xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Günlük, Ölüyordum bugün sanki, daha doğrusu bilmiyorum başıma gelenin ne kadar ciddi bir şey olduğunu da bir an öyle bir hisse kapıldım. Çok ilginç bir his.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Belki amerikalı yaz aşkı karşılıyo bütün ihtiyaçlarını nerden biliyosun ki?
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Azmodai said: Pazar gunu mulakaatim var gunluk. ITci olarak basladigim kariyerime, serverci ve data storage'ci olarak giristigim is dunyasina bakip begenmedim manzarayi ve buradaki firsattan istifade kurumsal bankaciliga geciyorum... fransiz bankasinda baslamam buyuk bir olasilik, umarim deger bu riske, paralar akmazsa cunku kahrolacam gunluk. Gerci her sekilde turkiyede aldigim asgari ucretten fazla olacaktior, o ayri sdhfhg. Bizim bankaya gel, ITciler deli para alıyor sdf :D
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Babası o kızı daha çok sevmiş o zaman.Bunun onla bi alakası yok bence aile baskısı sadece asd
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 QueenofSpades said: Azmodai said: Pazar gunu mulakaatim var gunluk. ITci olarak basladigim kariyerime, serverci ve data storage'ci olarak giristigim is dunyasina bakip begenmedim manzarayi ve buradaki firsattan istifade kurumsal bankaciliga geciyorum... fransiz bankasinda baslamam buyuk bir olasilik, umarim deger bu riske, paralar akmazsa cunku kahrolacam gunluk. Gerci her sekilde turkiyede aldigim asgari ucretten fazla olacaktior, o ayri sdhfhg. Bizim bankaya gel, ITciler deli para alıyor sdf :D biraktim IT yi artik. Analizci olcaz :/
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük. ahmet kaya'da iyidir. http://www.youtube.com/watch?v=RoVbW2mjAw0
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Günlük gene melankolik deprasif haller başgösteriyo,bıktım lan yeter artık,onca yıl ergenlik genclik rck barlarda gectikten sonra,25 yasından sonra trans techno zart zurt mekanlarına geciş baya sancılıyo oluyomuş anasını satıyım.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 *ilgi istiyorum bana ilgi gösterin beni sevin =(((*
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ders seçimi ve şunu mu alsam bunu mu alsam muhabbetleri.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sevgili günlük, valencia'daki belki de hayatımın en hızlı gecen 1 haftası sonunda kalcagım evi sectim. birazdan esyaları mı da alıp oraya gidicem. 2 tane polonyalı kızla kalıcam. cok iyi gozuktuler simdilik. bi yamukları olcagını da hiç sanmiyorum. hatta daha 1. dakikadan yardım bile ettiler diyebilirim. Bu ev aramak çok stresli işmiş, en sonunda bitti ve mutluluk artık. simdilik bu kadar bb
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bir komedya daha sana günlük son 15dksına yetişip şıklarla birlikte 20ye yakın soru cevapladım, iyi de sallamışım 45 aldım ama ff i dayamış hoca 30u geçtiğimi düşünmediğim derslerin hocaları bile dd vermiş buna rağmen insanlık böle bişey işte drama yapmayınca böle oluyor
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi onlar ev arkadasları. baska bulurum ben. ev arkadaslarıma mı sarkıcam lan
HavaliKorna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sadece içince elektronik müzik dinleyen bünyeme sahip olamadım...
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Of hadi ama saat 9u geçti. İçki lazım ALKOL LAZIM!
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük dereceli gözlüğümü kaybetmişim adımın şaban olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük yatay geçiş ne zormuş arkadaş oradan belgeleri al oraya ver. yapmışım 3.96 ortalama hala zorluk çıkarıyorlar
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük. dahil olduğum sözlük akpcilerinmiş. şoktayım.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 spamlarım günlüğü bak. çok seviyorum lan herkesi.
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İzmir e geldim inanamiyorum cok mutluyum annem kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapicaz sonra da sicarim buyuk ihtimal disari cikicam ondan sonra onbir cunku baya mutluyum lan.
Öne çıkan mesajlar