utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 çiş ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hayata sokayım diye bişi yok lan hayat güzel hayat iyi yaşamasını bilene tabi. iyi gidiyo. yannızda değilim onu farkettim ha. dayımında şarap çanağına sıçayım. dışarda kar var ben internet kahvesindeyim. eve gidicem bide. saçımıda uzatıcam karar verdim. istanbulda doğum günü sıradan bişi. belki yarın doğum günü şerefime 1 2 bişi içerim o kadar lan. eskisi gibi sıradan geçer işte kahsdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ygg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 of çok yoruldum. 3 gün boyunca uyuyabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Annemin kahkahası beni öldürücek. Erkek arkadaşım sıkıntıdan yarın dövme yaptırmaya karar vermiş. Kardeşim HoN oynamaktan çok asabileşti. Elektrik kesildikçe küfrediyor. Süperim yani bu aralar. Alakasız. Erkek arkadaşımın dövme yaptırmasına çok sevindim yalnız. Sırtında iğrenç bi dövme vardı onu kapattırıcak. Şükür yarabbime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 babam arkamdayken pati okumak sıkıntı veriyor. arada bakıp neabiaoy diyo çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 napae said: sıkıntıdan yarın dövme yaptırmaya karar vermiş. hahahaha gariplik bende değilmiş bende sıkıntıdan dövme yaptırmaya karar verdim de sıkıntıdan dövme yaptırmaya mı karar veririr diye kendimi sorguluyodum noluyor bana diye asdafsd bi kaç gündür düzgün bi model arıyorum bakalım sıkıntım geçmeden bulcam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Flassh said: napae said: sıkıntıdan yarın dövme yaptırmaya karar vermiş. hahahaha gariplik bende değilmiş bende sıkıntıdan dövme yaptırmaya karar verdim de sıkıntıdan dövme yaptırmaya mı karar veririr diye kendimi sorguluyodum noluyor bana diye asdafsd bi kaç gündür düzgün bi model arıyorum bakalım sıkıntım geçmeden bulcam herhalde Onun bugün aklına geldi ve yarın gidiyo direk. Ne yaptırıcağını da bildiğini sanmıyorum zevzeğin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 of başıma bela aldım günlük. hatun sülük gibi yapıştı bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 lan! it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 12de ist e dogru yola cikicam. Daha uyuyup valiz hazirlayip hazirlanip vs. seyler yapmam gerekiyor. Gercekten nefret ediyorum suan herseyden. 16 yasindaki kizlara hak verdigim nadir anlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Günlük, Cok sevdiğim bir arkadaş var. Artık görüşmüyoruz. Sohbetini çok özledim. Sessiz sakin birine benziyordu. Ilk zamanlar bile birbirimizi uzun süredir tanır gibi sohbet ederdik. Lakin pek tatsız olaylar oldu.Ilginç bir şekilde kavga edip konuşmamaya başladık. Nalet bir olay sebep oldu buna sanırım. Eğer fırsatım olsaydı ona kendimi ifade etmek isterdim yeniden. Özledim ben onu çünkü. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kalkıp kendime gelip kahvaltımı yapıyorum, hazırlanıp kayağa gidiyorum. gece 2'yi geçer heralde şehre dönmem, salı gecesi kmş'siz olmaz. sabah 6-7 gibi gelir yatarım. kalkıp kendime gelip kahvaltı yapıp derse başlıyorum. çalışmaları bitirip mail atıp sınav istiyorum, gece çıkıp sabaha kadar doğum günü kutluyor ve ne zaman döndüğümü hatırlamıyorum. önümüzdeki 2 günün böyle geçiceği kesine yakın ama yine de merakla bekliyorum. günler en fazla ne kadar güzel geçebilir acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 vizesinden 05 aldığım dersten finalinden 90 alarak geçmişim. İnsan böyle şeyle rolunca tüm dertleirni unutuyor yahu. Hep kalcak gibi olup geçsek sorun kalmıcak demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2-3 saat sonra okula gidip ders seçimi yapıcam ki seçebilceğim garanti değil çünkü yeditepede okuyorum hiç bir şey normal gitmiyo herşeyi berbat ediyolar sabah 9da gidip akşam 6da sadece danışmana imzalatıbilmiş bi kağıtla çıkıyorum ve bu beni çok üzüyor yarın yine aynısı olucak sinir krizleri geçircem biliyorum ama yapıcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 iki buçuk saat sora vizesinin 05 olduğu dersin finaline giricem günlük! her zamanki gibin micro kopyamı hazırladım, hep hazırlıyom ama çekmeme gerenk kalmıyor sdf. yarına inş çocuğu koymuş bir şekilde sana yazacağım çünkü baya hazırlandık. hadi öpüyore, sevgiyle kal! (bu saattede hiç heycan çekilmiyomuş lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günlükcüğüm, insanları kandırmak çok kolay. ama önemli olan her zaman kendine doğruyu söylemek. aklında bulunsun. hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 beatus vir qui suiffert tentationem diyesim geldi günlük. bir de bu sabah termometrede -15 dereceyi gördüm, ellerimin çatlama emaresi göstermesi beni benden aldı. galiba artık işyerinde çalışmaya başlamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000012124_2.jpg http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000012124_1.jpg http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000012124_3.jpg http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/3000012124_4.jpg http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Science/Images/drooling-homer-simpson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 geçen salıdan beri göremiyorum sevgilimi ama pes be. ne biçim frtına kar kışmış bu. dün görücektim kar izin vermedi yine. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Günlük çocuk bizim için antalyalardan geldi gel görki abimin arkadaşının sınavı olduğu için onun işlerde bana kaldı.. Kıpırdayamıyorum yani bi yere :( aile işi sux lan! girmeyin sakın aileyle herhangi bi işe diğer işlerde en azından izin kullanma die bişi var ühühüh bana prenses, Hakoya iç huzur , dasaaa nın bu gidişle beyni eriyip bitkiye dönücek o yüzden bişi demiorum ona yazık şimdilik :D , Buğraya iş. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @Dworgian: gerçekten seviyor olsan karları aşar yine giderdin bence... @wastyrx: güzel değil mi ama? onu söyle.. mis gibi derli toplu.. her eve lazım aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dworgian said: geçen salıdan beri göremiyorum sevgilimi ama pes be. ne biçim frtına kar kışmış bu. dün görücektim kar izin vermedi yine. öf barbarian bir babası yoksa evine gidiver abi 5 dakikada olsa görürsün işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 güzel değil rüya gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar