski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eh günlük bi geceyi daha bitirdik.. yarın görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 günlük hala arkadaslarımın aramasını bekliyorum. bi arasalar da ben de cıksam evden artık. uykum geldi otura otura evde kalcam bgn bu gidisle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ispanyolca konusamadigin icin seni kimse aramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 günlükte bile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 günlük cıktım dısarı ama hiç guzel bi gece degildi. sıkıcıydı dısarısı. ve sanirim cidden aquila haklı. ispanyolca ogrenmem lazım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 istanbulda anca uyuyabildiğim saatte uyandım günlük sdf sebebi de püsü kedili evde yaşamayı unutmuşum, yatağa atlayıp uyandırdı beni bugün güzel bi gün olsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kedilerle uyumayı özlemişim, avrasya koşusu için kuzende kaldığımda iki yavru kedi kim bilir gece kaç kere yorganın altından geçmişti, hiç birini hatırlamıyorum. sabah uyandığımda biri yorganın içinden, diğeri yastığın üzerinden bana bakıyordu. uykum derin olduğundan veya yorgunluğumdan uyanmamıştım tüm gece boyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bugün 30 erkekle aynı odada 12 saat geçirdim günlük. bir ara uyukladım, umarım bir şey olmamıştır. şaka yaptım, gözümü bile kırpmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 siteyi sel bastı, evde mal mal oturuyoruz sevgili günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kardeşimi Bursa'ya okulunu yollıcaz günlük, özlicem keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 günlük şöyle bişi farkettim şimdi ben geçen hafta baya bi dua ettim çevremdekiler için falan sıkıntıları vardı bi kaç kişinin ulan hepside mutlu sona ulaştı gibi. ama dünde baya içtim günaha girdim zaa bu adamlar çok pis patlamasınlar. o değilde kendim için etsemde bi bok olmuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eğer o dersten kalırsam............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Azmodai said: bu saate kadar sabredip efendi efendi uyuyup 9'da dinc kalkip, 9:30 taki hayat degistirecek, kariyer degistirtecek mulakaatima gidecegime onun yerine 8 de uyuya kalmisim, simdi de uyanmisim (burda saat 1 artik) ve yine deliksiz uyuyamamis olmanin verdigi hazla yarini bekleyecem gunluk. POFF. gunluk, oldu gunluk. TESEKKUR EDERIM GUNLUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 once internet gitti sonra elektrik sonra da evden ciktik COK HEYCANLI lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2 kilo aldım günlük yeee =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Günaydın günlük.Hava bok gibi saygılar sevgiler hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yihuea. sinemaya gidicem.çosıkıldım. ama hava çosoğuk. keşke bu kışı da üşümeden atlatabilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Günaydın günlükçüm cnm. Bugün eğlenceli bigün karl marx sunumum var onu hazırlıcam sora dışarı çıkarım. Gece cam açık uyumuşum belim fena tutulmuş yahu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 günlük sabah 4te yattım 11 30da kalktım bok varmış gibi karnım deli gibi aç dışarda ondan deli bi yağmur ekmek almaya çıkamıyorum korkuyorum çünkü eririm diye çok şekerim çünkü bi gün nezih kitap evinde dolaşıyoruz arkadaşla eline öylesine bi kitap aldı herhangi sayfa açtı yazan şey şuydu "çok şekersin orhan" o gün bugündür benim gibi şekerin anca kamışı olabilcek bi insan gitti çok şeker oldu kitap böyle bişi işte günlük senide kitap yapıcam vurucam kırbacı neyse ben 4. sigaramı yakiyim(evet saydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bugun lise arkadaslarımı görmeye gidicem, ama hala uyanmamışlar ırıspılar.. Bekliyim barii napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne bicim yagmur var sabahtan beri izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 istanbulda da var üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dısarı cıkabılırım bugun ondan endisem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 istanbulun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar